sibirnaya Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 To je tak, když odesílatel neuvede jaká společnost bude balík doručovat a balík se vrací zpět do místa odeslání za moře. Protože GLS asi neumí doručit balík na poštu. Takže repete a když to dobře dopadne, zaplatí se podruhý poštovný.GLS vopravdu na poste nenecha. Pokud je to z UK, royalmail u nas vskutku dorucuje GLS.
shaggy Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 Si asi nemal na zasielke tel. cislo. GLS sa nebude namahat ta hladat na adrese. Si to nechaju par dni u seba a potom papa naspat. Sent via IPoAC
McStinger Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Ak sa dá, dávam si posielať veci na firmu. Píšem to len preto, že mi to tiež napadlo až po pár rokoch bojov s kuriérmi.
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Tak já zase asi dostanu ban za rozesírání fóra, ale všimli jste si, vy co tady zase úpíte nad tím odkazem z Novinek, o co vůbec jde? A jakou je tomu nutno věnovat pozornost? Zkusili jste si tu organizaci, která uděluje to razítko hodit do Googlu? Z komára velbloud? Svatá prostoto, dospělí chlapi...já sem našel todle ...... to je hezký čtení
DavidLC Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Ak sa dá, dávam si posielať veci na firmu. Píšem to len preto, že mi to tiež napadlo až po pár rokoch bojov s kuriérmi.Jj, já všechno a funguje to. Jednou jsem si nechal něco poslat k našim, protože u obchodu byla rozkopaná ulice a nechtěl jsem, aby se pošťák dřel s krmením pro psy daleko.Tak se mi odvděčil tím, že se na to vykašlal a poslal sms, že nikdo nebyl k zastižení (lež). Tak jsem si stěžoval u dodavatele a v druhém kole to šlo :-)Pošta je peklo, dělala tam tchýně ;-/
jkba Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) Si asi nemal na zasielke tel. cislo. GLS sa nebude namahat ta hladat na adrese. Si to nechaju par dni u seba a potom papa naspat. Po zavedení gdpr se to doručování trochu zkomplikovalo, telefon zkrátka nemají a nechtějí, nicméně když mi šel s anglie první balík bez t.čísla(přes Gls), tak mi poslali přes českou poštou(tvl) vyrozumění, že pro mě mají balík a ať se ozvu. A samo vysvětlení, že jsem byl kurýrem nezastižen, nenašel schránku ani zvonek atp. Byl to sice poslední den před vrácením zásilky odesílateli, ale stihl jsem to.Pokud mi teď jde kdykoli cokoli s Anglie přes Royal mail, tak po překročení La Manche rovnou volám Gls a zatím sme se vždy domluvili.. Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem jkba
Tom4 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Dá se to řešit tak že při objednání vyplníte za jméno telefonní číslo,kurýr se většinou chytne když má v papírech "Ferda Novák 601xxxxxx"
decebal Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 já sem našel todle ...... to je hezký čtení No jasně, ale co to znamená? Když ty si tady se Zmizíkem založíš sdružení a budete známkovat filmy, tak to má asi tak stejnou relevanci. Podstatné je to, že to není žádná komise, jak se píše v tom odkazu a už vůbec ne schvalovací.
