Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Sice s křížkem po funuse, ale také mi to nedá podpořit siwiho a spol.: nepokládám za normální, aby se zde členové chlubili, jak byl párek otravných opilců vypnut či mu byl přeražen nos. Popravdě bude moci být Jacob rád, že to tady někdo nesleduje, neboť jeho zákrok (přivážu psa a jdu plánovaně na věc) rozhodně není pokryt nutnou obranou ani krajní nouzí a šlo minimálně o výtržnictví, při zlomení nosu určitě i ublížení na zdraví. 

Decebal samozřejmě svým způsobem troll je, nedokáže se dle mého smířit s tím (stejně jako já, nutno říct...), že fórum ctihodných gentlemanů se často neliší od diskuze na novinkách a trefuje se proto do názorů protivníků. Protože ti nejsou schopni se mu argumentačně vyrovnat, zaútočí na něj raději ad hominem a vzájemně se v tom poplácávají po zádech. Nechápu ovšem decebala, že v poslední době přijímá výzvu Hasiče a spol. a snižuje se k výměnám ve smyslu kdo je větší trepka atd. Ony ty příspěvky by mluvily samy za sebe...

PS: A pokud chce někdo vidět, proč se atmosféra na fóru zhoršuje, stačí se podívat na nové vlákno "Unicef vs místní domov důchodců". Mělo se snad diskutovat o tom, zda stovka na očkovací dávku Unicef je lépe/hůře darovaná než stovka na vitamíny u Dobrého anděla? Je překvapením, že se vlákno zvrhlo v hromadné utvrzování se, že dávat něco na černé nemakačenky může jenom české důchodce/děti nemilující pomatenec? Ať si každý udělá obrázek sám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, dovolte mi, abych na úsvitu nového dne poděkoval všem zúčastněným za projevenou podporu i za případné nesouhlasné, leč kultivovaně vyjádřené názory. Abych pravdu řekl, čekal jsem spíš výprask. Jsem moc rád, že jsem se mýlil. Je to důkazem, že to s členskou základnou našeho fóra zase není tak zlé, jak se může zdát. 

A jelikož jsem dnes přilil do ohně hodně oleje, dovolil bych si nás všechny vyzvat k ukončení diskuse na toto téma. Máme tu nový den a v něm jistě spoustu dalších věcí, které nás naštvou :)

Odkaz ke komentáři

Třeba to někomu pomůže pochopit kam směřovala Kamilova dočasná ukázka Chronomagu bez "Ostatní diskuse a zábavy", když i aplikace prostinkých gentlemanských zásad typu "nemíchat hodinky s politikou" se místo všeobecné úlevy u vyloženě kontroverzních témat stávala záminkou ke stále hlasitějšímu reptání "fašísmus, žumpáá, cenzůůra, mýý tůů!!!"  :thumbsdown_anim:

Nemá cenu si namlouvat že jsme tu "jiní, lepší": tohle vlákno je naopak výmluvným důkazem toho že "pohnutky nízké a nečestné" podřimují v každém z nás - a že jen slušné vychování (a občasných pár facek kterými nás život obdaroval) nám brání, abychom se jako neomalená hovádka neprojevovali častěji a nemuseli si chronobundus léčit na banánové/vězeňské dietě. 

Nezbývá než si popřát ať předávkování vánočními sacharidy (a jejich kvasnými deriváty) rychle odezní - a ať je nový rok minimálně stejně hodinkově povedený jako ten minulý...  B)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Třeba to někomu pomůže pochopit kam směřovala Kamilova dočasná ukázka Chronomagu bez "Ostatní diskuse a zábavy", když i aplikace prostinkých gentlemanských zásad typu "nemíchat hodinky s politikou" se místo všeobecné úlevy u vyloženě kontroverzních témat stávala záminkou ke stále hlasitějšímu reptání "fašísmus, žumpáá, cenzůůra, mýý tůů!!!"  :thumbsdown_anim:

Nemá cenu si namlouvat že jsme tu "jiní, lepší": tohle vlákno je naopak výmluvným důkazem toho že "pohnutky nízké a nečestné" podřimují v každém z nás - a že jen slušné vychování (a občasných pár facek kterými nás život obdaroval) nám brání, abychom se jako neomalená hovádka neprojevovali častěji a nemuseli si chronobundus léčit na banánové/vězeňské dietě. 

Nezbývá než si popřát ať předávkování vánočními sacharidy (a jejich kvasnými deriváty) rychle odezní - a ať je nový rok minimálně stejně hodinkově povedený jako ten minulý...  B)

Radku díky. Řekl jsi to správně. Proto jsem rád, že jsme v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Frostie si to nezaslouzil, za Decebala diky. Uz jsem se chystal k nejake jadrnejsi odpovedi, a asi bych za to taky schytal zakaz. :)

Kolego, i když proti Tobě ani jiným tady nemám vůbec nic, musím za sebe konstatovat, že právě tyhle výroky, neustále téměř po každém zákroku hodnotící práci moderátorů a relativizující jejich rozhodování, velmi přispívají k celkovému zahuštění zdejšího emocionálního smogu. Promiň, že jsem použil ke své reakci právě Tvůj příspěvek, je tady takových textů mnoho a na Tvůj mi  zrovna  padnul zrak, mohl to být kterýkoli jiný - fakt nic osobního. 

A to je podle mého jen malý odlesk toho, co musí modové vydržet v SZ vláknech. Mnozí si v SZ komunikaci neberou servítky.. Nedivím se, pokud  to  mody přestane bavit... 

Občas tady něco chytne plamenem, to bývalo asi i dřív často, ale teď začínáme kvůli tomu přicházet o moderátory, kterých si hluboce vážím. Možná bychom měli všichni něco udělat pro uklidnění a věcnost diskuse v kterémkoli vlákně....třeba nekrmit troly... a nediskutovat ve všech vláknech o zásazích moderátorského týmu. 

Kdysi jsem založil vlákno ,, Mizení příspěvků " , které je - svým způsobem- na podobné rozpravy asi tím správným místem.

Pokud je tady pár lidí, kteří nedokáží vést diskusi bez osobních útoků a vulgarit, navrhuji pro ně založit vlákno ,, septik - ring volný " a  každou diskusi, které bude vykazovat známky  zmíněného chování, přesouvat tam... 

Odkaz ke komentáři

Sice s křížkem po funuse, ale také mi to nedá podpořit siwiho a spol.: nepokládám za normální, aby se zde členové chlubili, jak byl párek otravných opilců vypnut či mu byl přeražen nos. Popravdě bude moci být Jacob rád, že to tady někdo nesleduje, neboť jeho zákrok (přivážu psa a jdu plánovaně na věc) rozhodně není pokryt nutnou obranou ani krajní nouzí a šlo minimálně o výtržnictví, při zlomení nosu určitě i ublížení na zdraví. 

Decebal samozřejmě svým způsobem troll je, nedokáže se dle mého smířit s tím (stejně jako já, nutno říct...), že fórum ctihodných gentlemanů se často neliší od diskuze na novinkách a trefuje se proto do názorů protivníků. Protože ti nejsou schopni se mu argumentačně vyrovnat, zaútočí na něj raději ad hominem a vzájemně se v tom poplácávají po zádech. Nechápu ovšem decebala, že v poslední době přijímá výzvu Hasiče a spol. a snižuje se k výměnám ve smyslu kdo je větší trepka atd. Ony ty příspěvky by mluvily samy za sebe...

PS: A pokud chce někdo vidět, proč se atmosféra na fóru zhoršuje, stačí se podívat na nové vlákno "Unicef vs místní domov důchodců". Mělo se snad diskutovat o tom, zda stovka na očkovací dávku Unicef je lépe/hůře darovaná než stovka na vitamíny u Dobrého anděla? Je překvapením, že se vlákno zvrhlo v hromadné utvrzování se, že dávat něco na černé nemakačenky může jenom české důchodce/děti nemilující pomatenec? Ať si každý udělá obrázek sám...

Z Tvého postoje k životu je  vidět kam a hlavně do jakého vlákna vkládáš svá slohová cvičení a rozbory osobností, tedy pisatelů nebo zakladatelů vláken.

Slušně Ti říkám to jsi ty, kdo troluje a otírá se krom rozboru osobností o ostatní. 

Ty nám jak čtu, dokonce vidíš do hlavy a přesně víš jak a proč jsem třeba založil Tebou zmiňované vlákno a docela by mně zajímalo, kde bereš právo a nebo minimálně morální kredit vyjadřovat se k věcem v takovém širokém spektru o kterých zde diskutuješ?

