Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

zažil som 2 x... veci cez e-bay poslané cez hermes a doručoval intime... mám zopár šedivých vlasov naviac...

Já též. Jednou jsem nechal poslat kamarádce dárek. Přestože měli telefon, tak ji to v dešti hodili na zahradu. Telefon měli, doma byla...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je ještě v pohodě, já to jejich DEPO (v KV) s navigací a přesnou adresou hledal snad celou hodinu, prostě jsem nechápavě jezdil jednou ulicí tam a zpět jak idiot. Nakonec to bylo absolutně neoznačený na postranní ulici. Nevím jestli jinde fungují lépe, ale v mé lokalitě mezi konkurencí totálně zaostávají. Myslím že snad neproběhl ani pokus o doručení, byl jsem doma a jen přišla sms že se doručit nepodařilo a že teda depo, samozřejmě telefony nikdo nezvedal. Depo taky paráda, jak na stavbě mezi ukrajincema, ještě by si s balíkama mohli kopat a bylo by to dokonalý.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

idioti z DPD, 3.4. proběhla objednávka letních pneu, 6.4. můj mechanik začal nahánět zásilku, DPD ano pane, vezeme, odpoledne je tam máte

dnes volám prodejci, a ten povídá, že před půl hodinou jim DPD ty gumy vrátilo jako nedoručitelné, připomínám, že adresa dodání je provozovna, kde v běžných hodinách vždy někdo je

fuj na to, DPD už nikdy

Odkaz ke komentáři

Všechno je pouze a neschopnosti řidiče v daném regionu, ale samozřejmě že za zodpovídá celá firma. Mě nedávno maník po třetím údajném nezastižení a já úspěšném zjištění jeho telefonu řekl ať se jdu vyblejt někam jinám :-) No a neuděláš nic....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Všechno je pouze a neschopnosti řidiče v daném regionu, ale samozřejmě že za zodpovídá celá firma. Mě nedávno maník po třetím údajném nezastižení a já úspěšném zjištění jeho telefonu řekl ať se jdu vyblejt někam jinám :-) No a neuděláš nic....

to já vím, ale někdo toho debila musel najmout, a někdo další musí ty jeho excesy řešit se zákazníky, to je to baví?

tys na něj byl hrubý už zpočátku, anebo až po tom jeho prohlášení?

Odkaz ke komentáři

to já vím, ale někdo toho debila musel najmout, a někdo další musí ty jeho excesy řešit se zákazníky, to je to baví?

tys na něj byl hrubý už zpočátku, anebo až po tom jeho prohlášení?

Hrubý, po tom co mě začal tvrdit jak ve firmě zvoní každý den jak magor a nikde nikdo. Prostě lhář jak má být a to jsem mu také sdělil...

Odkaz ke komentáři

Zaroven je to test loajality zdejsich clenu - signal pro budouciho majitele, co vsechno zdejsi zavislaci snesou :)

O nekterych clenech, kteri zverejnili svuj hlavni mail se jmenem a tim zcela popreli myslenku anonymity na foru, ani nemluvim :D i kdyz je to samozrejme jejich volba.

Odkaz ke komentáři

Miro, to je takove sverazne podekovani majitele tem, co prispeli na provoz

Špatné je to kamaráde.Špatné.

Ještě že mám svoje dvě práce a relativně málo času.

Ale jak píšu potřebuji hodně věcí dotáhnout.

Jsem hloupý a až příliš jsen věřil Chronomagu jako serveru.

Mám koupené jedny nefunkční hodinky a nevim jak to dát vědět prodávajícímu.

Taky mám hotové nevyzvednuté šperky

Taky tady máme skupinu ohledně jednoho mého projektu.

Na ho.no !!!

Odkaz ke komentáři

Zaroven je to test loajality zdejsich clenu - signal pro budouciho majitele, co vsechno zdejsi zavislaci snesou :)

O nekterych clenech, kteri zverejnili svuj hlavni mail se jmenem a tim zcela popreli myslenku anonymity na foru, ani nemluvim :D i kdyz je to samozrejme jejich volba.

Je to samozřejmě z nouze ctnost. Rád se samozřejmě nechám poučit, jak tu lze komunikovat, neznám-li druhého osobně a nemám na něj telefon ..
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...