p3k Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Zkusils reklamovat přes banku, která vydala Tvoji platební kartu?JJ, to mám v běhu taky, ale moc tomu nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Od "regenerace" není na aukru tenhle obrázek nic výjimečného, pěkně mi lezou na nervy... Ale jsou na tom světě důležitější věci - jakpak se daří tano(vě) malé...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Teplota +38 a odchod z práce a tím pádem žádné odpolední hobby! Teďka teplý pelech a uvidíme do rána jestli to povolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Tano, jak jste na tom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Ne že by mi do toho něco bylo, Tanovi samozřejmě přeju ať se dcerka brzo uzdraví - ale fakt Vám není blbé pochtívat takhle veřejně průběžné informace o zdravotním stavu cizího dítěte jak hyeny z bulváru? Napište mu klidně povzbuzující SZ, ale nedělejte z toho proboha věc veřejnou, notabene když si to sám nepřeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Soráč- já to pochopil nějak jinak. Už mlčim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Nemyslím, že by si to tano vyloženě nepřál, Radku, má tam smajlíka, takže jsem to pochopil podobně jako kolega straspol. A přirovnávat nás k bulvárním zvířatům snad nebylo třeba, ale budiž, přidám se k mlčící většině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Dneska jsem chytil nervy na finančáku. Neznalost a ignorantství většiny! zúčastněných úřednic mě až zvráceně fascinovala. Byla to absurdní fraška s průběhem i výsledkem jako na přiloženém videu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Dneska jsem chytil nervy na finančáku. Neznalost a ignorantství většiny! zúčastněných úřednic mě až zvráceně fascinovala. Byla to absurdní fraška s průběhem i výsledkem jako na přiloženém videu. To mi připomíná jak mi volala paní z finančáku po 3 letech po prodeji bytu že máme špatně podané přiznání, že byt byl s manželkou 50/50 a moje daň byla vysší než její a že jako můj přeplatek se nebere v potaz a manželky nedoplatek se musí doplatit i s penále. Po prověření u realitky která přiznání podávala jsme zjistili že vše je správně, jelikož součástí prodeje bylo i stání , které bylo výlučně v mém vlastnictví. Místo omluvy mne paní ještě seřvala, proč jsem jí na to jako neupozornil (přitom tom z vlastního přiznání to bylo patrné). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) Já na finančák nesmím chodit ani s nimi mluvit, zakázaly mi to účetní i manželka, abych neudělal nějakej průser. Já totiž s idioty nemám trpělivost a dávám to nepokrytě najevo. Teď zrovna chtějí, abychom prokazovali, že faktury za O2, T-Mobile, leasing dodávky, pronájem kanceláří nebo správu serverů souvisejí s podnikáním firmy. Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) Ne že by mi do toho něco bylo, Tanovi samozřejmě přeju ať se dcerka brzo uzdraví - ale fakt Vám není blbé pochtívat takhle veřejně průběžné informace o zdravotním stavu cizího dítěte jak hyeny z bulváru? Napište mu klidně povzbuzující SZ, ale nedělejte z toho proboha věc veřejnou, notabene když si to sám nepřeje... Z tohodle tvyho linku je úplně srozumitelny, ze si to tano nepreje... Ty kravo, dítě bylo nemocný, co jako??? Ma problem sdílet tyhle trable? Tak ma asi sílu na to, aby pobral to, co mu kdo odpoví. Děti jsou děti. Pro každýho něco. Nemyslim to zle, ale je mi do breku z toho, co se z tohodle fóra stává....Taky mám děti...Ale takový picoviny, co se tu probírají, jako ze osumkrat denně hlásit, kdo ma jakou teplotu...vod toho jsou jiny sociální site... Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ja sem dneska bez teplot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ja sem dneska bez teplot.drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ja sem dneska bez teplot. A tlak už ti spadnul, co jsi dával Cannondejla dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ja sem dneska bez teplot.A to ta nastvalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 A to ta nastvalo?Jeho jo, musí do školy a nemá úkoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ja sem dneska bez teplot. Nezapomeň, prosím, při měření teploty per rectum odečíst 0,3 stupně celsia. To jen tak pro pořádek, jinak Ti samozřejmě přeji hezký den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Já pro jistotu vodečítám rovnou dva stupně ale díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Na dálnici píchnul gumu.Kilometr jsem dojel, než jsem to prověřil na bezpečným místě (auto jenom trochu vibrovalo, nikam netáhlo).Guma nebyla ani prázdná, napohled v pohodě, jen smrděla.Dal jsem dojezdovku a do pneuservisu.Výsledek guma v hajzlu (nová), vevniř se drolila, podle mechanika K.O.To už ty gumy kurva nevydrží ani dojezd pár metrů !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 A nemáš náhodou tzv. "runflat" ( https://cs.wikipedia.org/wiki/Dojezdov%C3%A1_pneumatika ) pneu? Tam je většinou defekt zároveň konečná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky