ivan_989 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 aha, uz mi doplo.........ziadne nogo-vago, ale anglicke nougou leviathan: sportclinic ? spoluziak tam robi anesteziologa, z toho co viem by to tam malo byt ok. Jako...že přes to vlak nejede? edit: 4 Ivan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 spíš to bude překlep a chtěl napsat POGO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Předpokládám že "výzva k úhradě za SPRDEL" se v ouředničtině nazývá "časově omezená sleva na pokutu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) takze po operacii kolena. Koleno na sracku. Odtrhnuty meniskus, odtrhnuty krizovy vaz + odlomena chrupavka az na kost. Kkedze tam chyba cast chrupavky vraj plastika krizoveho vazu by bola dost problematicka...budem samo konzultovat aj s inym lekarom Smakulada.Dosquashovane a asi aj dobehane. Uz len ten chlast a devky:-) no a samo hodinky! Upraveno 13. února 2018 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Leviathan: to znie dost zle sakris.Drz sa chlape, nech sa to co najskor poriadne zahoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Drz se a nevzdavej to - mluvi ze me zkusenost 6 operaci praveho kolene. Bude to trvat, nesmis moc pribrat a bude to bolet, ale zas to pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 co je to nogo ? to je slang ako ked sa povie "ty vago"? co to presne znamena ?Sorry, mělo to být s capslockem aby to bylo zřejmé, ano jako že tudy cesta nevede. Konverzoval jsem celé odpoledne s amíkama tak to píšu jak mi to hlava předkládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Leviathan: drž se, já jdu na operaci (nejen) kolene ráno v 7:30... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ano jde. To samé jsem měl u nás v Lounech. Místo 300 hned u MP jsem platil městu 700, bohužel 2 dny po termínu. Tak později 1000 nebo 1500. Zaplatil jsem i s pekne nastvanym e-mailem. Ale chyba samozřejmě má/naše. Ano, jde to. Pokud to bylo v prikaznim rizeni(ta druha), tak to lze takhle resit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Chlapci dakujem. Aj tak som mal v plane ist vahou dole. Teraz mam dovod.Richard, drzim palce nech to dobre dopadne.Kua chlapi, tak rad by som mnohych z vas poznal osobne, dal pivko, pokecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 to mam za sebou už asi deset let, tak se držte ! Levý koleno po operaci, urvaný vazy, rozdrcený meniskus a v levým kotníku dráty s oběma dvakrát půl roku doma.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Kua chlapi, tak rad by som mnohych z vas poznal osobne, dal pivko, pokecal.Kokso, pises jak keby si mal pozajtra zomret. Alebo najblizsich 40 rokov stravit v posteli na izolacke.Hlavu hore. Kym budes chodit je to dobre Viem o com hovorim, mozes mi verit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Kokso, pises jak keby si mal pozajtra zomret. Alebo najblizsich 40 rokov stravit v posteli na izolacke.Hlavu hore. Kym budes chodit je to dobre Viem o com hovorim, mozes mi verit.Nee. to nebolo tak myslene.Len ze je tu kopec fajn ludi, s ktorymi si roky piseme, ale sadnut si ku pivo dako nevychadza.Len taky myslienkovy pochod.Ja si nich take nepripustam. 14/04 zahajenie jachtarskej sezony a take este nebolo, aby som chybal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Zase bude aj BA zraz urcite, tak sa daj doporiadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Leviáthan, neboj, to dáš, držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Chlapci dakujem. Aj tak som mal v plane ist vahou dole. Teraz mam dovod.Richard, drzim palce nech to dobre dopadne.Kua chlapi, tak rad by som mnohych z vas poznal osobne, dal pivko, pokecal.Ty woe, ty mas nostalgickou jako kdybys umiral :-)), ale tak to neni. A nekdy prijed do Prahy, radi te uvidime.Ricous- drzim na zitra palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Dostal jsem flastra, už se mi to dlouho nestalo a takovým způsobem už vůbec ne. Vloni v létě jsem dostal lísteček za sklo za špatný parkování, nezaplatil jsem parkovný. Většinou to platím, tehdy jsem to z nějakýho důvodu neudělal, stane se. A protože se mi nechtělo jet do centra na městskou policii (blbě se tam parkuje, stát frontu...), tak jsem počkal až mi domů přijde úřední psaní. Po čase přišlo, pokuta 300, jenže jsem to sklerotik zaplatil pozdě a tady to začíná. Dneska mi přišlo nový úřední psaní a v něm se píše že jsem to zaplatil 3 týdny po termínu a proto mi ty peníze vrátili na účet a dávají mi pokutu 1500.To fakt jde? Chyba platit na účet, zbytečně jim dávat do ruky bič.....stalo se mi to taky, ale platil jsem právě proto složenkou. Tj. trest jsem přijal. Poslali to zpátky- taky složenkou- ale já to nepřevzal, takže prachy se jim vrátily a já zůstal potrestanej a tím pádem by mě trestali podruhý, což nelze. Tak se na to vybodli (vyzkoušeno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Pro Leviathan: A nezapomínej na kvalitní a důslednou rehabilitaci!!! Já jsem tuto oblast po operaci kolene ponechal jen na pojišťovnou hrazené rehabce a vlastním cvičení, to byl průs... a šupal zpět na reoperaci. Pak jsem si uvědomil, že rehabilitaci není radno podcenit. Držím palce R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ěžiši já sem tak vytočenej. Někdo mně včera nebo kdy na Musťoušoj podřel blatník a samozřejmě nic. Ale nejvíc sem nasranej, že kamera od konce ledna nenahrávala, nahranej jen dnešek ráno, navíc s úplně nesmyslným datumem. Kurva něco tady rozflákám už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Chyba platit na účet, zbytečně jim dávat do ruky bič.....stalo se mi to taky, ale platil jsem právě proto složenkou. Tj. trest jsem přijal. Poslali to zpátky- taky složenkou- ale já to nepřevzal, takže prachy se jim vrátily a já zůstal potrestanej a tím pádem by mě trestali podruhý, což nelze. Tak se na to vybodli (vyzkoušeno). Chytrý, to by mě nenapadlo. Upraveno 14. února 2018 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky