Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

krtenku, prověř si kontakt u České pošty.

Mě se stalo, že mi přišla zásilka z venku, pošta mi poslal email "jak to chcete proclít" na letitou adresu emailu, kterou jsem dávno zrušil.

Písemně nic.

Zásilka tam ležela a kdybych to nereklamoval "kde to tedy pořad visí", tak to poslali zpět.

Když jsem řešil tu reklamaci, řekli mi "vždyť jsme vám poslali výzvu k proclení na adresu, kterou jsme měli, tak co chcete"

Možná to poslali zpět, protože jsi nereagoval na výzvu k proclení.

Je to banda blbů.

Odesláno

Byla neutrální a případně zas neutrální bude.

Ano. Bylo a případně zase bude. Na papíře jistě. Ten, jak známo, snese vše=)

Odesláno (upraveno)

Me uz taky Ceska Posta vydrbala.

Objednan balik na postu. Dodani do tri dnu s ujistenim, ze me bude CP kontaktovat.

Po trech dnech nic, paty nic, sesty nic.

Tak jsem tam zasel a dozvedel se, ze uz ho tam maji. A pry pokud bych si ho nevyzvedl ten den, tak ho posilaji zpet. Tak jsem tam udelal scenu na kterou jsou asi zvykli. Chudera pani za prepazkou. :-)

Vzal jsem si balik a cestou domu mi prisla sms, ze mam balik pripraveny k vyzvednuti + e-mail za dalsi pulhodinu.

No neuveritelne.

"Takovy bordel jsem nevidel ani u ciganov."

Jak by rekl major Terazky. :-)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

A ty jsi neměl číslo zásilky pro tracking?  Navíc dobu uložení se můžeš na webu protáhnout na 15 dní. Jsem rád, že u nás na poště dělají normální lidé a nemusím se ztrapňovat řvaním na paní, která za to ani nemůže :)

Odesláno

Ani info, ze mi budou neco dorucovat ani tracking. Az po vyzvednuti vyse zminene oznameni.

Taky se nerad ztrapnuji......

Priste jim to teda vysvetlim a poprosim je, ze se to tak delat nemuze. :-)

A nevi teda nekdo z vas, jak to funguje?

Jestli je to nejak automaticky rizeno?

Nebo je tam velky vliv lidskeho faktoru, ktery tohle vse dokaze zpusobit.......

Odesláno (upraveno)

Nasa posta je ale ze uuuplne rovnaka ak nie horsia...

Mam vyse roka zriadene elektronicke oznamovanie zasielok (email + sms). Je to neplatena sluzba.

Asi 4 mesiace trvalo kym som ich presvedcil, ze to mozu pouzivat a nehadzat mi zlte listocky do schranky a setrit tym planetu.

Vzdy ked sa vymeni dorucovatel (cize asi tak kazde 3-4 mesiace), tak zase len zlte listocky. Pripadne ako minuly tyzden, prisiel listocek, idem na postu a teta vravi, ze zasielka uz bola prevzata. Hm... a vazne, par dni pred tym ako mi dosiel listocek, tak som ju na zakladne EOZ bol vyzdvihnut.

A od minule tyzdna chodia zase len listocky.

A to EOZ funguje asi tak, ze dorucovatelka zadava zasielku do systemu na odoslanie oznamenia rucne! Ziadna automatika, nic...

Vcerajsi zazitok z vyclievacej posty Ba:

Prizemie - obcianku na vstupe. Posielaju ma na 3. poschodie.

3. poschodie - teta postarka najde zasielku, dava mi dake papiere a poukazku na zaplatenie postovneho alebo co. S papiermi idem na 4. poschodie.

4. poschodie - ujo colnik berie papiere co mi dala postarka a vypisy z uctu dokladajuce hodnotu tovaru. Pyta sa, co to vlastne je za tovar. Cakam 15 minut. Prichadza iny ujo colnik, dava mi ine papiere a sek za zaplatenie colneho dlhu. Idem na pobocky posty.

Prizemie - rada ako na banany za komanca. Vyvolavaci system nefunguje. Teplo ako v saune. Platim. Idem na 4 poschodie.

4. poschodie - odovzdavam potrvdenia o zaplateni. Dostavam papiere na podpis. Posielaju ma na 3 . poschodie.

3 poschodie - ukazujem podpisane papiere. Ukazujem obcianku. Dostavam tovar. Na obalke svieti: FROM Netherlands. WTF?! Se*em na to...

Upraveno uživatelem shaggy
Odesláno

Jediná forma předání informace o trackingu ČP která funguje spolehlivě je číslo podacího lístku, zaslané nezávisle na poštěvákách odesilatelem  :thumbsdown_anim:

Pak si jeden může "adresně" zuřit ze zjištění, že "doporučený dopis/balík doručovaný zpravidla následujícího dne po podání" podaný v Úterý večer se někde dva dny válel, ve čtvrtek vyrazil na cestu, do pátečního rozvozu už se nestihnul - no a protože už je "Dodejnou" (interní oddělení v rámci téhož baráku, ovšem bez otevíracích hodin pro veřejnost)  nachystaný k Pondělnímu rozvozu, tak v Sobotu ho "Výdejna" pochopitelně nevydá, jak mi bylo vysvětelno...  :censored:

Chorý mozek který tenhle "vnitropodnikový byznys" vymyslel by zasloužil nasrat do ruk a rok nepustit k vodě - tipuju že přesně tahle sorta kravaťáků chodí po firmách a převědčuje management že bez SAPu a ISO (kvůli kterým de-facto ztrácejí schopnost flexibilně fungovat) nemůžou existovat...  :shit:  

Odesláno

Ztratil jsem sluneční brýle. Resp. vylezl z auta na stavbě, nevšiml si toho, že mi spadly a když jsem se je vracel za pár minut hledat, už tam nebyly. Kurva. Bylo to dopoledne a furt mě to sere.

