Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

já už marně pár let přemejšlím co myslíte tím "držte se" v rámci nějaké pseudo nebo opravdové tragédie (jakože životní) ... co to tak jako v tomhle kontextu znamená ? ... jako se něčeho chytnout, nebo někoho chytnout ? .... to je přece úplná blbost ne ? (já bych nevěděl co mám dělat) .... co mám dělat ?

ale je fakt, že to bábám taky říkám (sem se to tady naučil) a voni na to úplně serou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já "se musel držet" včera manželčina mobilu abych s ním nekřápnul o zem, potom co jsem na infolince podvodafonů narazil na mimořádně vymatlanou šlonzáckou náplavu, co nebyla schopná pochopit že zájem zákazníka o přechod na 2x vyšší tarif je pro operátora dostatečně pádným důvodem pro okamžitou změnu smlouvy, tuplem když si u stávající "zvýhodněné" pohrává s jednostranným zhoršením podmínek... Nejhorší na těchdle "call-bordelech" bývá, že není přímé cesty k supervizorovi ani k retenčnímu oddělení, a to ani z "prodejny" - jedině volat znova a doufat že to zvedne "o kousek menší vemeno"  :furious:

Každopádně místo "držení" si odteď na začátku hovoru radši budu důsledně zapisovat a zveřejňovat ilustrovaný seznam dotyčných "brigádnic" - předpokládám že všechny důsledně sbírají lajky za svá ranní hovínka na držkabůčku...  :shit:

Odkaz ke komentáři

Ještě, že jsem nešel do tý Prahy, by mě potom nadávali do vymatlaných šlonzáckých náplav a mě by to bylo líto.

Tebe specialne bych si vychutnal :-)), kdyz bych ti rozumnel :-))

Nemam smajliky, tak to tak ber ( pivni tukanec ).

Odkaz ke komentáři

Jojo, ja zapomnel, ze neco vyhrabes :-).

Mě by zajímalo, když mlátíš ženy i střízlivý a ani se za to nestydíš a veřejně to tady pořád vytahuješ :) Co jsi dělal opilý, že nepiješ ? :D 

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo, když mlátíš ženy i střízlivý a ani se za to nestydíš a veřejně to tady pořád vytahuješ :) Co jsi dělal opilý, že nepiješ ? :D 

Alkohol mi nechutna, proto jsem ho nikdy nepil ( a zensky nemlatim, sakra :-)).

Odkaz ke komentáři

Není to tak hrozné, takhle už se tady chová jen pár ubožáků, co kromě místa narození, nemaj co nabídnout. 

Jsem rád, že jste ve Vyškově i takto sebekritičtí

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...