Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 já už marně pár let přemejšlím co myslíte tím "držte se" v rámci nějaké pseudo nebo opravdové tragédie (jakože životní) ... co to tak jako v tomhle kontextu znamená ? ... jako se něčeho chytnout, nebo někoho chytnout ? .... to je přece úplná blbost ne ? (já bych nevěděl co mám dělat) .... co mám dělat ? ale je fakt, že to bábám taky říkám (sem se to tady naučil) a voni na to úplně serou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 " psychicky se drzet nad veci - neztracet viru v dobry konec "Ypousi, co jeste potrebujes vysvetlit? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Já "se musel držet" včera manželčina mobilu abych s ním nekřápnul o zem, potom co jsem na infolince podvodafonů narazil na mimořádně vymatlanou šlonzáckou náplavu, co nebyla schopná pochopit že zájem zákazníka o přechod na 2x vyšší tarif je pro operátora dostatečně pádným důvodem pro okamžitou změnu smlouvy, tuplem když si u stávající "zvýhodněné" pohrává s jednostranným zhoršením podmínek... Nejhorší na těchdle "call-bordelech" bývá, že není přímé cesty k supervizorovi ani k retenčnímu oddělení, a to ani z "prodejny" - jedině volat znova a doufat že to zvedne "o kousek menší vemeno" Každopádně místo "držení" si odteď na začátku hovoru radši budu důsledně zapisovat a zveřejňovat ilustrovaný seznam dotyčných "brigádnic" - předpokládám že všechny důsledně sbírají lajky za svá ranní hovínka na držkabůčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 PS: Žádost o předčasné ukončení poskytování zvýhodněných blablabla z důvodu jednostranného zhoršení podmínek ze strany operátora preventivně vyplněna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tano, jak to s Váma vypadá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) "Šlonzáckou náplavu", "držkabůčku". Achjo, tohle číst po ránu, to je očistec. Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Nejhorší je, že mé zkušenosti s Vodafonem jsou nämlich to samé, bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Holky, už zase volá ten Kačan!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ještě, že jsem nešel do tý Prahy, by mě potom nadávali do vymatlaných šlonzáckých náplav a mě by to bylo líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ještě, že jsem nešel do tý Prahy, by mě potom nadávali do vymatlaných šlonzáckých náplav a mě by to bylo líto.Není to tak hrozné, takhle už se tady chová jen pár ubožáků, co kromě místa narození, nemaj co nabídnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ještě, že jsem nešel do tý Prahy, by mě potom nadávali do vymatlaných šlonzáckých náplav a mě by to bylo líto.Tebe specialne bych si vychutnal :-)), kdyz bych ti rozumnel :-))Nemam smajliky, tak to tak ber ( pivni tukanec ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 kuncák7: sem v klidu, mlátíš jenom ženský :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 kuncák7: sem v klidu, mlátíš jenom ženský :-)Jojo, ja zapomnel, ze neco vyhrabes :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 kuncák7: kdybych se někdy vyskytl v Praze, dáme pivko?:-) no, ale pro jistotu každopádně bez bab :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jojo, ja zapomnel, ze neco vyhrabes :-).Mě by zajímalo, když mlátíš ženy i střízlivý a ani se za to nestydíš a veřejně to tady pořád vytahuješ Co jsi dělal opilý, že nepiješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Mě by zajímalo, když mlátíš ženy i střízlivý a ani se za to nestydíš a veřejně to tady pořád vytahuješ Co jsi dělal opilý, že nepiješ ? Alkohol mi nechutna, proto jsem ho nikdy nepil ( a zensky nemlatim, sakra :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 No bodejť, že ne ... dycky spadnou ze schodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Omylem, samozrejme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Není to tak hrozné, takhle už se tady chová jen pár ubožáků, co kromě místa narození, nemaj co nabídnout. Jsem rád, že jste ve Vyškově i takto sebekritičtí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 a pak ještě uklouznou v koupelně... několikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky