Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Místo milého pána v obleku a s omega de ville, který odešel. Si ke mně přisedl dvoumetrový tlustý chlap v teplákovce adidas a se sunty. Nepozdravil a pred chvíli se hádal s průvodčim, že sice nemá platnou in kartu ale datum na ní platné je a jak to má jako vědět. K tomu celkem smrdí, bože to je kokot....

Jo a pije birel- tady je vidět co s Vámi udělá nealko pivo :-D

Odesláno (upraveno)

Že tu čumím ve tři a nemůžu usnout.... Mě klepne... Snad půjdu něco sežrat ať můžu napsat i do vlákna kila dolů...

Jo a zapomněl jsem.... Už tři hodiny je mi třicet pět :-)

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Taktéž se připojuji s gratulací a přeji vše nej .... :clap:

"Sakra,takhle brzy po ránu jsem asi ještě nikomu k narozkám nikdy nepřál" :lol2:.

Odesláno
  V 12. 1. 2018 v 1:57, mAra_ napsal:

Že tu čumím ve tři a nemůžu usnout.... Mě klepne... Snad půjdu něco sežrat ať můžu napsat i do vlákna kila dolů...

No jo, mladost radost.  Ale už se to blíží,   prášky na nočním stolku  a zuby ve skleničce.  :cheers:

Odesláno

cucáku

Odesláno

To jsi pořád ještě mládě :-)
Odesláno

...  hmm , to snad ani radši nebudu počítat  ... před kolika mně bylo 35 .Jenom můžu podotknout,že zpátky už bych je snad ani nechtěl ;) :P.

Odesláno

Gratuluju, 35 je hezkej vek.

Doufam, ze do ty lednice jsi nesel, protoze se jiste chces dozit i 45 :-)).

Odesláno

A vy si tady kluci, když příznáváte narozeniny automaticky jako deset let neubíráte? :lol2:  Připojuji se ke gratulacím a přeji hodně zdraví a štěsti :drunk: 

Odesláno

- mAra    gratuluju k narozeninám a vše nejlepší. Tak jsme se narodili ve stejný den, jenom já o nějaký rok dřív dnes je mi 52. Kurva to to letí. :-(

Odesláno

děláte mi radost chlapci, hned je důvod si večer skočit na pivko a panáka na vaše zdraví................ :happybday: 

tedy né že bych potřeboval důvod............. :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...