Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já ani nejsem naštvanej, jako zoufalej. Objednal jsem si cosik od chlapíka z Liberce ..ale stejně mě to štve.

A že nereknes . Osobně se věci řeší líp jak přes půl republiky. A v Liberci zastoupení máš ;-)

Odesláno (upraveno)

Rozsudek nad slušnými chlapci s holandskými pasy ? Jako podmínka pro tři z nich, dva propuštění ještě den po zadržení ?

Ať jde pan soudce do pjdele.
Tak,že se vlastně chlapci z Íránu nebo bůhví odkud s holandskými pasy chovali slušně a je to v pořádku.
Je tedy v pořádku kopat lidi do hlavy a mlátit je. Snížíme se na úroveň pranárodů, kde nemá zdravý lidí a lidský život až takovou hodnotu.
Fuj na to!!!

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Rozsudek nad slušnými chlapci s holandskými pasy ? Jako podmínka pro tři z nich, dva propuštění ještě den po zadržení ?

Ať jde pan soudce do pjdele.

Tak,že se vlastně chlapci z Íránu nebo bůhví odkud s holandskými pasy chovali slušně a je to v pořádku.

Je tedy v pořádku kopat lidi do hlavy a mlátit je. Snížíme se na úroveň pranárodů, kde nemá zdravý lidí a lidský život až takovou hodnotu.

Fuj na to!!!

Lidi, zkuste číst ty články celý... O dvou hlavních aktérech soud nadále rozhoduje (vazba).

Odesláno

Lidi, zkuste číst ty články celý... O dvou hlavních aktérech soud nadále rozhoduje (vazba).

Ano čtu a píšu. Píšu dva doma a tři podmínka !

Odesláno

Ano čtu a píšu. Píšu dva doma a tři podmínka !

Aha, takže když se ti dva, které pustili, konfliktu nezúčastnili, tak je taky měli dát do vazby? Tak to jo...

Já neříkám, že by ti útočníci neměli být potrestaní, ale některý reakce mi přijdou fakt přehnaný.

Odesláno

Aha, takže když se ti dva, které pustili, konfliktu nezúčastnili, tak je taky měli dát do vazby? Tak to jo...

Já neříkám, že by ti útočníci neměli být potrestaní, ale některý reakce mi přijdou fakt přehnaný.

Hele nevkládej mi prosím do úst něco co jsem neřekl.

Že  se chovali jako prasata je bez debat a jak mlátili do lidí ležících na zemi a nebo do jednoho z nich jeden z těch lidí kopal bylo dost brutální.

Tohle není MMA.

Odesláno

Ale tak snad ti dva, co se dle videa mlatili nejvic, tak jsou jeste ve vazbe. Dva, kteri se neucastnili, nebo (dle zprav z medii) se snazili utok mirnit, tak jsou propusteni. To mi prijde fer. Kdyz jsem nic neudelal, tak proc bych byl ve vazbe?

Odesláno

A navíc já si ještě přisadím. Já teda vím houby o tom co se dělo vevnitř, ale venku těch 7 v podstatě odcházelo pryč. Načež přiběhl manažer a do jednoho žduchl, následně vyběhl číšník a jednoho kopl.... Tvl. když vidím 7 chlapů z nich každý je dvakrát větší než já, jsou opilý a je tam konflikt. Oni odcházejí pryč.... No co čekal, že se stane ?

To samozřejmě nemění nic na tom, že kopat a mlátit někoho kdo je na zemi je prasárna a a mají za to nést následky. 

Odesláno (upraveno)

A co měl soudce jako udělat? Viděl jsi to video? Jak tu někdo psal, ten konflikt fyzicky začala ta obsluha. Navíc někteří ty dva opravdu tahali pryč a snažili se to celý zklidnit. Podle mě je to zatím ok.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Není mi nějak jasné co znamená česká podmínka pro Holanďana  :sad01_anim:

Odesláno

Holanďani  ;)

...to mi připomíná starý vtípek o demonstraci v Bruselu, na kterou kvůli oddělení obou stran nastoupí s pendrekama policajti a lifrují to "Valoni vlevo, Vlámové vpravo!!!" ...a uprostřed zůstane piknikovat rodinka opálených kapsářů, protestující "Dyk more a co my Belgyčáni?^_^

Odesláno

Hele nevkládej mi prosím do úst něco co jsem neřekl.

Že  se chovali jako prasata je bez debat a jak mlátili do lidí ležících na zemi a nebo do jednoho z nich jeden z těch lidí kopal bylo dost brutální.

Tohle není MMA.

V MMA se do ležícího nekope=/

Odesláno

V MMA se do ležícího nekope=/

On se zvedal :-( Tedy snažil se zvednout

Ale to je přeci jedno, doba je zlá. 

Vidím to každý den v televizi a těžko to někdo hraje. Ovce tomu neprospívají.

Odesláno

Dovolil sem si nahlásit na zítra a v pondělí dovolenou. Zcela v souladu a po dohodě s kolegou a dle zvyklostí  firmy. Kolega má volno příští týden.

Kua a ten kyselý xicht pana majitele... A to mám 17(!!) dnů staré dovolené! Už mě to nebaví...

17 dnů staré+20 dnů letošní.. no kdo z vás to má ?!?!

Odesláno

Kámoš na chalupě hodil před branku nějaký balón, zaběhl do branky a prý jestli mu dám gól....tak jsem do něj bez rozmyšlení kopnul. Se pohnul tak o metr, on ten ko... nabarvil nějakou těžkou dřevěnou kouli do podoby balónu. Jsem si málem zlomil prsty, na fotce to není vidět ale mám úplně modrý palec, debil :-)

Když jsem byli malí haranti, tak jsme vzali gumovej míč, rozřízli ho, dovnitř dali dlažku a položili ho na ulici, která vedla k nádražácký jídelně. Taky si jich pár koplo.

Odesláno

On se zvedal :-( Tedy snažil se zvednout

Ale to je přeci jedno, doba je zlá. 

Vidím to každý den v televizi a těžko to někdo hraje. Ovce tomu neprospívají.

Neobhajuju to, co ti chlapi udělali. Jenom uvádím na pravou míru tvojí poznámku o MMA.

Odesláno

Dovolil sem si nahlásit na zítra a v pondělí dovolenou. Zcela v souladu a po dohodě s kolegou a dle zvyklostí  firmy. Kolega má volno příští týden.

Kua a ten kyselý xicht pana majitele... A to mám 17(!!) dnů staré dovolené! Už mě to nebaví...

Já mám 15 staré + 20 letošní :) ale mohu teda vybírat dle libosti (bez kyselého xichtu), jen nemám co jinak dělat, tak si to asi nechám proplatit.

Odesláno

já 30 normální a to jsem dřive míval 35 dní.............. B)

Odesláno

Momentalne celkem 44 dni dovolene. Proste ho mam vetsiho :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...