honza71 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Co mě právě naštvalo Jednání moderátora spiderer v jeho již neexistujícím prodejním vlákně. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 sakra, ted sem to chtel napsat, uz deset min hledam sekci, kam to napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Co mě právě naštvalo Jednání moderátora spiderer v jeho již neexistujícím prodejním vlákně. Přesně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Po updatu uz si nemuzu dat ban sam, napsal jsem Kamilovi at mi ho tam strihne, za sve neprimerene jednani se verejne omlouvam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Po updatu uz si nemuzu dat ban sam, napsal jsem Kamilovi at mi ho tam strihne, za sve neprimerene jednani se verejne omlouvam! Tak to by stálo za to, založit vlákno " Co mě právě potěšilo ". A tím nemyslím ten BAN, ale skutečnost, že se někdo, kdo se zachoval jako (sorry) v.l, dokáže omluvit !!! To se tu často nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 kasli na ban (ja myslim ze omluva staci) ... me by spis zajimalo jak se postavit k tomu cos prodaval. Aby sme si udelali jasno, jak to vlastne je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 me nevytocila az tak ta anketa, jako spis fakt, ze na jednu stranu mas krasny IWCcka, na druhou se chovas jak socka a zasiras to tu srackama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Co mě právě naštvalo Jednání moderátora spiderer v jeho již neexistujícím prodejním vlákně. koukam, ze jsem zase neco prosvihl vy tady snad i spite, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak to by stálo za to, založit vlákno " Co mě právě potěšilo ". A tím nemyslím ten BAN, ale skutečnost, že se někdo, kdo se zachoval jako (sorry) v.l, dokáže omluvit !!! To se tu často nevidí. To je mozna zbytecny, obcas se clovek zachova jako debil a stava se nam to asi vsem kasli na ban (ja myslim ze omluva staci) ... me by spis zajimalo jak se postavit k tomu cos prodaval. Aby sme si udelali jasno, jak to vlastne je. Napiste Chronomagovi nebo Kamilovi at to rozlousknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 koukam, ze jsem zase neco prosvihl vy tady snad i spite, ne? A nebo ty chodíš spát se slepicema, ale vstáváš až na "Pozor zákruta" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 me nevytocila az tak ta anketa, jako spis fakt, ze na jednu stranu mas krasny IWCcka, na druhou se chovas jak socka a zasiras to tu srackama Hele Honzo, zajimalo by me kde jsi prisel na to tucne vyznacene.. kazdopadne mam hodinky, jestli jsou krasny nebo ne netusim, ale fakt je ten, ze rozsirovat bych to tady nemel a nebudu, nepatri to sem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Co mě právě naštvalo Jednání moderátora spiderer v jeho již neexistujícím prodejním vlákně. Tak, tak!!! Klony útočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak mě dneska naštvalo to, že jsem jel na houby, našel jsem dvě, v lese jsem ukouzl, rozbil si hubu, koleno a mám podrápaný břicho od větve a nakonec jsem zabloudil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak mě dneska naštvalo to, že jsem jel na houby, našel jsem dvě, v lese jsem ukouzl, rozbil si hubu, koleno a mám podrápaný břicho od větve a nakonec jsem zabloudil. A ted to hlavni, jak dopadly hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak mě dneska naštvalo to, že jsem jel na houby, našel jsem dvě, v lese jsem ukouzl, rozbil si hubu, koleno a mám podrápaný břicho od větve a nakonec jsem zabloudil. Co bys čekal, Ty bláhový, je přece pátek 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Tak mě dneska naštvalo to, že jsem jel na houby, našel jsem dvěNo a pak že nerostou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Prozřetelně jsem si vzal digitálky - ty to přežily v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Vůbec nevím vo co de, ale pokud budete někde věšet Spiderera, byl by někdo z pořadatelů tak moc hodný a napsal mně podrobnosti v SZ? Rád bych se zúčastnil. Díky za ochotu. P.S.: Můžu vzít gril a pípu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 Napiste Chronomagovi nebo Kamilovi at to rozlousknou A co takhle (psáno hovorově): Fake jsou hodinky, které se nijak neliší (anebo se o to snaží) od originální předlohy, včetně nápisů a "značky" (tedy včetně Marina Militare). Na fóru jsou zakázány a jejich prezentace je trestána banem. Hodinky zjevně inspirované předlohou, pokud mají jiné nápisy včetně značky nejsou fake v pravém smyslu. Na fóru nejsou oslavovány, ale jsou tolerovány (Parnis, Steinhart Ocean atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 A co takhle (psáno hovorově): Fake jsou hodinky, které se nijak neliší (anebo se o to snaží) od originální předlohy, včetně nápisů a "značky" (tedy včetně Marina Militare). Na fóru jsou zakázány a jejich prezentace je trestána banem. Hodinky zjevně inspirované předlohou, pokud mají jiné nápisy včetně značky nejsou fake v pravém smyslu. Na fóru nejsou oslavovány, ale jsou tolerovány (Parnis, Steinhart Ocean atd.). OK posilam do MOD sekce Diky za nastrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky