Tom4 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 nejakej blb navrhl a schvalil cyklostezku na soukromem pozemku tohle děláte vy ouřadové schválně aby nebyla nuda v kanclu, že jo?
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 tohle děláte vy ouřadové schválně aby nebyla nuda v kanclu, že jo? No kez by. Chtel bych to navrhovat a at pak lidi nadavaj nekomu jinymu a nemusim to resit. Ten majitel pozemku byl fakt sakra nastvanej, to uz jsem dlouho nezazil.
Tom4 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 je divnej, komu by cyklisti vadili? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zceyee Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Ted se mi dostal do ruky nejakej cyklogenerel spolku AutoMat a nejak se nemizu udrzet smichy, ac jsem sam cyklista, tak tyhle pumpickari jsou neuveritelny- tady nejsou prachy na opravu vozovky a oni navrhujou vytah pro cyklisty na Letnou, Mirak,..... No, uz jen cekam, kdyz je pred volbama, ktera strana se tohodle chytne a slibi to. Jo a do toho tu ted resim tez "drobnost",nejakej blb navrhl a schvalil cyklostezku na soukromem pozemku a svete div se, majitelum to vadi ( objizdna trasa neni ). To bude jeste dalsi sranda. At uz mam tu dovcu.A já jsem si myslel že ste na tom úřadě všichni mimo, včetně tebe. A teď to tady čtu a normálně smi udělal radost.
Karlos Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Jo a do toho tu ted resim tez "drobnost",nejakej blb navrhl a schvalil cyklostezku na soukromem pozemku a svete div se, majitelum to vadi ( objizdna trasa neni ). To bude jeste dalsi sranda. At uz mam tu dovcu.Co je na tom k řešení?
Radek124 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 A protlačili si tu cyklostezku na soukromým pozemku i do "prioritních liniových staveb"? Vždyť i ty stojí roky kvůli nevykoupeným pozemkům, čolkům, křečkům, lučním koníkům a trollům žijícím 100 kilometrů daleko - ale uvalit věcné břemeno na soukromého majitele kvůli cyklostezce přišlo ouřadu košer? Se těš Martine co za perly Ti přistane na stole až se z té dovolené vrátíš...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Co je na tom k řešení?Nekdo to bude muset zrusit a bude za korunovanyho idiota, to je to reseni.Jo a je to samozrejmne neco jako liniova stavba- vecne bremeno a tyhle blbosti nikdo neresil. Proste prisel nasemu koordinatorovi cyklostezek navrh, on nic neudelal (ani si to neprosel, protoze by tak zjistil, ze cyklostezka vede plotem), nechal to vyznacit ( tu partu to nezajimalo, v klidu stezku vyznacilo a na konci vystrihalo cast plotu!!!) a znacilo v klidu dal. No a majitele to nastvalo a vzhledem k tomu, ze je znaceni cyklostezky dopravnim znacenim, tak vriskal na me. Po dovce budu odpocatej, takze zas neco unesu :-).
Zlý Jabko Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Nezletilý dceři kamarádky posílá nějaký hovado výhrůžky s tím, jak si podá jejího kluka, urážky a podobně. Zjevně zhrzenej nápadník.Je hodně divný když chci takovýmu gentlemanovi coby otec svý vlastní osobní dcery preventivně polechtat játra?
zceyee Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Mam vodu pod lednici, rikam si to bude asi ucpana odtokova hadicka (lednice je relativne nova, Liebherr, v zaruce), vzadu ani kapka, lednci voda proteka do nadobky vzadu jak ma. Kouknu do mrazaku a rikam si hmm tak to zkusim odmrazit (0,5 - 1cm namraza po krajich, byla vypla, zapla, vypla, furt dokola ted. Odmrazim. Louze furt, ale zdroj je jinde. Tece mi odpad (byt mam v podnajmu 8. den), bomba. Resit to budu zitra vecer nebo v sobotu, nestiham.
pciza Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Nezletilý dceři kamarádky posílá nějaký hovado výhrůžky s tím, jak si podá jejího kluka, urážky a podobně. Zjevně zhrzenej nápadník.Je hodně divný když chci takovýmu gentlemanovi coby otec svý vlastní osobní dcery preventivně polechtat játra?Tomu rozumim. Před časem to řešil kámoš. Jeho dceři vyhrožoval bejvalej chlapec jim dokonce poškodil auto. Dvakrát vybitý čelní sklo, propichany gumy, celolak sprayem. Policie nic, žádný důkazy. Pomohlo až když si na něj počkal a chytil ho za držku. Od tý doby svatej klid.
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Dnes zas úspěšně aspiruji na hlavní roli ve filmu ?Navrat idiota?... Uklizime a fotime poslední dokončený firemní byt. Tak ze budu aktivní a novým nájemníkům vycistim pracku. A protoze tady žádný čisticí prostředky na pracku nemám, tak jsem tam soupl Jar s přípravkem na okna. Super nápad. Pěna az v kuchyni. Jedu třetí machani, abych to z te pracky dostal, atd. Ale pracka teda vypadá jak nova. Samozřejmě jsem si ale prvně myslel, ze teče a je na vymenu. Tak jsem si jeste přes filtr vytopil pul bytu, protože abych nemusel čekat tak ze si tím jako vypustím vodu do kýble, co tam zůstala když jsem tu pračku radši odpojil, protože nešel ani zastavit program - než me to napadlo s tim krátkým programem na machani. To vedro mne zabije Ale pračka přežila.
Pavelpu27 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Čtvrt na dvanáct a venku 28 stupňů. Kurňa, kde je to ochlazení?
siwi Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 (upraveno) Musíš vydržet do rána: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2018 uživatelem siwi
Zlý Jabko Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Tomu rozumim. Před časem to řešil kámoš. Jeho dceři vyhrožoval bejvalej chlapec jim dokonce poškodil auto. Dvakrát vybitý čelní sklo, propichany gumy, celolak sprayem. Policie nic, žádný důkazy. Pomohlo až když si na něj počkal a chytil ho za držku. Od tý doby svatej klid.Tybrďo to bych nerad dělal, oni ti hoši těsně před osmnáctinama dělaj hrozný kraviny...A že bych přišel na scénu jako kladnej hrdina? Jak znám svoje štěstí, skončilo by to četníkama.
Pavelpu27 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Musíš vydržet do rána: Screenshot_20180809-235012.jpgVe 4 ráno jsme měli krásných 25. Skvělá noc.
shewcza Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Dnes to byla fakt hrozná noc. Já chytrák jsem si ještě večer skočil po dlouhé době na jedno čtyřpivo a tak jsem se teda dlouho nezapotil. Ráno 26 stupňů venku
tenge Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Si tam mohl otevřít bistro a občerstvení pro tyto cyklisty...je divnej, komu by cyklisti vadili?ed4d8cbac09a0d01f5ae301ea3de72d3.jpg tak jsem čekal na ochlazení a dnes ráno že prý má být 25-29 a v pondělí 32...jako dobrý, nějaký ochlazení to je..ale já snad už chci zimu..
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Že se ještě včera večer slibovaný déšť cestou někde ztratil...
Doporučené příspěvky