Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:D to je jak u blbých na dvorku...

A: zandl říkal, že mu coiny vynáší a že z toho sponzoruje romeu

B: lžeš, neříkal to, tady máš důkaz

To bylo všechno.

Jestli jsou cigáni a neziskovky takoví nebo makoví, o tom se přeci nikdo nebavil... :D

Odesláno

Vraby, tady je to samej hnusnej rasista, co napada nasi bilou mensinu v usteckym kraji! Stydte se vsichni a jdete s rasizmem do zadele... vsichni lide jsou si rovni...

Odesláno

Travexi neblbni a nepřilívej prosím olej do ohně. Myslím, že po dnešku je spíše opak pravdou. Pokud se někdy vyjadřuji úsečně (viz Radkova poznámka), je to tím, že spěchám, a že už jsem si také zvykl se o kontroverzních tématech moc nerozepisovat, protože se tady vždycky najde nějaký dobrák, který to nastřelí.

Odesláno
  V 9. 2. 2018 v 18:03, vraby napsal:

Vážení

Bylo mi ctí tady s vámi několik let proplkat o hodinkách všech jiných starostech.

Paul, doufám, že to nemám brát jako tvou labutí píseň na odchod. Občas je to tu sice hustý, nicméně cítím čerstvý vítr k dobrému pod novými plachtami. 

Odesláno

Od bodu, kdy to podle mě překročilo veškeré hranice jsem to promazal. Pokud chcete pokračovat, tak mimo chronomag. A je mi jedno jestli rejete z pozice "sluníčkářů" nebo "slušných lidí". Tady to proste nemá co dělat. Za každý další pokus vrátit diskuzi do těchto kolejí bude třídenní ban.

Odesláno

To víš, všichni naslapujou opatrně raději v okolních vlaknech :-)

Moc tady nic nepiš, nebo budeš hledat po internetu články, aby tě tu nesmazali ;-)

Odesláno

Sice neví o co šlo, a už se to patrně nedozví, ale i tak xenofób Martar přeje všem účastníkům diskuze (a McStingerovi extra) dobrou a klidnou noc :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Začlo to těžbou a skončilo u cikánů. Jen decebal tady chyběl. :D

Odesláno

Svoloč taxikářská v Praze, kde mi oba dva poslední dny zkomplikovala život, jelikož bydlím v centru.

Ty vole oni kradou tak že se o nich musí psát v informačních brožurách pro cizince  a turisty, vypadají z velké části jako kříženec vyhazovače a traktoristy z horní dolní a ještě si budou chtít diktovat podmínky pro konkurenci !!!

Ode dnes již z jakéhosi principu nebudu jezdit z klasickými taxíky. Nikdy ( Je to opravdu svoloč! )

Odesláno
  V 10. 2. 2018 v 1:13, Kamil napsal:

Začlo to těžbou a skončilo u cikánů. Jen decebal tady chyběl. :D

Jen ho nepřivolávej, De...la jednoho!

Odesláno

tak. v utorok squash....klasika, jeden blby pohyb a prave koleno uplne mimo osu nohy.

min tyzden vysetrenia, MRI...

Diagnoza: utrhnuty vnutorny meniskou, roztrhnuty krizovy vaz + daka mikrozlomenina ako o seba buchli kosti + dake ulomky.

Tak zhanam co najskor daku kliniku, aby ked pride teplo som bol fit.

Ak mate tip na nieco solidne v okoli BA budem vdacny.

Tu jednodnovu chirirgiu robi kde kto, ale osobna skusenosti je najviac.

Zatial mam ponuku zo Sport Kliniky za 800 E.

Odesláno

Mozno je to skor do humoru, ale trochu ma prave nastavli udajne lahko omyvatelne detske pastelky, ktore aj z nerezovej plochy zisli az isopropylom.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...