Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Já teda u holek klikání na myšku obdivuju dost.
Pavelpu27 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 ...A jak vy se díváte na lesbické vztahy?...nejraději v HD rozlišení
marosh Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) Frantík a jeho globální náhled na problém homosexuality:"Takže to, že si kluci obcas spolu zašermujou a holky si kliknou na myšku je mi fakt fuk, jen kdyby nenutili ostatním, že to musí obdivovat..."Tak nějak jsem si představil všechny ty flerety v rukách...:-):-):-)Sakra, Franto, nejvyšší čas na sraz lepších lidí. :-) Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem marosh
Frantik Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Frantík a jeho globální náhled na problém homosexuality:"Takže to, že si kluci obcas spolu zašermujou a holky si kliknou na myšku je mi fakt fuk, jen kdyby nenutili ostatním, že to musí obdivovat..."Tak nějak jsem si představil všechny ty flerety v rukách...:-):-):-)Sakra, Franto, nejvyšší čas na sraz lepších lidí. :-)Si piš :-)
montemar Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 aspon se v ty praze neco deje.. neni nic horsiho, nez nudny malomesto
Chronař Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Sociologická Normalita[editovat | editovat zdroj] Normalita je obtížně vymezitelná na obecné rovině. Nejčastěji[kdy?] hovoříme o jevu, který odpovídá předem stanovenému očekávání či normě. Vymezení normy a normality závisí také na aktuální úrovni poznání v dané společnosti. Hranice normy je pohyblivá, takže normalita může být posuzována podle různých kritérií. Nejznámější vymezení normality jsou: Statistické pojetí - Soulad jedince nebo skupiny s většinou. Vymezení normality je závislé na četnosti nebo intenzitě posuzovaných projevů. Využívá se především, když lze společenský jev kvantifikovat. Sociokulturní pojetí - Hodnocení normy je sociokulturně podmíněno. Za normální bývá považováno to, co je v dané společnosti a kultuře obvyklé. Funkční pojetí - Platné normy a jejich následování přispívá ke stabilitě společnosti a naplňování jejích potřeb. Normální je to, co umožňuje optimální fungování jedince či skupiny ve společnosti. Normativní pojetí - soulad (celo)společenských norem s normami individuálními a skupinovými. normě skupiny - normalita je ve skupině stanovena na základě vnitřních pravidel a konkrétním sociálním kontextu. mediální normě - opakovaně prezentovaná norma, definovaná médii jako žádoucí.
warann Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) Nerad tady narušuju stávající diskuzi, nicméně mě dnes docela nas*ala Kooperativa, když mi paní na call centru začala vnucovat, že oprava auta z havarijního pojištění u autorizovaného servisu jen u aut do 5 let stáří. Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem warann
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 me rekli u kooperativy, ze pokud chcu havarku na starsi auto, tak ho musi prvne videt jejich technik kvuli stavu - MB SLK 2004 a Corvette 1997... Takze sem s vobouma autama musel k jejich likvidatorovi.
mamenec Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Nastvala mě pošta.. Balík do ruky nechali u souseda a já je musel oběhnout všechny, než sem našel u kterýho. A co mě dostalo ještě víc, že ten soused ani po pěti letech neví, jak se jmenuju. A to se zdravíme přes plot a žena mu občas pošle kousek koláče.. ze prej až na balíku si přečetl, jak se vlastně jmenuju.. Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Americkej Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Máš supr souseda. Můj se zajímá o všechno, co pořídím, kolik to stálo a kde jsem na to vzal, když jsem "furt doma". Je v důchodu, ale vypadá jako by měl vedlejšák u FÚ. Hned bych s Tebou měnil.
Radek124 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Nerad tady narušuju stávající diskuzi, nicméně mě dnes docela nas*ala Kooperativa, když mi paní na call centru začala vnucovat, že oprava auta z havarijního pojištění u autorizovaného servisu jen u aut do 5 let stáří. Kooperativnímu managementu nejspíš někdo po letech vegetu konečně předložil statistiku, vysvětlující že oprava u AD vyjde v průměru 3-4x dráž než u "smluvních servisů" (a i ty se na pojišťovnách pořád slušně přiživují). Od doby kdy jsem na vlastní uši jsem slyšel jak přejímací technik likvidátorovi diktoval do protokolu částku "pro pojišťovnu 2500 na hodinu bez DPH na cokoliv" se už u pojišťoven nedivím ničemu...
Pavelpu27 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Dnes jsem měl dostat k vedení nový projekt, na který jsem se fakt těšil. Zákazník mě chce, šéf projektové kanceláře mě chce a prý - šéf IT je proti. Vůbec nechápu. Naposledy jsem s ním dělal před čtyřmi lety a myslím, že byl spokojený. Předtím jsme 2 roky fungovali jako kolegové v jednom týmu. Kdybych aspoň věděl, co je důvodem?
mondeo2 Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 nesežrals mu tehdá svačinu ? nebo tak něco ........
Conrad Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Říčany u Prahy naměřená rychlost 59 km-700kč
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) nic nic sorry Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem Zmizík
Bert Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Seřízlé bříško prstu. Zašít to nejde. Takže "bebínko", který mně bude měsíc štvát a omezovat.
DavidLC Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Když to měří obec a zaplatíš to, tak to je bez bodů.
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Seřízlé bříško prstu. Zašít to nejde. Takže "bebínko", který mně bude měsíc štvát a omezovat.Já na drobnější rány používám sekunďák ale nevím, jestli by ti s tímdle pomoh. Každopádně bych to zkusil.
Bert Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Místo sekunďáku použili spoooooustu gázy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky