ragu Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 No, za těch pár let na Žižkově jsem zatím zažil jedno shořelý bávo pod oknama (ne moje) a pár popelnic, takže lepší auto bych si možná rozmyslel Osobně teď přemýšlím, jestli vůbec něco kupovat a pokud ano, víc než 200k do toho nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Dovolena s 8 mesicnim synem. Od 5 od rana rev, pres den dost omezeny moznosti a vecer usiname v pul 9. Cas pro sebe s manzelkou 0. Achjo. S osmiměsíčním dítětem si nemůžeš představovat klidnou dovolenou Moc dobře si to pamatuju, i když je to už devatenáct let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 No, za těch pár let na Žižkově jsem zatím zažil jedno shořelý bávo pod oknama (ne moje)Báwo?Ne, že by na tom záleželo, jen šťouchnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 to martigen: jako by jsi mluvil o naší letošní dovolené... Malé je 15 měsíců. A to jsem se letos tak těšil, jeli jsme na 14 dní a v půlce druhého týdne jsme to vzdali. První týden se manželce sekli záda, takže jsem od rána do večera nosil, vodil, staral se o malou, večer odpadl. Když po týdnu manželku záda celkem přešli( každý den injekce a rehabka v Jilemnici), tak už toho zase bylo na malou hodně a už se to s ní moc nedalo, takže jsme to vzdali a jeli domů. A to tam v těch Krkonoších bylo letos tak krásně. Takže po dovolené jak po výprasku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 A nejlepší jsou ti, co jezdí s půlročními dětmi na dovolenou letadlem k moři. Pak vyberou jednu fotku, kde děcko neřve/neblije/nespí/nemá sračku/není nemocné a říkají ostatním "podívej, jak si to bobíšek v tom Egyptě užíval ! ". Působí to na mne prostě tak, že přestože mají děcko, svého standardu se nevzdají. Konečný účet - děcko ve stresu, rodiče nevyspaní, unavení a rozhádaní + celé naštvané osazenstvo letadla k tomu ;o) Renault, Peugeot, CitroenTano a to je přesně ten důvod ! O to se ani fetka neopře - navíc neví, jak to rádio z těch futuristických plastů vyrvat...manželka má taky Picasso (nedá na něj dopustit), takže ji tím utěšuji ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 viz Petr.S nade mnou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan77 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 To vypadá na A4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Jo sorry, samozřejmě. Nějak jsem u toho psaní nepřemýšlel. Jdu učinit pokání. Báwo?Ne, že by na tom záleželo, jen šťouchnutí... To vypadá na A4. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Hele kluci, prosím neberte to jako výtku. Ale je nějaký důvod nenechat dítě na hlídání prarodičům a dovolenou si užít? Stejně si to děcko nebude pamatovat. Nějak jsem tohle nikdy nepochopil, ale je teda možná pravda, že jako mladý a bezdětný to jen ještě nechápu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Hele kluci, prosím neberte to jako výtku. Ale je nějaký důvod nenechat dítě na hlídání prarodičům a dovolenou si užít? Stejně si to děcko nebude pamatovat. Nějak jsem tohle nikdy nepochopil, ale je teda možná pravda, že jako mladý a bezdětný to jen ještě nechápu ? Řešení existuje - Bejbybox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan77 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Vojto, ne vşichni maji ty možnosti hlídaní. Já mám starši rodiče v Gruzii a děti mám taky na plný úvazek. Někdy to prostě nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 A nejlepší jsou ti, co jezdí s půlročními dětmi na dovolenou letadlem k moři. Pak vyberou jednu fotku, kde děcko neřve/neblije/nespí/nemá sračku/není nemocné a říkají ostatním "podívej, jak si to bobíšek v tom Egyptě užíval ! ". Působí to na mne prostě tak, že přestože mají děcko, svého standardu se nevzdají. Konečný účet - děcko ve stresu, rodiče nevyspaní, unavení a rozhádaní + celé naštvané osazenstvo letadla k tomu ;o)Tak tak - a nejlepší je, že mimino logicky nemá vlastní sicnu, takže ho má někdo v kšandách na pupku a to je potom labůžo, vedle nich sedět v prostoru 45x45 centimetrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Vojto, ne vşichni maji ty možnosti hlídaní. Já mám starši rodiče v Gruzii a děti mám taky na plný úvazek. Někdy to prostě nejde.Jasně tomuhle rozumím. Nicméně znám spoustu lidí co tu možnost má a tahá ty děti pořád sebou. A přes to, že jsou v některých případech naprosto hodné, tak to omezení holt je. Jediný argument co mě napadá je ten, že tatínek s tím dítětem není tolik doma a těší se, že s nimi bude ten týden dva v kuse. Ale tomu taky moc nerozumím a hlavně proč někam letět ? Znám teda chlapy co chodí do práce 3 dny v týdnu aby byli více s dětmi jak jsou malé a dokonce některé co si dali na pár let pauzu úplně. To mi dává vlastně větší smysl, akorát samozřejmě to není úplně levné řešení Asi mám podnikatelský nápad, když už existují ty psí hotely..... Navíc to děcko to na Vás nijak nepráskne, takže stačí je udržet 14 dní naživu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Diky za reakce chlapi. Jsme tyden na slovensku. Letet jsme nechteli. U prarodicu na tak dlouho kvuli kojeni jeste nenechavame ale pres noc uz umime. Jsem zralej na to si vzit po navratu z dovoleny dovolenou. Sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Alespon jsem na nej navlikl nas cestovni set. Hrablo mi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tak už jsem tu měl žadatele vietnamce, cikány, araba i černocha ( ty poslední 2 případy paráda- slušnost a super dohoda ), dnes jsem to dorovnal jedním arogantním rusem - když jsem mu řekl, že nemusí ani on parkovat před krámem svým autem, ale že tam má dojet městskou a nebo zaparkovat v Tesku, tak mu málem vypadlo žváro z huby, takže se už moc těším na hodnocení, co od něj dostanu. Tý empatie ( fakt jsem na to slovo už hodně háklivej ) jsem moc při dnešku nepobral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 A to je porad jedno dite, mame dva prcky kousek od sebe a netroufl bych si snima jet nekam pryc dyl jak na dve noci, protoze pak uz bych byl zralej na cvokhaus, staci jednou za kvartal na vikend k rodine pres celou republiku. No uz aby jim bylo krapet vic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 S osmiměsíčním dítětem si nemůžeš představovat klidnou dovolenou Moc dobře si to pamatuju, i když je to už devatenáct let.A časem přijde i na to, že ten čas strávený s manželkou není taky úplně vono................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 kuncák7: vy dostavate hodnoceni? Chacha, ja se snad picnu. Promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ja poletim s malou v breznu na tri tejdny do statu. Proc bych se ji zbavoval, bude nam tam stejne jako doma ... cestovani snasi dobre, je ji jedno, kde je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky