Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak ja televizi mám a používám ji teda hodně. Hlavně na netflix a přehrávaní hudby přes spotify atd.... no a potom se teda v tom čemu se tady říká "televize" dívám na UFC, box a občas Rugby nebo fotbal, cyklistiku atd.... Problém je v tom, že 55´ monitor by stál nesmysl :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už půl hodiny se snažím smazat data z iphonu a dát ho do továrního nastavení. z telefou to nejde a itunes mi to taky nejde. nechápu jak tuhle sračku může někdo dobrovolně používat.

Tlačítko Smazat data a nastaveni jsi zkoušel?
Odkaz ke komentáři

Tlačítko Smazat data a nastaveni jsi zkoušel?

ty si opravdu myslíš že něco takovýho fungovalo?

Odhlásil jsem účet a chtěl obnovit nastavení. Jedno heslo ok a pak to chce nějaký čtyřmístný který nikdo nezná. Takže hledání a hledání a jedině to jde přes itunes. takže zase přihlásit účet a itunes a pak aktulizace. pak se telefon nechtěl ukázat v itunes a sparovat.po desti munutach a dvou restartech to šlo a dal jsem to obnovení a ted itunes stahují 2,45 GB(!!!) něčeho aby hohlo iphone obnovit. co je na jedno heslo a dvě klinutí u androiudu je tady na studovaní for a navodů na pul hodiny a nechapu proc ma iphone tolik hesel.

a to nebudu psat o tom ze vlastne nejde legalně přetahnout z itunes pisničky legalně zakoupeny do jinyho telefonu nez iphone. to mi trvalo asi tyden najit opravdu funkcni reseni ktery ale stejne nepretahlo vsechnu hudbu. je to proste zarizeni ktery ma co nejvic znemoznit prechod jinam.

Odkaz ke komentáři

Ten čtyřmístný kod je ten který slouží místo otisku. Já už mazal snad X iphonu a nikde jsem jednodušší řešení nezažil.

Jinak se divím že ti přijde divné, že Apple neinvestoval do zjednodušení opuštění platformy místo do zesložitění....:-)

Ale aby ses brzy nevracel zpět

Odkaz ke komentáři

@ Scifi, to čo sťahuješ ja nový firmware, takže si asi dal v iTunes obnoviť iPhone. Stiahne, obnoví, a máš to vyriešené. V telefóne ti to nešlo vymazať kvôli tomu kódu, že? Ale to nie je chyba Apple, ale užívateľa, čo si kód nepamätá :))

Odkaz ke komentáři

Ten čtyřmístný kod je ten který slouží místo otisku. Já už mazal snad X iphonu a nikde jsem jednodušší řešení nezažil.

Jinak se divím že ti přijde divné, že Apple neinvestoval do zjednodušení opuštění platformy místo do zesložitění....:-)

Ale aby ses brzy nevracel zpět

zkus android a zažiješ.

vracet se není důvod. pravě se vracím k androidu a k tomu je spousta důvodů. nechci zadnou flame co je lepsí a jsou lidi co milují to omezení že vastně nic nemůžou ale já k nim nepatřím.

@ Scifi, to čo sťahuješ ja nový firmware, takže si asi dal v iTunes obnoviť iPhone. Stiahne, obnoví, a máš to vyriešené. V telefóne ti to nešlo vymazať kvôli tomu kódu, že? Ale to nie je chyba Apple, ale užívateľa, čo si kód nepamätá :))

a proč to stahuje podělanej firmware když mi stačí obnovit tovární nastavení? dyť to je kravina

Odkaz ke komentáři

Bohužel u Androidu mám po 2-15 sekundách chuť ten telefon hodit proti zdi, ale každý jsme jiný takže každému dle chuti :). Omezení že vlastně nic nemůžou..... ehm to by mě zajímalo co nemůžu z mobilem dělat a o co přicházím?

Odkaz ke komentáři

exBurn: mozno by si mal vyskusat android cenou sa bliziaci tomu apple nezmyslu. Poznam dost ludi co nadavaju aky je ten android pomaly, ako zle foti, atd. A v ruke maju phone za 200?. Porovnavaju s iNezmyslom za 700 ci kolko to stoji.

Btw, nepoznam ITckara co vezme do ruky apple, to mozno tiez o niecom hovori. A Tych ITckarov poznam teda stovky ;)

Odkaz ke komentáři

eskimak: Vidis a ja zase znam par itaku co iphone maj, znam i ty co maj android a dokonce par co ma wm. Neznam jich teda stovky, ale kazdej ma jiny preference. Je to jak se vsim, kazdymu se libi neco jinyho, me treba vyhovovaly windows phone (!), ted mam iphone a droid uz sem taky mel, dovolal sem se kupodivu se vsim a vsechno co sem potreboval fungovalo na kazdym systemu....

Odkaz ke komentáři

@ scifi - lebo nemažeš len obsah telefónu, to sa robí priamo v ňom, ale musíš vedieť ten kód. Pri obnove sa očakáva že máš problém príamo s firmvérom, preto radšej sťahuje systém novú verziu.

A chlapi nechajme to, každý má svoje preferencie. Ja mám dlhé roky iPhone, mal som aj drahé Androidy, proste mi iOS vyhovuje viacej. Ad ITčkári - všetci čo ich poznám majú iPhone ;) ale nie sú ich stovky

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro

Upraveno uživatelem Farookh
Odkaz ke komentáři

Kluci to co předvádíte je demagogie. Jeden tu píše jak nemůžeš dělat nic, druhý zná stovky (reálně > 200ks) IT co zásadně nepoužívají iphone .... Udivuje mě ta nenávist- apple je nesmysl a hotovo a kdo je spokojeny tak je asi dement. Scifi si zapomnel heslo ale muze za to iphone parada :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...