OndraTce Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Tobiška: V Teplejch jedině k Provazníkovi a ne k těm zoufalcům. Je taky v Krupský a můžeš si pak skočit do Vanilkový na švestkový koláč=). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Ano,tzv pseudohacking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Už mne tam neuviděj,evidentně ho sralo,že musí povylézt z dílny a asi to byla i pro něj nerentabilní věc,ale spíš to neuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Prostě ti svým vlastním způsobem řekl tohle dělat nechci. Je to jako přijet s favoritem do servisu a chtít seřídit ventily. Taky se budou snažit z toho vykroutit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Jestli teda správně rozumím tomu, že šlo o utužení třecí spojky pastorku (tebou nazýváno utužení ruček), tak kolik bys za to byl ochoten zaplatit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Matlák to není, prostě zakázku odmítl. Kolikrát lepší něco nevzít, než to sprasit nebo na tom prodělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Přijde mi, že nejde ani tak o to odmítl/neodmítl zakázku. To je samozřejmě každého právo. Spíš jde o ten způsob, kterým byla odmítnuta. Ale to není v tomhle podniku nic nového! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Tak to měl říct naférovku a neříkat nesmysly jakože tam není cituju,,primáckej stroj,jeho slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Prostě tě automaticky zařadil do šuplíku obyčejných lidí s primkami, co chodí zdržovat s nějakou blbostí za pár korun a o hodinkách vědí prd.Při práci s lidma člověk po určité době otupí. Obzvlášť když je introvert a má jemnou práci, na kterou potřebuje klid.Neomlouvám ani neschvaluju, jen vysvětluju možnou příčinu. A když je tam i mezi svátky, tak tipuju že je v nájmu a musí se smekat aby to utáhnul. Nebo se mu tam kupí práce a nemá náladu desetkrát za hodinu něco někomu vysvětlovat. Já bych ji taky neměl. Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 To je sice hezký,nicméně peníze má z lidí,a pokud se bude chovat takhle,dřív nebo později na to dojede,neboť na každý prase se vaří voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 To je sice hezký,nicméně peníze má z lidí,a pokud se bude chovat takhle,dřív nebo později na to dojede,neboť na každý prase se vaří voda. Jestli teda správně rozumím tomu, že šlo o utužení třecí spojky pastorku (tebou nazýváno utužení ruček), tak kolik bys za to byl ochoten zaplatit? No, a proto jsem se Tě na peníze ptal. Tak kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 No to neumím odhadnout,nevim 300 ,asi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Tak jsem si chtěl v Tatra bance vyměnit pár korun na eura a měl jsem jen řidičák a ne občanku a poslali mě slušně doprdele. Aspoň že mi tady najíst bez občanky. Zatím. Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Neznám ceny toho hodináře, ale za průměrnou cenu za zkrácení náramku (tahu) u hodinek si říkají v menších městech tak 100. Je to relativně blbuvzdorná činnost. Pokud bych si měl vydělat bez rizika 300 Kč za 3 výše popsané úkony, nebo ty samé tři stovky za něco, co můžu zkurvit (rozborka, samotné ztužení, sborka), je jasné co bych si vybral. Navíc ten hodinář možná nevěděl, jestli ty hodinky nejsou vrak. ... atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Tak vrak to rozhodně néni...foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Co znamená "utužit" ručky, prosím? A jak to souvisí s (pseudo)hackingem? Nerozumím zdaleka všemu v hodinařině a chci si rozšířit obzory. Koukni do Oprav a pomoci s hodinkami http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113385-utu%C5%BEen%C3%AD-ru%C4%8Dek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Hoši, tvl... to je zas jízda! Borec si ve vlákně ?Co mě nas-r-a-l-o? uleví a vy ho tady začnete zpovídat kolik by za co zaplatil a další howna. Tady už se to fuckt v prd*l obrací, to jinak neni možný. No a jelikož mě to nasr*lo, tak sem tu správně a můžete vandrovat zas do mě. Pís! Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) vypadá to,že pár zasloužilých má menzes a tak to tady vypadá,moderators nic...... Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Hoši, tvl... to je zas jízda! Borec si ve vlákně ?Co mě nas-r-a-l-o? uleví a vy ho tady začnete zpovídat kolik by za co zaplatil a další howna. Tady už se to fuckt v prd*l obrací, to jinak neni možný. No a jelikož mě to nasr*lo, tak sem tu správně a můžete vandrovat zas do mě. Pís! Maxeli, to zpovídání jsem nemyslel jako nějakou nemístnou buzeraci, ale spíš jsem chtěl znát nějakou částku pro rozvinutí argumetace typu: za tyhle prachy ano, za tyhle prachy ne. Konec konců, blíže viz. má argumentace následující po sdělení částky cca 300,- kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 To Bert-mimochodem ,mezi mnou a tím pseudohodinářem na výši opravy rozhovor nebyl,tu částku jsem na Tvou otázku jen nahodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky