Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je to v servisu, odtah jsem zaplatil, ale prej ještě dostanu nějaký vyjádření od technika a proplatí mi to zpátky, tak uvidíme. Spíš mě štve, že jsem dneska ještě potřeboval něco udělat a místo toho tohle....

Každopádně vám dík za rady, je to můj první odtah :-)

Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenávidím turisty, dnes za Karlovým mostem jeden z nějakého důvodu vyšel úplně opačným směrem než zbytek. Potom se otočil a zduchl do mě (omylem) nicméně to vedlo k tomu, že jsem vzal svými nesehnatelnymi red alpinist o sloup a dojebal lunetu. Chvíli jsem zvažoval, že ho zabiju...

Ja som celkom merumilovný tvor, ale pomaly začínam neznášať Číňanov. Všade ich začína byť veľa a ich zvyky mi vôbec nesedia. Bezprizorne sa motajú jak keby robili komparz do Noc živých mŕtvych 8. Neuhnú ani náhodou (otestované, tvrdá zrážka). Vystupujem z výťahu, vnesú ma naspäť. Na raňajkách v hoteli čakám, kým si človek predo mnou dorobí kávu, piati vlezú predo mňa. Atd.

Teraz v piatok čakám na odlet lietadla, gate plný Číňanov. Polovica z nich kašle, polovica chrchle. Borec vedľa mňa si nahlas púšťa na mobile hudbu a do toho si spieva. Sadám si na svoj flek v dobytčáku. Chlapík predo mnou si hneď po štarte naplno sklápa operadlo. OK, nevadí, už som zvyknutý. Podáva sa jedlo, letuška ho žiada, aby si operadlo zdvihol. Som v polovici jedla, operadlo ide nečakane dolu, môj džús tiež.

Dobre, si sklopený, nevadí. Pomaly sa snažím zaspať, čo je najlepšia metóda, ako prežiť nasledujúcich 9 hodín. Ale nie, chlapík predo mnou sa na operadle každú minútu prehadzuje, ako keby mal záchvat. Pevný rantel vrecka na operadle predo mnou mi to vždy oznámi úderom do jabĺčka, to človeka spoľahlivo preberie. Po pol hodine borca žiadam, či by nemohol spať kľudnejšie. Neprítomne na mňa pozerá. Po ďalšej polhodine jeho poskakovania začínam strácať nervy a pripomínam sa mu poklepaním na opierku.

Po nejakej chvíli mám nervy v kýbli a výrazne trasiem jeho operadlom. Borec vystrčí hlavu. Žiadam ho dôrazne, či by sa už naozaj nemohol uložiť a prestať sa hádzať. A on mi kľudným hlasom začne vysvetľovať, že má zlý spánok a jednoducho že si vždy musí nájsť novú polohu. Vysvetľujem mu, že ma to obťažuje a že kvôli nemu nemám spánok žiadny. A on mi začne zase kľudne rozprávať, že sme v economy a že ak chcem letieť komfortnejšie, mám si kúpiť business. To už mi fakt rupli nervy a reval som na pol lietdadla, že ak chce mať sklopené sedadlo, nech neskáče jak klokan a ak mieni pokračovať ďalej, nech si operadlo zdvihne a neotravuje ma. Chvíľu na mňa pozeral, potom zaliezol, zdvihol si operadlo a už sa nehádzal. Za blbca som samozrejme bol ja, všetci na mňa vyčítavo pozerali. A ja som už bol tak nasratý, že som zvyšok cesty ani oko nezažmúril.

Odkaz ke komentáři

Tys nedostal místo v první řadě? Se svou vejškou? Peklo.

Já u dlouhých letů předem upozorňoval, že mám 190 a v rodině byl problém s žilní trombózou, a flek s prostorem pro nohy se vždycky našel, i v economy.

Jinak teda co mě naštvalo: nočni vítr a bouřka, slušný maso. Jeden blesk za druhým, bez hromů (nechápu), nárazy vichřice. V osm jsem vytáhnul všechny spotřebiče včetně kotle ze sítě, shodil hlavní jistič, a šel bez večeře spát. Veškerou práci plánovanou na večer plus praní hromady šatstva jsem posunul na dnešek ráno. Teď řeším škody na dřevinách a na střeše. A jako bonbónek - kvůli havárii neteče voda, takže praní se opět odkládá...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Tys nedostal místo v první řadě? Se svou vejškou? Peklo.

Já u dlouhých letů předem upozorňoval, že mám 190 a v rodině byl problém s žilní trombózou, a flek s prostorem pro nohy se vždycky našel, i v economy.

Exit row obyčajne nie je problém. Len tam je jeden celkom zásadný nedostatok, že opierky sú pevné, lebo je v nich poskladaný stolík a displej. Takže sedadlo je užšie. O málo, ale o zásadné málo. Takže sa s mojou veľkou prdelou moc neviem hýbať, na čo doplácam stuhnutými krížami a kĺbmi. Volím preto obyčajne menšie zlo, klasické miesto pri uličke, kam sa už viem naskladať tak, že neskapíňam od bolesti. Okrem toho, ak je vedľa voľné miesto, tak je hneď veselšie. Ak je voľné vedľajšie miesto v exit row, tak to človeka skôr naserie :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnešek ještě vylepšil. Sledujte:

Neteče voda (poteče nejdřív možná k večeru). Mám žízeň, v lednici jen domácí mošt. Dám si mošt. Jednu, dvě, tři sklenice, jsem zvyklý u práce hodně pít. Pochopitelně jsem se z toho totálně posr.... . A jejda - neteče voda (poteče nejdřív možná k večeru)... tvl já jsem kokot, to se jen tak nevidí!!!

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Neteče voda (poteče nejdřív možná k večeru). Mám žízeň, v lednici jen domácí mošt. Dám si mošt. Jednu, dvě, tři sklenice, jsem zvyklý u práce hodně pít. Pochopitelně jsem se z toho totálně posr.... . A jejda - neteče voda (poteče nejdřív možná k večeru)... tvl já jsem kokot, to se jen tak nevidí!!!

Odkaz ke komentáři

Au. No měl ses na to vysr.t (tos konec konců udělal, ale stačilo obrazně) a jít do hospody, tam voda teče a pivo taky i najíst by Ti dali a nádobí po Tobě umyli. A práce... To je svině, ta by počkala, až poteče voda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Mám nějakou smůlu na vyzvedávání zásilek, dnes jsem v OBI čekal na balík půl hodiny, před měsícem v AutoKelly skoro hodinu. Asi se na ty kamenný shopy vykašlu.

simtě, ty naděláš

Alza v Holešovicích je nepřekonatelná, jednou a nikdy více, jsem chtěl ušetřit dvacku, kolenovrt  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...