Americkej Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ano, v rovině sexuální považuji za normu styk opačných pohlaví. Opak nepřijímám jako normální, ať už to zopakuješ kolikrát budeš chtít. Což neznamená, že homosexuál není normální ve všech ostatních ohedech. V tomto ale ne.
geometr Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 No to je jízda. Jak to zpívá Bílá? "... žár letních vánoc..."
Murphy97 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 (upraveno) Vlastne nic Upraveno 6. srpna 2018 uživatelem Murphy97
skalis Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Homosexualita je prirozena, je vrozena a nikdo by na jejim zaklade nemel byt diskriminovany. Ale neni normalni ve smyslu toho slova, jak ho ja chapu. Homosexual jako jedinec musi mit stejna prava jako cernoch nebo heterosexualni beloch. Ovsem formalni svazek osob stejneho pohlavi nemusi mit nutne stejna prava jako svazek osob pohlavi ruzneho. To je dano kulturnim pozadim spolecnosti, jeji historii a vyvojem. A neznamena to, ze takova spolecnost je homofobni a netolerantni. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ne. Ty ses m.j. ozval proti Longovi, že není tolerantní.Vyhledal jsem si znova ten jeho post, a musím ti dát zapravdu. On tam skutečně ten diskutovaný rozpor a problém nemá. Vyjádřil se pregnantně já jsem reagoval špatně. Takže sorry Longu, beru zpět.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Vyhledal jsem si znova ten jeho post, a musím ti dát zapravdu. On tam skutečně ten diskutovaný rozpor a problém nemá. Vyjádřil se pregnantně a já jsem reagoval špatně. Takže sorry Longu, beru zpět.Klobouček pane a já du zas hrát na kytáru - hrál sem dnes zatím jen šest hodin, to je málo.
Hasňa Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Píšu píčoviny a kytara je zatím úplně studená.
Pavelpu27 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Typický omyl. Homosexuální chování se sice vyskytuje mezi NĚKTERÝMI živočichy, avšak vždy v důsledku nemožnosti hetero pohlavního styku, kdy je testosteron na max. Typicky pes nakryje něčí nohu, plyšáka atd. Avšak zatím nebyl pozorován žádný případ párového soužití živočichů stejného pohlaví s opakovaným pohlavním stykem...Zrovna nedávno jsem na tohle téma viděl pořad, kde nějaký vědec tvrdil, že se homosexuální chování vyskytuje opravdu u všech. Možná se jednalo o savce, to už fakt nevím. A vůbec se to netýká nemožností hetero kontaktů.
Boudy Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Skalis- to je to... jenže vše co je odlišuje - že nejsou funkční rodina, v někom vzbuzuje falešný pocit, že jde o diskriminaci... no a pak vyhraje miss přeoperovanej borec. Borec s protezou chce běhat se zdravejma, žena/muž jasně vítězí s obyčejnýma ženama v běhu... to s pedofilama je dobrý příměr- ti se s tím taky narodili, nemají právo? A co když druhá strana souhlasí? To není OK? Bojím se, kam spějeme... Svět se v prdel obrací...
Návštěvník YPO Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 úplně sem se v tom ztratil ..... znamená to, že když chtěl Zmizík háro cítil se být ženou ?
Baldic Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Právě že je to špatně a je to urážka. Homosexualita je menšinově zastoupená, ale je přirozená a stejně normální, jako heterosexualita. To je právě ten zásadní problém celé téhle debaty. A vymření nehrozí, protože je to právě menšinově zastoupený jev.Neni to urazka. Je to proste fakt. Jak muze urazet fakt, to nechapu. Homosexualita je mensinove zastoupena a asi dana geneticky. Ale pokud je 9 z 10 lidi nejakych a ten posledni jiny, tak se o nem opravdu neda prohlasit, ze je normalni.Urazka by byla tvrdit, ze jsou homosexualove podradni lide. Ale to tady prece nikdo netvrdi.
Boudy Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ty ses Knedlíku ztratil i v čase... Nechtěl jsi sem nakouknout asi až za rok?
Pavelpu27 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Nemám strach z toho, že by se homosexualita stala normou a časem si osvojila definici standardů. Spíš se bojím toho, že se dostávají k moci hlupáci. Film Absurdistán v originále Idiocracy mě začíná fakt děsit.
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Taky mi to Hašňovo prohlášení udělalo radost. Setrvání na vlastním vyjádření bez sebereflexe, jen pro uspokojení vlastního ega mi vždy spíš připadalo jako projev slabosti.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 úplně sem se v tom ztratil ..... znamená to, že když chtěl Zmizík háro cítil se být ženou ?Hele, to už je za mnou. Prostě sem si musel přiznat, že sem jakej sem - tzn. připlešlo. Sem na to hrdej a zasloužím si respekt.
Návštěvník YPO Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Hele, to už je za mnou. Prostě sem si musel přiznat, že sem jakej sem - tzn. připlešlo. Sem na to hrdej a zasloužím si respekt.já tě mám rád i jako ženu
ramon Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Já už jenom čekám, až někdo prohlásí, že je normální i obcování člověka se zvířaty, protože se v přírodě sex mezi druhy taky v určité míře vyskytuje. V přírodě se vyskytuje spousta anomálií, ale určitě to není normální, ale je to úchylka minoritního zlomku populace. Jedna věc je tolerovat homosexuály, ale koukat na ty polo- a víceobnažené vykrouceniny v pouličních průvodech už je trochu moc. Pak se divíme, jak se rozeštvává společnost, ale myslím na tom mají lví podíl hlavně oni podobnými akcemi.
Návštěvník YPO Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Taky mi to Hašňovo prohlášení udělalo radost. Setrvání na vlastním vyjádření bez sebereflexe, jen pro uspokojení vlastního ega mi vždy spíš připadalo jako projev slabosti.tak si to hlavně pamatuj ... ... až budeš jednou ředitel nějaký firmy a přijde za tebou podřízený a řekne ti "ty seš ale vocas" ..... ta mu řekni .... "sem" .... a dej mu premie
petr_cha Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 .. a co teprve sexuální kanibalismus kudlanky nábožné... A prej to tak delaj vsechny.. takze je to určitě normalni :-))
Doporučené příspěvky