Ano, zvrhává se to tady a to opravdu právě kvůli Trolům, kteří cítí nepotlačitelnou touhu vyjadřovat se naprosto ke všemu, ale pravdou je, že dokud se diskutující a třeba i oponenti vyhnou vulgaritám a sprostým urážkám může většině členů styl diskuse i argumenty jednotlivců nasměrovat  k vyřešení tajenky, tedy jestli je to člověk s věcnými argumenty a nebo opravdu pouze Trol, nikterak toto forum neobohacující. Česky ve firemním slangu " rozesírka" nebo i "vysírka".

Odkaz ke komentáři

Z Tvého postoje k životu je  vidět kam a hlavně do jakého vlákna vkládáš svá slohová cvičení a rozbory osobností, tedy pisatelů nebo zakladatelů vláken.

Slušně Ti říkám to jsi ty, kdo troluje a otírá se krom rozboru osobností o ostatní. 

Ty nám jak čtu, dokonce vidíš do hlavy a přesně víš jak a proč jsem třeba založil Tebou zmiňované vlákno a docela by mně zajímalo, kde bereš právo a nebo minimálně morální kredit vyjadřovat se k věcem v takovém širokém spektru o kterých zde diskutuješ?

Ano, zvrhává se to tady a to opravdu právě kvůli Trolům, kteří cítí nepotlačitelnou touhu vyjadřovat se naprosto ke všemu, ale pravdou je, že dokud se diskutující a třeba i oponenti vyhnou vulgaritám a sprostým urážkám může většině členů styl diskuse i argumenty jednotlivců nasměrovat  k vyřešení tajenky, tedy jestli je to člověk s věcnými argumenty a nebo opravdu pouze Trol, nikterak toto forum neobohacující. Česky ve firemním slangu " rozesírka" nebo i "vysírka".

Longu mě obviňuješ ze slohu, sám použiješ snad ještě více slov, aniž by bylo patrné, k čemu tvé věty mají směřovat. 

Nevím, kde jsi vyčetl cokoliv o mém vztahu k životu a ukaž mi, kde rozebírám jaké osobnosti a co jsem napsal tak opovážlivého, že zpochybňuješ mé právo se vyjádřit či dokonce můj morální kredit?

Odkaz ke komentáři

Longu mě obviňuješ ze slohu, sám použiješ snad ještě více slov, aniž by bylo patrné, k čemu tvé věty mají směřovat. 

Nevím, kde jsi vyčetl cokoliv o mém vztahu k životu a ukaž mi, kde rozebírám jaké osobnosti a co jsem napsal tak opovážlivého, že zpochybňuješ mé právo se vyjádřit či dokonce můj morální kredit?

Ok zkrátím to a nasměruji Tě.

Velice často se zapojuješ do všech možných diskusí, jen aby jsi mohl oponovat a pro mně jsi stejný jako Decebal i ostatní "rozesírky"

Ende šlus. :-)

Odkaz ke komentáři

Velice často se zapojuješ do všech možných diskusí, jen aby jsi mohl oponovat 

1) Měl jsem za to, že cílem diskuzního fóra je diskutovat, většinou se výměna názorů rozvíjí oponováním. Pokud 30 lidí napíše za sebou "hezké" či "gratuluji", o nijak bohatou debatu se nejedná.

2) Jsem zde déle než ty, přitom počet mých příspěvků dosahuje zhruba 15 % tvého výkonu, takže ta "častost" je jaksi relativní.

3) Je směšné, když zakladatel typicky hodinkového vlákna "UNICEF vs domácí charita" má odvahu napadat jiné, jak (ne)prospívají fóru. 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem opět zjistil ( Sledování zásilek),že zásilka je uložena na poště.Přitom jsme samozřejmě doma.Prý adresát nezastižen,navíc se pán kurýr vůbec neobtěžoval mně vhodit lístek do schránky (lístek o uložení).Sakra, to už je fakt vrchol !!! Do zádele.

Odkaz ke komentáři

Já jsem taky takhle čekal, viděl jsem z okna auto ČP, jak projelo kolem, ani se nenamáhal přibrzdit a lístek jsme měli ve schránce až druhej den. Přinesla ho doručovatelka, ta samozřejmě balíky netahá.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem před koncem roku objel všechny zákazníky, rozdal mňamky a upozornil že otevíráme firmu 08.01.2018. Chytří se předzásobili, ostatní mě volají co že jsme to za firmu, že jsme si dovolili mít tak dlouho zavřeno :-) No a jelikož u nás stále platí náš zákazník, náš pán, zítra dobrovolně končím dovolenou a jdu makat. Konec konců, děcka ve školce, venku lije, tak o nic nejde.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...