Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ale tak jasně že se najdou výjimky, jaké si jen dokážeme vzpomenout a ve všem. Stejně jako například existují lidé, kteří z nějakého svého důvodu rozdávají na ulici svoje peníze. Ale nic to na základních principech nemění.

Ty totiž děláš myšlenkovou chybu v tom, že spojuješ projevy z obou stran byznysu a všechny přisuzuješ původci byznysu. Ale to nemůžeš, to je chybně.

Pekař je názorný příklad. Že my máme radost že on tu je, to je jen náš, subjektivní pocit. Není to jeho důvod k pečení chleba, i když mu samozřejmě pomáhá. Jeho důvod je zisk a bude péct dokud budou lidi kupovat a on vydělávat, ať už si lidi myslí cokoliv.

Ještě jiný příklad tvého myšlenkového omylu.

Protože existují i nespokojení a naštvaní zákazníci, tak dle tvojí logiky by to znamenalo, že důvodem a smyslem byznysu je lidi rozesírat.

Už rozumíš proč to nejde slučovat?

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník Zmizík
Odesláno

V kontextu týhle diskuse to vypadá tak, jakoby Karlos všechny lidi nebo instituce, který pracujou ve službách, nenáviděl. Voklestit v podstatě jakoukoli pracovní činnost od všech souvislostí a výsledek prohlásit za základní a ryzí pravdu - to souvisí s Karlosovým proslaveným černobílým viděním světa. Ale spíš to vidím, že má Karlos už pravda trochu opožděné období vzdoru. Nebo ho něco (všechno) sere a má z toho puzení vymezovat se vůči úplně všemu. Já těmhle lidem říkám kverulanti a nemám je rád.

Odesláno

Karlos:

Jeho důvod ale je, že peče chleba aby vydělal. Žádné jiné důvody on nemá.

Karlos:

Ale tak jasně že se najdou výjimky, jaké si jen dokážeme vzpomenout a ve všem.

:D

Za prvy je super, ze Karlos zna pravdepodobne vsechny pekare chleba - pecka! Za druhy je super, ze Karlosova forma je cim dal tim lepsi (prispevky maji cim dal mensi smysl). Za treti ma pravdu Frantik i Milis, protoze Karlos je vlastne uboha existence, ktera podle toho co pise ani nevi co vlastne chce, nebo nechce, ale bavi ho byt neustale v opozici a je jedno jestli jde o televize do nemocnic, pekare nebo treba prirodu.

Karlosi drz se, jsi takovej muj chronoautista jehoz prispevky navazujici na nejake tema se daji cist i bez jakehokoliv sledovani prispevku na ktere reagujes, protoze si ziji vlastnim zivotem a smysl postradaji prakticky vzdy. Ja te narozdil od Milise asi rad mam, jenom chleba bych ti neupekl :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jojo. To byly kdysi místní idioti a když dostali padáka, založili radobykonkurencni web a tam kydali hnůj :-) Jooo, to byly časy :-)

No nastavili mně zrcadlo, no. :D :D :D

Odesláno

Ženská m - princezna si stěžuje, že jí bude 30, že je sama, že nemůže nikoho použitelnýho sehnat a já nevím co, pak na mě dělá oči, vyzvídá a když se vyjádřím a někam ji pozvu tak dělá že jsem vzduch tak co sakra ty baby chtěj. A mám asi tak 1 cm dlouhej :furious:

Tak to je potom těžký si nestezovat.

P.S.: omlouvám se, ale to nešlo jinak :cheers:

Odesláno

souhlasim s tim, co rika karlos. mozna, ze zednik zdenda z vedlejsi vesnice ti postavi chlivek za pul darma a jeste mu bude zalezet na tom, aby se tam veprik citil dobre.. ale velke firmy, banky... tam je kazdy usmev vykalkulovan do posledniho centu... a jak rika pohlreich: v cechach spousta podnikatelu neumi obchodne pocitat a boji se svych zakazniku.

Odesláno (upraveno)

Precet jsem si posledni prospevky a jsem zmaten.. milis ho ma jen jeden centimetr v zrcadle a říkal to souhlasně karlos.. no te pic :-) ale koho to nastvalo? :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Z toho co se tak šustne na těch internetech, hurikejn má teda spíš africkej průměr :P

Hele boty mám při vejšce 180cm velikost 56. Stačí ti to?

Odesláno

Hele boty mám při vejšce 180cm velikost 56. Stačí ti to?

Já jsem Afričan, měřím 169cm, boty 40 a vocas taky nic moc...takže bych řekl, že je to spíš strašně individuální jako s tou vodotěsností u hodinek :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...