Odesláno

Radek124, to mi neříkej, že by to nešlo v tom SAPu vyřešit a z pondělního rozvozu ho červí dírou přenést kamsi do "doručených". Problém IMHO bude spíše v tom, že balík bude fyzicky na nějakém pásovém zásobníku (pokud taková věc existuje), někde v kontejneru nebo už dodávce, případně kdesi na hale, kam asi nebude zrovna dobrý přístup v době, kdy to oddělení nefunguje. Navíc buď rád že ti to aspoň někdo vysvětlil, u nás by se s tebou vůbec nebavili, resp. bys dostal "doručení proběhne v pondělí, vydat vám ho nemohu protože mě to nepustí".

Odesláno (upraveno)

...Protože provozujete SAP (nebo něco podobného) a v něm tupě sesypané šablony, které oním "to nepustí" Vaší firmě můžou dost uškodit? Samozřejmě že to jde řešit i bez "červí díry", tak jako v každé jiné databázové aplikaci - jenže to by tu "implementaci" (protože programováním bych tu trapnou klikací činost nenazval) nesměl dělat bezmozek.

Soukromě tomu říkám "ztráta schopnosti normálního fungování firmy" a vídám to ze své pozice bohužel stále častěji - přesně jako v případě té pošty, kde balík fyzicky leží jen o dvě zdi dál, ale má ho "v péči" onen lepší oddíl = "DODEJNA", fungující bez rizika fyzické inzultace od nakrknutých klientů. A těch bab na přepážce mi líto není, pokud jsou to takové ovce že si za interní ojeby radši denně nechávají nadávat od zákazníků, než aby s náměty na jednoduché řešení (dřív žádná "dodejna za trvale zamčenými dveřmi" neexistovala) bombardovaly vedení a hrozily výpovědí...  :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Radek: trapnou klikaci cinnost - myslis ABAP? Lebo nejako mi nieje zrejme ktora cast vyvoja je v SAPe tak trapne jednoducha ze to zvladne bezmozek. Samozrejme otestovat a nasadit do produkcie, za dodrzania vsetkych standardov a change managementu.

PS: neprogramujem v SAPe (aj ked mam s nim sem-tam nieco spolocne), len ma to zaujima.

Odesláno

Radek124, s poštou nemám nic společného, myslel jsem u nás ve městě na poště. Pracuji na jedné logistické hale u jedné firmy a SAP používáme, ale pro naše účely je asi dostačující. Resp. nevím co by se bez něj změnilo, resp. urychlilo.

Odesláno

Štve mě, že jsem sračka. Ráno v bazénu zase totální utrpení, po 400m rozplávání už nemůžu a lidem co jsem s nimi byl nestačím ani s ploutvema, když oni plavou bez..... a to je to jedna holka a druhému je 59let. Možná jsem to už jsem psal, ale sere mě to pořád :) 

Aspoň, že jde zase rychle nahoru běh...... 

Odesláno (upraveno)

Vojto, lidi, který jsou sračky doopravdy, to zpravidla už ani neštve ;)

Bylo to trochu s nadsázkou. Já jsem strašně soutěživý a vždy jsem byl. Jen je to prostě psychicky náročné, jak člověk vůbec nemůže a oni to pořád drtí.... Když jsem s nimi byl poprvé, tak vedle v dráze plavala repre a to jsem měl pocit, že úplně stojím....

EDIT: no hlavně to bylo jasné, že to tak bude. Já sice kdysi chodil s plavci 6-10x týdně a stejně mi to moc nešlo. Ale posledních 8 let jsem byl tak 5x do roka. Oni teď trénují pořád a hlavně mají o něco delší plaveckou historii. Někteří byli na Olympiádě atd :D Já nikdy nebudu plavat jako oni, ale nečekal jsem, že budu tak strašně trpět. Zkracuji si to a stejně například posledních 25m od 5 stovky absolutně nemůžu rukama...

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Vojto,jedu z bazenu prave. Strasne moc pomuze,pokud si s Tebou nekdo ,kdo zna sedne u vody a da Ti nekolik rad ze brehu. Kamarad, byvaly nejlepsi cesky plavec ma po republice nekolik skol. Kdyztak SZ.

Odesláno

Pochopil jsem, mám to podobně... Ale holky jsou dneska emanci...todleto a 59 není žádnej věk :)

Navíc je mu 58, to je hned jiná, jo a Iron Man dává pod 9 hodin. To fakt obdivuji, držet takhle dlouho ve formě top atleta... 

Odesláno

Jelikoz v Brne servis na Oris neni, mam si zajet k Oplustilovi do Velkych Bilovic, nebo hodinky poslat do Time-Trade v Pardubicich?

Pripadne nejaky jiny servis?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...