Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No, za těch pár let na Žižkově jsem zatím zažil jedno shořelý bávo pod oknama (ne moje)

post-41358-0-05905100-1503998162_thumb.jpg

a pár popelnic, takže lepší auto bych si možná rozmyslel :D

post-41358-0-78747900-1503998281_thumb.jpg

Osobně teď přemýšlím, jestli vůbec něco kupovat a pokud ano, víc než 200k do toho nedám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolena s 8 mesicnim synem. Od 5 od rana rev, pres den dost omezeny moznosti a vecer usiname v pul 9. Cas pro sebe s manzelkou 0. Achjo.

S osmiměsíčním dítětem si nemůžeš představovat klidnou dovolenou :D Moc dobře si to pamatuju, i když je to už devatenáct let.

Odkaz ke komentáři

to martigen: jako by jsi mluvil o naší letošní dovolené... :lol2: Malé je 15 měsíců. A to jsem se letos tak těšil, jeli jsme na 14 dní a v půlce druhého týdne jsme to vzdali. První týden se manželce sekli záda, takže jsem od rána do večera nosil, vodil, staral se o malou, večer odpadl. Když po týdnu manželku záda celkem přešli( každý den injekce a rehabka v Jilemnici), tak už toho zase bylo na malou hodně a už se to s ní moc nedalo, takže jsme to vzdali a jeli domů. A to tam v těch Krkonoších bylo letos tak krásně. Takže po dovolené jak po výprasku... :lol2:

Odkaz ke komentáři

A nejlepší jsou ti, co jezdí s půlročními dětmi na dovolenou letadlem k moři. Pak vyberou jednu fotku, kde děcko neřve/neblije/nespí/nemá sračku/není nemocné a říkají ostatním "podívej, jak si to bobíšek v tom Egyptě užíval ! ". Působí to na mne prostě tak, že přestože mají děcko, svého standardu se nevzdají. Konečný účet - děcko ve stresu, rodiče nevyspaní, unavení a rozhádaní + celé naštvané osazenstvo letadla k tomu ;o)

Renault, Peugeot, Citroen

Tano a to je přesně ten důvod !  :)  O to se ani fetka neopře - navíc neví, jak to rádio z těch futuristických plastů vyrvat...manželka má taky Picasso (nedá na něj dopustit), takže ji tím utěšuji ;o)

Odkaz ke komentáři

Jo sorry, samozřejmě. Nějak jsem u toho psaní nepřemýšlel. Jdu učinit pokání.

Báwo?

Ne, že by na tom záleželo, jen šťouchnutí...  :)

To vypadá na A4.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Hele kluci, prosím neberte to jako výtku. Ale je nějaký důvod nenechat dítě na hlídání prarodičům a dovolenou si užít? Stejně si to děcko nebude pamatovat. Nějak jsem tohle nikdy nepochopil, ale je teda možná pravda, že jako mladý a bezdětný to jen ještě nechápu ? 

Odkaz ke komentáři

Hele kluci, prosím neberte to jako výtku. Ale je nějaký důvod nenechat dítě na hlídání prarodičům a dovolenou si užít? Stejně si to děcko nebude pamatovat. Nějak jsem tohle nikdy nepochopil, ale je teda možná pravda, že jako mladý a bezdětný to jen ještě nechápu ? 

Řešení existuje   -    Bejbybox.

Odkaz ke komentáři

A nejlepší jsou ti, co jezdí s půlročními dětmi na dovolenou letadlem k moři. Pak vyberou jednu fotku, kde děcko neřve/neblije/nespí/nemá sračku/není nemocné a říkají ostatním "podívej, jak si to bobíšek v tom Egyptě užíval ! ". Působí to na mne prostě tak, že přestože mají děcko, svého standardu se nevzdají. Konečný účet - děcko ve stresu, rodiče nevyspaní, unavení a rozhádaní + celé naštvané osazenstvo letadla k tomu ;o)

Tak tak - a nejlepší je, že mimino logicky nemá vlastní sicnu, takže ho má někdo v kšandách na pupku a to je potom labůžo, vedle nich sedět v prostoru 45x45 centimetrů.

Odkaz ke komentáři

Vojto, ne vşichni maji ty možnosti hlídaní. Já mám starši rodiče v Gruzii a děti mám taky na plný úvazek. Někdy to prostě nejde.

Jasně tomuhle rozumím. Nicméně znám spoustu lidí co tu možnost má a tahá ty děti pořád sebou. A přes to, že jsou v některých případech naprosto hodné, tak to omezení holt je. Jediný argument co mě napadá je ten, že tatínek s tím dítětem není tolik doma a těší se, že s nimi bude ten týden dva v kuse. Ale tomu taky moc nerozumím a hlavně proč někam letět ? Znám teda chlapy co chodí do práce 3 dny v týdnu aby byli více s dětmi jak jsou malé a dokonce některé co si dali na pár let pauzu úplně. To mi dává vlastně větší smysl, akorát samozřejmě to není úplně levné řešení :)

Asi mám podnikatelský nápad, když už existují ty psí hotely..... Navíc to děcko to na Vás nijak nepráskne, takže stačí je udržet 14 dní naživu :D 

Odkaz ke komentáři

Diky za reakce chlapi. Jsme tyden na slovensku. Letet jsme nechteli. U prarodicu na tak dlouho kvuli kojeni jeste nenechavame ale pres noc uz umime. Jsem zralej na to si vzit po navratu z dovoleny dovolenou. Sam.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem tu měl žadatele vietnamce, cikány, araba i černocha ( ty poslední 2 případy paráda- slušnost a super dohoda ), dnes jsem to dorovnal jedním arogantním rusem - když jsem mu řekl, že nemusí ani on parkovat před krámem svým autem, ale že tam má dojet městskou a nebo zaparkovat v Tesku, tak mu málem vypadlo žváro z huby, takže se už moc těším na hodnocení, co od něj dostanu. Tý empatie ( fakt jsem na to slovo už hodně háklivej ) jsem moc při dnešku nepobral. 

Odkaz ke komentáři

A to je porad jedno dite, mame dva prcky kousek od sebe a netroufl bych si snima jet nekam pryc dyl jak na dve noci, protoze pak uz bych byl zralej na cvokhaus, staci jednou za kvartal na vikend k rodine pres celou republiku. No uz aby jim bylo krapet vic :-)

Odkaz ke komentáři

kuncák7: vy dostavate hodnoceni? Chacha, ja se snad picnu. Promin :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...