straspol Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 V 25. 12. 2017 v 14:07, Zlý Jabko napsal: Vílu Skleničku znám, ale při její návštěvě se jen všechno tak nějak točí a vohejbá a nedochází pitivo v nádobách...... a po jejím odchodu se často na hodinkách objevují rejpance, které tam předtím nebyly !! No jasně !!
JaRooN Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Hele, Strašáku nerejpej, víla Sklenička ke mě nechodí, tu jsem potkal tak 4x za život
straspol Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 To bych si nedovolil !! Ale ze zkušenosti vím, že víla Sklenička za Tebou ani nemusí přijít domů. Tuhle jsme ji potkali s Mischou ve vinotéce a taky bych přísahal, že na těch pětkách předtím tolik rejpanců nebylo... Pravda, měla s sebou taky čarodějku Flaštičku...totiž dvě..
JaRooN Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Jak já bych ji rád potkal někde v dobré společnosti. Ale když já tady v JC neznám téměř nikoho, s kým bych se chtěl zlískat...
straspol Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Ha !! Takovou věc nutno kvalitně naplánovat !
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 No já vílu Skleničku potkávám často, ale většinou se dokážu vyhnout její maceše Flaštičce, takže to bývá bez následků.
ricous Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 V 25. 12. 2017 v 17:24, JaRooN napsal: Jak já bych ji rád potkal někde v dobré společnosti. Ale když já tady v JC neznám téměř nikoho, s kým bych se chtěl zlískat... Jako že až to doma úplně prdne, tak mě láká jeden obchodní partner k sobě do firmy v JC s tím, že bych tam minimálně po-pá bydlel. On je 100% abstinent, tak to já budu vyhledávat společnost lískačů...
JaRooN Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Strašáku, víš jak se říká takovým, co furt jen slibují??? Ricousi, tož tak se pak ozvi a něco naplánujeme
straspol Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Ale dyť víš že jsem to měl nalevačku..
JaRooN Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Já vím, já vím a jen proto jsem Ti to odpouštěl. Doufám, že už to bude lepší...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 tvl, vylil jsem asi tři deci kafe na sedačku a ješte jsem to hodil i do hardisku a prodlužováku co mám pod sedačkou, takže za chvilku až kafe zateklo kam mělo vylítly pojistky v celým baráku............no nic hadr na topení asi uschnul a sedačka pomalu schne taky...........jo a koberec jsem drbal taky.
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 no to jo, ale kdo by to furt dělal, onehdá jsem na kafemašině zmáčknul statistiku a bylo tam čislo lehce pod 4000 káv
bohus76 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 V 25. 12. 2017 v 20:05, prischera napsal: Máš pít ristretto Minule jsem došel z práce utahaný jak kotě,otevřu si jedno orosené a při prvním hltu mě zaskočilo a pivo bylo v celé klávesnici i na monitoru,když se daří....
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Mně po kafi museli měnit klávesnici a mousepad už to nerozchodil nikdy.
Ondra 2.0 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) V 25. 12. 2017 v 20:18, bohus76 napsal: Minule jsem došel z práce utahaný jak kotě,otevřu si jedno orosené a při prvním hltu mě zaskočilo...Vidim to jak ve filmu... tyhle hlasky patri do sekce Humor Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem Ondra 2.0
exBURN Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Že je možné v našem právním světě nabízel služby operativního leasingu "bez starosti s fixní čáskou" a ve VOP si uvést, že částka může být jednostraně změněna se změnou pojistky, změnou hodnoty vozidla atd.. V realitě máte Golfa na OL za 6k měsíčně a leasingovka Vám napíše, že smůla, že maj novou pojišťovna a budete platit o 1700,- měsíčně více z důvodu změny pojišťovny. (20 000 ročně navýšení na pojistce mě nepřijde normální....) NAŠTĚSTÍ se to netýká mě, já do toho chtěl jít po novém roce, ale pár řešili jsme to na autoforu a pár lidem již to tam dorazilo. Jen mě naštvalo co je dneska možné od autorizovaného prodejce s jejich značkovým financováním. Přečetl jsem si ty VOP a to je taková šílenost plná právních rizik, že to tu kalkulaci zboří jak domeček z karet. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem exBURN
JR_2010 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Autorizovaný prodejce s tím nemá nic společného, to jsou dopady obchodování těch "managerů" ve vyšších sférách, kteří honí čísla, aby měli dobrý prémie, snaží se na trh za každou cenu navalit nesmyslný množství a ty produkty jsou finančně tak na ho.no postavený, že to prostě některý ten článek, který je v tom řetězu, neustojí a praskne. Teď to byla jedna z pojišťoven, která to položila, protože to bylo pro ni asi už neúnosné. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem JR_2010
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Zdravím,před chvíli jsem se vrátil z návštěvy ,no nevim jak to nazvat,hodináře v Teplicích,Atmos nebo co to je,v Krupské ul.Já vůl už jsem tam jednou byl,už ani nevím co to tenkrát bylo.,povídám babě mám Prim sporty a chci utužit ručky,hodinář odpovídal z dílny,ani nevylezl do krámu,tak mu nahlas říkám co chci,pak jakoby povylezl a povídá že to neexistuje ,měl jsem na ruce ještě jedny PS a říkám pojdte se podívat,tyto mají utužený ručky a hacking funguje a on že tam nemám primáckej stroj,sundal jsem je a že mu to ukážu,není možný a nemám čas.To je teda přístup ,takže tomuhle matlákovi se raději obloukem vyhněte.
martar Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Co znamená "utužit" ručky, prosím? A jak to souvisí s (pseudo)hackingem? Nerozumím zdaleka všemu v hodinařině a chci si rozšířit obzory. V 28. 12. 2017 v 9:47, Tobiška napsal: ... mám Prim sporty a chci utužit ručky .... tyto mají utužený ručky a hacking funguje.... Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem martar
Doporučené příspěvky