Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jak tam u vás přesně vypadá značka ,, zákaz parkovat jako debil " ?  Taky bych o ni zažádal k nám pod  barák...

Tyjo, TB - co je to za město..?

Upraveno uživatelem straspol
Návštěvník qoyi
Odesláno

Vidim dvě místa .. jedno klidně pro dodávku a druhý pro motorku. Takhle se mi povede často zaparkovat když točim bez serva.

Odesláno

v práci to taky máme furt. Parkoviště malé, nemá namalované čáry a tak to každý staví všelijak. První to postaví na levý kraj, druhý na pravý a tak pořád dál až uprostřed zbyde mezera na tři čtvrtiny auta. Kdyby to rovnali všichni od jedné strany tak to vyjde pod strom a nebude to vypadat tak blbě. A pak je tady horší varianta, že po prvních dvou přijede třetí a postaví to doprostřed. To pak ty půlmezery vyjdou dvě. Případně do mezery na dvě auta to postaví doprostřed. Tuhle tam byla taková mezera "ani jo ani ne", já bych do ní s Pandiskem vjel ale nechtělo by se mi páč bych těžko lezl ven jelikož na to nemám figuru a nemám ve zvyku otloukat ani své ani cizí dveře a jeden se do ní vešel s Oktávií. Akorát že teda zezl z auta jak červ.

Odesláno

v práci to taky máme furt. Parkoviště malé, nemá namalované čáry a tak to každý staví všelijak. První . . .

První . . . . co udělej v pondělí ráno zajdi na údržbu aby vzali plechovku bílého Balakrylu a namalovali tam čáry. Ještě dostaneš employee of the month placku.

Odesláno

První . . . . co udělej v pondělí ráno zajdi na údržbu aby vzali plechovku bílého Balakrylu a namalovali tam čáry. Ještě dostaneš employee of the month placku.

tak jednak, čára není zeď, to by tam museli postavit sloupy protože když je někdo blbej nenaděláš nic. Na některé neplatí ani veřejné a vehementní vysmívání. A taky, takový návrh už padl a šéf se obecně k parkování vyjádřil že už pro parkování udělal dost, čímž mínil vybudování další parkovací plochy, načež inteligenci některých lidí označil nereprodukovatelnými slovy a že je mu to jedno páč parkuje jinde.

Odesláno

No ty do takové práce s takovým vedením chodíš denně,

osobně raději než se takhle každé ráno stresovat (vypadá

to tak podle toho jak popisuješ o co tam jde), bych na tu

údržbu zašel, ten balakryl stoji 160 korun a drží jak nejlepší

cestářská barva, u svého podniku jsem takhle nechal údržbáře

parkoviště načárovat a byl klid.

Šéf by měl místo sprostých slov spíše hledět i na takové maličkosti

které zaměstnancům zvyšují komfort. A z vlastní zkušenosti mohu

potvrdit že ty čáry eliminují téměř veškeré parkování "blbě".

Jen moje dva centy do diskuze . . .

Odesláno

Taky máme u baráku parkování pro 5 aut, když se parkuje normálně. Stačí 2 idioti a z pěti míst jsou 3. Máme tu dva, kteří asi soutěží o cenu největšího dementa. Schválně to někdy vyfotím.

Odesláno

Absolutny suhlas s Tommas4 - ked tam niesu ciary niet sa na co stazovat. Kto este nepochopil ze zdravy rozum uz dnes nieje beznou vybavou tak jaksi zmeskal dobu. Par korun a 99% casu to bude ok. A ano, blbci su vsade, to nevyriesis ani murom.

Odesláno

Já nikdy nepochopím, proč při parkování na krajních místech v proluce- čumákem k chodníku- rovnají lidi podle sousedního auta a ne podle krajnice- obrubníku. Neustále je  tam takové divné třičtvrtěmísto tak akorát pro zlost. .. Proč lidi trochu nepřemýšlejí ??

Odesláno

V souvislosti se špatně parkujicimi zaměstnanci, jsem kdysi dávno viděl perfektní ceduli na dveřích v jedné polské firmě:

Wstęp tylko autoryzowanym osobom.

Dla osób s niskim intelektem zastrzeżenie nie ważne.

Super cedule, garantuji že tam nikdo nešel.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odesláno

Naštvalo je slabé slovo...jsem rozpálený do ruda...

Tohle fórum už jde asi taky do kytek...

A začíná to u člena Martin_S.

26.10 zveřejnil na fóru fotku roztomilého koťátka, které daruje zdarma, protože se u jeho dcery projevila alergie, kterou přes rameno zahlédl (tu fotku) můj synovec.

Okamžitě se zamiloval, a začal sestru (jeho matku) přemlouvat, že když nedávno přišli o psa, tak by chtěl kočičku...a to právě tuhle...a dítěti s ADHD se špatně oponuje. Sestra teda vyměkla, a já jsem začal jednat. 

SZ majiteli kotěte, čekání...přišla odpověď, že nás někdo předběhl, ale ať zůstaneme ve spojení, kdyby si to první zájemce rozmyslel.

Pak následovaly SZ, co a jak, chvilku se odmlčel, pak zase reagoval, a včera zpráva...kotě je volné. HURÁ. 

Vzhledem k tomu, že já jsem momentálně bez auta, následovalo domlouvání s přítelkyní (která je s autem dost vytížená), sestra si brala volno v práci, děcko natěšené jak na Vánoce...

Martin napsal, že si večer zavoláme a domluvíme podrobnosti, já jsem mu rovnou nabídl nějakou rozumnou kompenzaci za příslušenství (záchod, misky, škrabadlo).

Zpráva od té doby žádná, telefon neproběhl...až dnes dopoledne...že tedy ano, kočka k mání je, ale že vyšla na dost peněz, takže už není k darování, ale asi tak za 5000.- ...

Super...

Už jen z principu bych nezaplatil v tuto chvíli ani korunu...ale co mi vadí nejvíc, není ani to domlouvání logistiky, ani volno v práci...ale to vysvětlování malému.

Já vím, koček je po útulcích bambilión, a všechny jsou skoro zadarmo, ale to klukovi těžko vysvětlím

No nic, potřeboval jsem si odplivnout...fakt mne mrzí, že na fóru, kde jsem potkal spoustu fajn lidí...kde se půjčují hodinky za desetitisíce...člověk narazí na tohle.

Odesláno

No co, je vidět, že v tom Martin umí chodit:) 

Bude jiný koťátko, třeba bude chvilku brblat, ale jak to pohladí, bude to dobrý..

No ko, vždyť já vím...ale nakrklo mne to strašně...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...