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 znamená to, že tyhle sdružení , komise, poroty jsou k hovnu .... přesně jak popisuješ ...... sedí tam několik lidí, který mají názory podle toho jak se vyspí já o tom vlastně ani diskutovat nechci, protože to mám stejně jako Bert a asi jako většina v tom smyslu , že je film buď dobrej nebo špatnej a je úplně jedno jestli v tom hraje dvacet černochů nebo jinejch odrůd co mi ale třeba sere je když třeba v battlefieldu z roku 1914 bojuje za němce černoch ...... to je úmysl, neznalost tvůrců ..... nebo co to je ? ..... pokud je to úmysl aby se naplnila vyváženost, tak je to fakt smutný
decebal Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 znamená to, že tyhle sdružení , komise, poroty jsou k hovnu .... přesně jak popisuješ ...... sedí tam několik lidí, který mají názory podle toho jak se vyspí já o tom vlastně ani diskutovat nechci, protože to mám stejně jako Bert a asi jako většina v tom smyslu , že je film buď dobrej nebo špatnej a je úplně jedno jestli v tom hraje dvacet černochů nebo jinejch odrůd co mi ale třeba sere je když třeba v battlefieldu z roku 1914 bojuje za němce černoch ...... to je úmysl, neznalost tvůrců ..... nebo co to je ? ..... pokud je to úmysl aby se naplnila vyváženost, tak je to fakt smutnýJasně, že je film dobrej, nebo špatnej, ale jde o to, že není třeba tady z existence nějakého sdružení dělat aféru, stejně jako ji nikdo nedělá z existence sdružení hornědolních včelařů, tady se ovšem hned rojí komentáře, jako kdyby to byla nějaká schvalovací komise, či co. zbytečná hysterie plynoucí z neznalosti. Battlefield neznám, ale i kdyby tam bylo pět černochů (ostatně, Německo mělo v Afice několik kolonií, takže proč by někdo odtamtud nemohl sloužit v německé armádě? V Británii to bylo běžné), tak mi to bude úplně jedno a nebudu z toho vyvozovat nic o stavu světa, protože tohle jednoduché uvažování mě naštěstí míjí.
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Jasně, že je film dobrej, nebo špatnej, ale jde o to, že není třeba tady z existence nějakého sdružení dělat aféru, stejně jako ji nikdo nedělá z existence sdružení hornědolních včelařů, tady se ovšem hned rojí komentáře, jako kdyby to byla nějaká schvalovací komise, či co. zbytečná hysterie plynoucí z neznalosti. Battlefield neznám, ale i kdyby tam bylo pět černochů (ostatně, Německo mělo v Afice několik kolonií, takže proč by někdo odtamtud nemohl sloužit v německé armádě? V Británii to bylo běžné), tak mi to bude úplně jedno a nebudu z toho vyvozovat nic o stavu světa, protože tohle jednoduché uvažování mě naštěstí míjí.Decebale tvoje vysvětlení, proč by v německé armádě ve WW2 nemoh sloužit černoch, je geniální.
decebal Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Decebale tvoje vysvětlení, proč by v německé armádě ve WW2 nemoh sloužit černoch, je geniální. WW2? 1914? WTF?
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 WW2? 1914? WTF?Aha, já myslel že to je z WW2, tak sorry.
decebal Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Aha, já myslel že to je z WW2, tak sorry.https://www.fronta.cz/dotaz/cernosi-v-nemecke-armade
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 decebale německý voják v africe )WW1) vypadal zhruba takhle ....... německou uniformu měl na sobě možná když jí stáhnul ze svého kolegy soudruha který mu velel
morbo Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 ?Ty vole ty tady padáš na hubu a voni maj čas si dělat na hlavě nějaký komedie.?Erich Ludendorff; velitel generálního štábu
Klotzman Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 "Případ vašeho černocha Kristiána," řekl jednoroční dobrovolník, "třeba promyslit i ze stanoviska válečného. Dejme tomu, že toho černocha odvedli. Je Pražák, tak patří k 28. regimentu. Přece jste slyšel, že dvacátý osmý přešel k Rusům. Jak by se asi Rusové divili, kdyby zajali i černocha Kristiána. Ruské noviny by jistě psaly, že Rakousko žene do války svá koloniální vojska, kterých nemá, že Rakousko sáhlo už k černošským rezervám."J. Hašek, Osudy dobrého....
decebal Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 decebale německý voják v africe )WW1) vypadal zhruba takhle ....... německou uniformu měl na sobě možná když jí stáhnul ze svého kolegy soudruha který mu velelA v té hře určitě vypadá úplně jinak! Škandál!
eskimak Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Dá se to řešit tak že při objednání vyplníte za jméno telefonní číslo,kurýr se většinou chytne když má v papírech "Ferda Novák 601xxxxxx"Ja davam tel ako druhy riadok adresy:Ferda NovakKvietkova 5Tel: +421987654321Horna DolnaSlovakia Nikdy problem nebol, ani raz.
Doporučené příspěvky