Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 12. 2017 v 14:07, Zlý Jabko napsal:

Vílu Skleničku znám, ale při její návštěvě se jen všechno tak nějak točí a vohejbá a nedochází pitivo v nádobách...

... a po jejím odchodu se často na hodinkách objevují rejpance, které tam předtím nebyly !! No jasně !!

Odesláno

To bych si nedovolil !! Ale ze zkušenosti vím, že víla Sklenička  za Tebou ani nemusí přijít domů. Tuhle jsme ji potkali s Mischou  ve vinotéce a taky bych přísahal, že na těch pětkách předtím tolik rejpanců nebylo... Pravda, měla s sebou taky čarodějku Flaštičku...totiž dvě..

Odesláno

Jak já bych ji rád potkal někde v dobré společnosti. Ale když já tady v JC neznám téměř nikoho, s kým bych se chtěl zlískat... :(

Odesláno
  V 25. 12. 2017 v 17:24, JaRooN napsal:

Jak já bych ji rád potkal někde v dobré společnosti. Ale když já tady v JC neznám téměř nikoho, s kým bych se chtěl zlískat... :(

Jako že až to doma úplně prdne, tak mě láká jeden obchodní partner k sobě do firmy v JC s tím, že bych tam minimálně po-pá bydlel. On je 100% abstinent, tak to já budu vyhledávat společnost lískačů... :drunk:

Odesláno

tvl, vylil jsem asi tři deci kafe na sedačku a ješte jsem to hodil i do hardisku a prodlužováku co mám pod sedačkou, takže za chvilku až kafe zateklo kam mělo vylítly pojistky v celým baráku............no nic hadr na topení asi uschnul a sedačka pomalu schne taky...........jo a koberec jsem drbal taky.

Odesláno
  V 25. 12. 2017 v 20:05, prischera napsal:

Máš pít ristretto :lol2:

Minule jsem došel z práce utahaný jak kotě,otevřu si jedno orosené a při prvním hltu mě zaskočilo a pivo bylo v celé klávesnici i na monitoru,když se daří....

Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2017 v 20:18, bohus76 napsal:

Minule jsem došel z práce utahaný jak kotě,otevřu si jedno orosené a při prvním hltu mě zaskočilo...

Vidim to jak ve filmu... tyhle hlasky patri do sekce Humor :D

Upraveno uživatelem Ondra 2.0
Odesláno (upraveno)

Že je možné v našem právním světě nabízel služby operativního leasingu "bez starosti s fixní čáskou" a ve VOP si uvést, že částka může být jednostraně změněna se změnou pojistky, změnou hodnoty vozidla atd..

V realitě máte Golfa na OL za 6k měsíčně a leasingovka Vám napíše, že smůla, že maj novou pojišťovna a budete platit o 1700,- měsíčně více z důvodu změny pojišťovny. (20 000 ročně navýšení na pojistce mě nepřijde normální....)

NAŠTĚSTÍ se to netýká mě, já do toho chtěl jít po novém roce, ale pár řešili jsme to na autoforu a pár lidem již to tam dorazilo. Jen mě naštvalo co je dneska možné od autorizovaného prodejce s jejich značkovým financováním. Přečetl jsem si ty VOP a to je taková šílenost plná právních rizik, že to tu kalkulaci zboří jak domeček z karet.

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno (upraveno)

Autorizovaný prodejce s tím nemá nic společného, to jsou dopady obchodování těch "managerů" ve vyšších sférách, kteří honí čísla, aby měli dobrý prémie, snaží se na trh za každou cenu navalit nesmyslný množství a ty produkty jsou finančně tak na ho.no postavený, že to prostě některý ten článek, který je v tom řetězu, neustojí a praskne. Teď to byla jedna z pojišťoven, která to položila, protože to bylo pro ni asi už neúnosné.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Zdravím,před chvíli jsem se vrátil z návštěvy ,no nevim jak to nazvat,hodináře v Teplicích,Atmos nebo co to je,v Krupské ul.Já vůl už jsem tam jednou byl,už ani nevím co to tenkrát bylo.,povídám babě mám Prim sporty a chci utužit ručky,hodinář odpovídal z dílny,ani nevylezl do krámu,tak mu  nahlas říkám co chci,pak jakoby povylezl a povídá že to neexistuje ,měl jsem na ruce ještě jedny PS a říkám pojdte se podívat,tyto mají utužený ručky a hacking funguje a on že tam nemám primáckej stroj,sundal jsem je a že mu to ukážu,není možný a nemám čas.To je teda přístup ,takže tomuhle matlákovi se raději obloukem vyhněte.

Odesláno (upraveno)

Co znamená "utužit" ručky, prosím? A jak to souvisí s (pseudo)hackingem? Nerozumím zdaleka všemu v hodinařině a chci si rozšířit obzory.

V 28. 12. 2017 v 9:47, Tobiška napsal:

... mám Prim sporty a chci utužit ručky .... tyto mají utužený ručky a hacking funguje....

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...