Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

aha, uz mi doplo.........ziadne nogo-vago, ale anglicke nougou :)

leviathan: sportclinic ? spoluziak tam robi anesteziologa, z toho co viem by to tam malo byt ok.

Jako...že přes to vlak nejede? :)

edit: 4 Ivan...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze po operacii kolena. 

Koleno na sracku. Odtrhnuty meniskus, odtrhnuty krizovy vaz + odlomena chrupavka az na kost. K

kedze tam chyba cast chrupavky vraj plastika krizoveho vazu by bola dost problematicka...budem samo konzultovat aj s inym lekarom

Smakulada.

Dosquashovane a asi aj dobehane. Uz len ten chlast a devky:-) no a samo hodinky!

post-4349-0-60276000-1518547134_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Leviathan
Odkaz ke komentáři

co je to nogo ? to je slang ako ked sa  povie "ty vago"? co to presne znamena ?

Sorry, mělo to být s capslockem aby to bylo zřejmé, ano jako že tudy cesta nevede. Konverzoval jsem celé odpoledne s amíkama tak to píšu jak mi to hlava předkládá :)

Odkaz ke komentáři

Ano jde. To samé jsem měl u nás v Lounech. Místo 300 hned u MP jsem platil městu 700, bohužel 2 dny po termínu. Tak později 1000 nebo 1500. Zaplatil jsem i s pekne nastvanym e-mailem. Ale chyba samozřejmě má/naše. ;)

Ano, jde to. Pokud to bylo v prikaznim rizeni(ta druha), tak to lze takhle resit.

Odkaz ke komentáři

Kua chlapi, tak rad by som mnohych z vas poznal osobne, dal pivko, pokecal.

Kokso, pises jak keby si mal pozajtra zomret. Alebo najblizsich 40 rokov stravit v posteli na izolacke.

Hlavu hore. Kym budes chodit je to dobre :) Viem o com hovorim, mozes mi verit.

Odkaz ke komentáři

Kokso, pises jak keby si mal pozajtra zomret. Alebo najblizsich 40 rokov stravit v posteli na izolacke.

Hlavu hore. Kym budes chodit je to dobre :) Viem o com hovorim, mozes mi verit.

Nee. to nebolo tak myslene.

Len ze je tu kopec fajn ludi, s ktorymi si roky piseme, ale sadnut si ku pivo dako nevychadza.

Len taky myslienkovy pochod.

Ja si nich take nepripustam. 14/04 zahajenie jachtarskej sezony a take este nebolo, aby som chybal

Odkaz ke komentáři

Chlapci dakujem. Aj tak som mal v plane ist vahou dole. Teraz mam dovod.

Richard, drzim palce nech to dobre dopadne.

Kua chlapi, tak rad by som mnohych z vas poznal osobne, dal pivko, pokecal.

Ty woe, ty mas nostalgickou jako kdybys umiral :-)), ale tak to neni. A nekdy prijed do Prahy, radi te uvidime.

Ricous- drzim na zitra palce.

Odkaz ke komentáři

Dostal jsem flastra, už se mi to dlouho nestalo a takovým způsobem už vůbec ne. Vloni v létě jsem dostal lísteček za sklo za špatný  parkování, nezaplatil jsem parkovný. Většinou to  platím, tehdy jsem to z nějakýho důvodu neudělal, stane se. A protože se mi nechtělo jet do centra na městskou policii (blbě se tam parkuje, stát frontu...), tak jsem počkal až mi domů přijde úřední psaní. Po čase přišlo, pokuta 300, jenže jsem to sklerotik zaplatil pozdě a tady to začíná. 

Dneska mi přišlo nový úřední psaní a v něm se píše že jsem to zaplatil 3 týdny po termínu a proto mi ty peníze vrátili na účet a dávají mi pokutu 1500.

To fakt jde? 

Chyba platit na účet, zbytečně jim dávat do ruky bič.....stalo se mi to taky, ale platil jsem právě proto  složenkou. Tj. trest jsem přijal. Poslali to zpátky- taky složenkou- ale já to nepřevzal, takže prachy se jim vrátily a já zůstal potrestanej a tím pádem by mě trestali podruhý, což nelze. Tak se na to vybodli (vyzkoušeno).

Odkaz ke komentáři

Pro Leviathan: A nezapomínej na kvalitní a důslednou  rehabilitaci!!! Já jsem tuto oblast po operaci kolene ponechal jen na pojišťovnou hrazené rehabce a vlastním cvičení, to byl průs... a šupal zpět na reoperaci. Pak jsem si uvědomil, že rehabilitaci není radno podcenit. Držím palce R.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ěžiši já sem tak vytočenej. Někdo mně včera nebo kdy na Musťoušoj podřel blatník a samozřejmě nic. Ale nejvíc sem nasranej, že kamera od konce ledna nenahrávala, nahranej jen dnešek ráno, navíc s úplně nesmyslným datumem. Kurva něco tady rozflákám už.

Odkaz ke komentáři

Chyba platit na účet, zbytečně jim dávat do ruky bič.....stalo se mi to taky, ale platil jsem právě proto složenkou. Tj. trest jsem přijal. Poslali to zpátky- taky složenkou- ale já to nepřevzal, takže prachy se jim vrátily a já zůstal potrestanej a tím pádem by mě trestali podruhý, což nelze. Tak se na to vybodli (vyzkoušeno).

Chytrý, to by mě nenapadlo.

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...