Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo.......

Rychlík jede do Prahy - text

Z Opavy, z Opavy,
rychlík jede do Prahy,
nikdo nemá obavy,
jestli dojede.

Nestaví, nestaví,
vůbec nikde nestaví,
kdo se mu postaví,
toho zajede.

Mašinka vesele na cestu si píská,
strojvůdce topiči mastné vlasy víská.

Kdo s nima pojede,
větru, dešti ujede,
pěkně se projede
a na čase získá.

Z Opavy, z Opavy,
rychlík jede do Prahy,
nikdo nemá obavy,
jestli dojede.

Nestaví, nestaví,
vůbec nikde nestaví,
kdo se mu postaví,
toho zajede.

Kdo s nima pojede,
větru, dešti ujede,
pěkně se projede
a na čase získá.

Odesláno

Náhodou ženě jsem přiznal hezkou poštmistrovou (kde jsem byl před bankou a taky mě sířily jen 2 okýnka a fronta, ale zjihl jsem, když tam byla hezká holčina a jak se točila a měla mini, tak na mě jukly kalhotky). Tak já jí jdu říct i o tý v bance, ale kdybych se dlouho neozýval, tak mě máš na svědomí :lol2:

Zadna vrazda z kolinska zatim neni hlasena, takze ses asi neodhodlal :-)

Odesláno

Zadna vrazda z kolinska zatim neni hlasena, takze ses asi neodhodlal :-)

To víš, kdybych to uměl s ženskejma jako ty, tak nejsem takhle pod pantoflem.... :lol2: 

U nás je to asi opačně, tak v rámci přežití (mého) teda radši držím hubu... :( :D :D

Odesláno

jo.......

Rychlík jede do Prahy - text

Z Opavy, z Opavy,

rychlík jede do Prahy,

nikdo nemá obavy,

jestli dojede.

Nestaví, nestaví,

vůbec nikde nestaví,

kdo se mu postaví,

toho zajede.

Kdo s nima pojede,

větru, dešti ujede,

pěkně se projede

a na čase získá.

Z Opavy, z Opavy,

rychlík jede do Prahy,

nikdo nemá obavy,

jestli dojede.

Nestaví, nestaví,

vůbec nikde nestaví,

kdo se mu postaví,

toho zajede.

Kdo s nima pojede,

větru, dešti ujede,

pěkně se projede

a na čase získá.

To bude asi ten vlak,co jej zapomněli zabrzdit těma zarážkama.Nějaká ženská do něj nastoupila a až projela asi třetí stanici bez zastávky,tak se začala divit :-) 

Odesláno

jak pise financ, jde AML ktere se zprisnilo. Banku zajima jestli dotycny je "PIP" nebo ne. Politické názory nikoho nezajimaji. Nove se definice "PIP" zprisnila. Dnes uz je "PIP" třeba i člen predstavenstva statem vlastnene fírmy. Proc se s tim nas*rat? Proste prohlasim jsem/nejsem. A hotovo. Ten zamestnanec kdyz neprokaze, ze to neoveril ma problém. Cela banka ho muze mit. V pripade podezreni AML se veci musí hlasit na FAU, takze zadna sranda. Resi se i jestli jde o US person a podobne. To jestli to nekde resi a jinde ne, je spis otázka jak ma proces nastaveny konkretni banka a jak si ho pak obhaji vuci CNB, FAU.

Odesláno

3x za poslední dva týdny mi volal cizí člověk s nějakou báječnou investicí. Samí chlapy tak jsem se jen smál a oni zavěsili. Žádná baba abych se zeptal (dle rady zmizika) jaký má kozy. To mě dost sere že mi volají chlapy a ne baby.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Se ho zeptej jak dlouhý má péro, to bude fungovat stejně dobře :D

To je hnus.

Odesláno

3x za poslední dva týdny mi volal cizí člověk s nějakou báječnou investicí. Samí chlapy tak jsem se jen smál a oni zavěsili. Žádná baba abych se zeptal (dle rady zmizika) jaký má kozy. To mě dost sere že mi volají chlapy a ne baby.

Hele, ale jestli volaj chlapy, tak to možná ženský jsou.

Odesláno

Chlapi s měkkým je sice gramaticky správně, ale fakticky je to lumpárna - fandím Sci-fimu v jeho dlouhodobým boji za změnu pravidel! :)

Odesláno

Před hodinou mi z hrnce uteklo mlíko a připálilo se na sporák. Vyčistil jsem to a vyvětral. Teď to samý hrachovka. Napadá vás ještě neco, čím bych mohl zasmradit kuchyň a drhnout to jak kokot z varný desky??

Odesláno

Před hodinou mi z hrnce uteklo mlíko a připálilo se na sporák. Vyčistil jsem to a vyvětral. Teď to samý hrachovka. Napadá vás ještě neco, čím bych mohl zasmradit kuchyň a drhnout to jak kokot z varný desky??

Nepalskym cajem

Odesláno

smažené tvaruzky. ..D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...