Tondaa73 Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Rvačka s Casiama?High kick vod podlahy v kolbence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 High kick vod podlahy v kolbence. Au :-( Doporučuji se prvních čtrnáct dní vyhýbat sekci humor :-) a samozřejmě přeji rychlé uzdravení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Dík Afri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Kurňa žebra, s tím se moc smát nedá. Tak jedině vážnou muziku. Já bych si dal Bacha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 mě by se nechtělo v neděli do práce. ...Dmě se taky nechce, ale bohužel musím. Za ten týden se mi tam nakupila práce, tak do toho musím šlápnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Tak ať ti to uteče. A nestrhni se po tý dovolený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 No díky... Aspoň tam budu sám a bude klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 No jen to, že už to tady dávno není co bývalo..škoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Jo jo, máš pravdu.Ti mamuti jsou rok od roku menší, a ani ty pazourky už nejsou tak ostrý jako dřív ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Už jednou se mi stalo když jsem chtěl koupit na inzerát garáž, který tam visel celý rok bez zájmu, že jsme byli najednou dva zájemci, a samozřejmě ten druhý nabízí o něco víc, co s tím uděláme? :-) Teď to zažívám po druhé s jednou nemovitostí, to je snad národní sport toto....Tak snad dám cenu za kterou to chci prodat a ne čekat na někoho až zavolá a pak ho šponovat a lhát mu do obličeje. Prý, to je ale náhoda, celý dva roky nic a hned po vás pět minut volal další s lepší nabídkou, cha cha :-) Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Ale vubec ne, offline navigace je pro mne nezbytna a bez papirove mapy nejdu na zadny vandr.Jen doufam, ze ji mas (jako ja) taky upravenou pomoci pruhledne lepici pasky?Vodotesnost 20 atm. stejne jako Amfibije. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Už jednou se mi stalo když jsem chtěl koupit na inzerát garáž, který tam visel celý rok bez zájmu, že jsme byli najednou dva zájemci, a samozřejmě ten druhý nabízí o něco víc, co s tím uděláme? :-) Teď to zažívám po druhé s jednou nemovitostí, to je snad národní sport toto....Tak snad dám cenu za kterou to chci prodat a ne čekat na někoho až zavolá a pak ho šponovat a lhát mu do obličeje. Prý, to je ale náhoda, celý dva roky nic a hned po vás pět minut volal další s lepší nabídkou, cha cha :-) Odpovědět, ať prodá nemovitost lepší nabídce ale moje nabídka je od dalšího dne o 5000,-Kč nižší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) 2African: přesně jak radí kolega - prodávajícímu vyřiď že ty mu teď hned nabízíš na ruku o bůra míň než byla vyvolávačka, tak ať to probere s tím "konkurenčním kupujícím"... Mě takhle před 3 lety zkoušel tahat za fusekli jeden ožrala ze sousedství s prázdnou garáží po rodičích, 160 mu bylo málo (dal bych i 180, abych nemusel chodit o pár metrů dál) - tak jsem se zařídil jinak. Prodal ten sbor šulda až teď na podzim, za 130... tolik jsem za tu dobu netratil ani na nájemném za sousední garáž Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak,tak. Nasrat hajzlům.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Přesně kluci :-) Ale naštve to, nějaký čas jsem tomu obětoval, dal dohromady finance, hezky se nabudil a hned rána přes držku....S pánem nekomunikuji, chtěl jsem dát plnou cenu za inzerát, žádné ukecávání, rychlá akce a teď už to nechám na osudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Už jednou se mi stalo když jsem chtěl koupit na inzerát garáž, který tam visel celý rok bez zájmu, že jsme byli najednou dva zájemci, a samozřejmě ten druhý nabízí o něco víc, co s tím uděláme? :-) Teď to zažívám po druhé s jednou nemovitostí, to je snad národní sport toto....Tak snad dám cenu za kterou to chci prodat a ne čekat na někoho až zavolá a pak ho šponovat a lhát mu do obličeje. Prý, to je ale náhoda, celý dva roky nic a hned po vás pět minut volal další s lepší nabídkou, cha cha :-) Poslat svého koně. Zblbnout prodávajícího, a pak ho zanechat v slzách. Vrhne se Ti do náruče. Vyzkoušeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Dolores Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Dolores ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Teď to akorát čtu. Mladá holka... RIP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak to je v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky