Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi

Kupuju hodinky na uhrforum od privatniho prodejce s 0 prispevky, komunikace probiha v anglictine (pac neumim nemecky), v pulce prodeje mi typek napise ze se to zacina komplikovat a ze prodej se neuskutecni ... bylo to po me nabidce ze mu poslu prachy na ucet z nemeckeho uctu.

Upraveno uživatelem qoyi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník qoyi

Jo, to si vždycky taky říkam .... tak čekam a čekam ... a pak si koupim nůž. Já mam teď vlastně akorát Casia za dvě stovky a hodinkovnici na x ks hodinek taky za dvě stovky. No a v ní mam nože.  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jo, to si vždycky taky říkam .... tak čekam a čekam ... a pak si koupim nůž. Já mam teď vlastně akorát Casia za dvě stovky a hodinkovnici na x ks hodinek taky za dvě stovky. No a v ní mam nože. :lol2:

Jakej nuz koupils naposled? :) ja zrovna vybiram nakej titanovej edc a nemuzu si vybrat. Navic me fakt stve ze je tak malo kamennych shopu. Vybirat nuz na netu je vopruz.

Odkaz ke komentáři

Jakej nuz koupils naposled? :) ja zrovna vybiram nakej titanovej edc a nemuzu si vybrat. Navic me fakt stve ze je tak malo kamennych shopu. Vybirat nuz na netu je vopruz.

Bohužel i tam kolikrát peklo.Světnožů na Harfě, kam jsem vešel a paní prodavačka nezvedla oči z mobilu, ani když přišel druhý člověk, tak tam už ne :mad:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Fénix II od Mata ... 

Koukni na knife.cz ... je to jako s hodinkama.

Odkaz ke komentáři

Bohužel i tam kolikrát peklo.Světnožů na Harfě, kam jsem vešel a paní prodavačka nezvedla oči z mobilu, ani když přišel druhý člověk, tak tam už ne :mad:

Kdysi sem byl v nejakym kramu v Zenklove ulici. Ted sem to dohledal Trapper.cz a kdyz sem prisel, tak si me prodavac vsimnul a byl v pohode :)

Odkaz ke komentáři

Fénix II od Mata ...

Koukni na knife.cz ... je to jako s hodinkama.

Solodni zavirak. Nejvic se mi libi teda ten s javorovyma strenkama, ale je jasny, ze jednounza cas si musi udelat radost i sam nozir :)

Na knife.cz prave obcas zajdu, je to stejny peklo jak tady :D vcera sem na prodejni sekci prolezl skoro vsechny inzeraty a stravil tam snad tri hodky... no klasika nemoc :)

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Solodni zavirak. Nejvic se mi libi teda ten s javorovyma strenkama, ale je jasny, ze jednounza cas si musi udelat radost i sam nozir 

Ten javor mam, ale bez ozdobnych pinu. Ale radsi mam od nej Mates VI .. ten se ke me dostal vymenou tu na foru za hodinky a nosim ho nejvic, je decentnejsi.

Odkaz ke komentáři

Kdysi sem byl v nejakym kramu v Zenklove ulici. Ted sem to dohledal Trapper.cz a kdyz sem prisel, tak si me prodavac vsimnul a byl v pohode :)

Jasný,ne vždy je to peklo,je to v lidech.Na Vinohradské v Nuz.cz jsem byl spokojen,fajn povídáni,rady i nákup :-)

Ale prodejnu dělá prodavačka a tahle tam (Světnožů) byla zadarmo drahá. Když vejdu,pozdravím a ona mě ignoruje,tak obtěžovat nákupem nebudu ;-)

Odkaz ke komentáři

Po telefonickej konzultacii zaverecnej prace kedy mi veduca prace povedala ze to je ok a nejake detaily mam dotiahnut a pracu mam odoslat a nasledne ked som si precital oficialny posudok som totalne znechuteny z ludi ake dokazu spravit podrazy. Je to rana pod pas. Este mi nikto nikdy v zivote zaverecnu pracu tak nezniesol pod zem. Nechapem tomu

Odkaz ke komentáři

Po telefonickej konzultacii zaverecnej prace kedy mi veduca prace povedala ze to je ok a nejake detaily mam dotiahnut a pracu mam odoslat a nasledne ked som si precital oficialny posudok som totalne znechuteny z ludi ake dokazu spravit podrazy. Je to rana pod pas. Este mi nikto nikdy v zivote zaverecnu pracu tak nezniesol pod zem. Nechapem tomu

To asi bude o výkladu pojmu "nejake detaily mam dotiahnut". Většina studentů reaguje na zpětnou vazbu vyznívající ve stylu "celé přepsat" změnami pěti slov na s. 12 a 24, proházením odstavců v závěru a už se ženou se svázaným dílkem za sekretářkou. Potom se jako ty diví, že posudek vedoucího začíná disclaimerem a mění se v posudek oponenta :)

Samozřejmě jde pouze o obecnou poznámku, tvou situaci neznám. Nicméně představa, že vyučující čeká jen na to, až "podrazí" zrovna studenta enslow, je přinejmenším úsměvná... Leda že bys mu (jí)  řekl, že je socka a nevzmůže se ani na tvou ošoupanou taštičku LV :) 

Odkaz ke komentáři

Pár pokusů o odevzdání mizerné VŠ práce už jsem i jako vedoucí zažil - ale než bych někomu alibisticky zprasil posudek jen abych pak neměl ostudu u státnic, radši jsem dotyčnému včas odepřel zápočet ze závěrečného projektu. A bez urážky, o pochybném přístupu k závěrečné práci bohužel svědčí i "telefonická" forma konzultací na poslední chvíli: tohle se u věcí na kterých Ti záleží prostě nedělá, co se řekne do sluchátka není zdokumentovatelné a basta. I šikovní studenti můžou pod tlakem zmatkovat a podstatné připomínky opomenout, takže bez regulérních opakovaných korektur (čímž se vedoucí do jisté míry stává "spolupachatelem") se seriózně připravený finální text neobejde.

Ale na druhou stranu enslow, pokud Jsi přesvědčený že odevzdaná práce není blbost, posudek školitele (na rozdíl od oponentského) se u státnic bere spíš formálně - a poslední slovo má na základě "uměleckého dojmu" z Tvé prezentace+obhajoby+následné rozpravy teprve příslušná komise  :cool02:

Odkaz ke komentáři

Jak jsem tu loni skučel, že mi rupnul displej na founu a nakonec tomu prd bylo, křupla jen tvrzená folie. Tak tentokrát jsem jí domrdal pořádně, jsem na sebe pyšnej. Pád z kapsy (z blbýho metru) na odložený kombinačky. Zadní sklo mám ukázkově na kaši, fakt mi z tý X-perie jebne!

Odkaz ke komentáři

'a poslední slovo má na základě "uměleckého dojmu" z Tvé prezentace+obhajoby+následné rozpravy teprve příslušná komise,

Přesně! Od vedoucího jsem měl navrženou dvojku, od oponenta jedničku a po mém, sebekriticky uznávám, velmi nervózním a tím pádem nepříliš přesvědčivém výkonu u obhajoby jsem byl šťastný, že mi komise do indexu napsala trojku. Vybral jsem si správko - nevím, co mě to popadlo.

Upraveno uživatelem OndraTce
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...