JaRooN Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Mě naštvalo, že Karlos je pořád a neustále člověk, který "neomylně" a bez váhání okomentuje všechna témata světa a je pořád přesvědčen o tom, že má vždy a bez výjimky pravdu...
Karlos Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Proč ne. Když tě baví číst moje příspěvky a naštvávat se z nich, tak to dělej. Každý si může dělat co chce.
OndraTce Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Mě naštvalo, že jsem dnes šel k řezníkovi a tam se na mě z grilu smálo grilované kuřátko. Dostal jsem na něj ukrutnou chuť, tak jsem si po letech půlku koupil, v termosáčku přinesl domu a na posezení tu půlku sežral. Jenže kuře asi nebylo úplně hotové a teď se mi dost drsně mstí... A to mám večer squash a pivko. Bojím se, že to bude pěkný průser...
Hardslimer Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) No tak se stala chyba, no. Ten co to mel upect, tak to nedopekl, no, boze, to se toho stalo. Ja bych s tim pocital, ze to bude syrove. Ty jsi nikdy chybu neudelal?:-) :-) :-)Pridal jsem tri smajle, kuci usati. :-) Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem Hardslimer
Americkej Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Ti skladíci udělají chybu úplně stejně často, jako ty. Nebo máš pocit nějaké vlastní výjimečnosti? Třikrát zadání, třikrát selhání. Vyjímečnej si tu ty. A fest.
sery.vlk Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Jsme v naštvávacím vlákně, tady je Karlos správně. Mne naštvalo, že mne začalo štvát, jak trolí jinde. Poradíte mi, jak vypnout zobrazování jeho příspěvků?
varjag Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Twl Karlosi ty jsi fakt vemeno. Presne ten typ s chudym zivotem, co se ukaji virtualnim trolenim aby se realizoval. V kombinaci s tim ze vsechno vis, vsudes byl dvakrat a mas od vseho klice je to genialni :-)))) PS: jasne ze si za to muzem sami svoji lenosti, to neni vyvoj a pokrok, to je nase lennost. A kdyz si koupim v Albertu plesnivou mouku, moje chyba, mel jsem si ji doma umlit sam, to jsem jen linej. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem varjag
OndraTce Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 No tak se stala chyba, no. Ten co to mel upect, tak to nedopekl, no, boze, to se toho stalo. Ja bych s tim pocital, ze to bude syrove. Ty jsi nikdy chybu neudelal?:-) :-) :-)Pridal jsem tri smajle, kuci usati. :-)Přesně tak, jsem hňup. Napadlo mě, že to nejdřív odvezu na veterinu, aby mi toho pulčíka zkontrolovali na parazity a pak ho doma ještě na půl hodinky hodím do trouby, ale nechtělo se mi. Kdybych nebyl línej, nebyl bych teď...no, to je jedno... Je to každopádně moje chyba=)
Karlos Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Vždyť si ho příště koupíš zas a Americkej si bude dál objednávat. Budete se toho účastnit dobrovolně dál, jen si zanadáváte. Ono se s tím stejně nic nedá dělat. A vy to dobře víte, ale vemeno jsem já, že jsem si dovolil vám to říct Vždyť je všechno v pořádku, obchodníci prodávají, zákazníci nakupují. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem Karlos
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 no já mám takovej dojem, že se Karlos teď někde tříská smíchy, jak vás fšechny v pátek odpoledne pěkne rozvášnil................. :lol2:
JaRooN Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Mě osobně nerozvášnil. Mě spíš znechutil a znechucuje už dlouhodobě. Člověk nemá chuť kdekoliv cokoliv psát, protože Karlos...
OndraTce Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Já si umím koupit kuře. Normalně si ukážu prstem, vyndám šrajtofli, zaplatím a jdu.A jasněže si ho příště koupim zas - s takovou budu na podzim v RehaKlinik v Alťasu nejštíhlejší micin v bazénu=). Už teď jsem lehčí o takový 2 litry.A neberte to chlapi tak vážně, chtěli jsme si jen postěžovat. Ne si povídat o pocitech, řešit ani vysvětlovat. Občas si tu pak připadám jak v dámském klubu...
M.K. Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Karlosi, když píšeš, že to dobře vědí, proč máš potřebu jim to říkat?
Boudy Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Karlos není člověk, Karlos je bůh :-) všechno ví, všechno zná a od všeho má klíče... A hlášku že si za všechno můžeme sami, protože jsme lenoši si asi nechám vytetovat (až nebudu línej)... Ale když mi to tetování nekdo zmrší, tak to bude v pohodě, bo jsem neměl být línej a měl jsem si to vytetovat sám... Prostě věčnej lábuš (nebo labůžo) - dle gusta každého soudruha...
lucid Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) na..al mne Pay pal, objednání zboží zaplaceno paypalem z karty, prodejce se omluvil že zboží bohužel není a už nebude a vrátil mi celou částku na paypal, a paypal si přepočetl kurz eura a já jsem o 500 korun chudší, nezabije mne to, ale na..re. asi s tím nic neudělám.Nemáš náhodou na účtu nastavený upřednostněný způsob platby dle kurzu z karty Tvé banky? Pokud by si při platbě použil kurz prostřednictvím PayPal, pak Ti PayPal vrátí identickou částku jakou si zaplatil . Pokud ale máš kurz dle své karty, pak Ti PayPal vrátí částku v původně zaplacené měně, ale bohužel přepočtenou podle aktuálního kurzu Tvé banky. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem lucid
OndraTce Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 a jaký si tedy měl ty pocity ?Že jsem Křižíkova fontána.
eklektik Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2018 Normálně si moc nestěžuju, ale tohle mě dneska docela vytočilo: https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/89473/konec-levandule-v-provence-jak-oteplovani-nici-fialovou-rostlinu-a-pestitele-napadaji-unii.html Je moc sucho, špatná úroda, tak zažaluju EU. Dobrý no...
Doporučené příspěvky