Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myšleno je vždy obsah v jedná tabletě, nikoli v dávce. A stilnox je fajn jako jednorázovka, ale na dlouhodobé užívání to fakt není.

Já to přehlídl jen zběžně a nevšiml jsem si že 1.25mg je ve 1/4 tabletě, takže pak by to mělo být těch 5mg melatoninu. Ale jak jsem psal: u mne melatonin moc nezabíral. 

Odesláno

Už zase. Já se snad zblázním!!

V kolik jdeš spát? A jak jsi přes den použitelnej?

Já to teda zatím nezazivam, ale asi se musím připravit.

Odesláno

kup si tatru písku a jednou denně je přehoď ze strany na stranu lopatkou ..... budeš spát jako miminko ..... a nečti chronomag .... seš z toho vynervovanej

Odesláno

Co jako myslíš slovem ,,použitelnej " ?

Jak funguješ, vnímáš, reaguješ? U mě je to tak, kdy dokážu vnímat, nějak smysluplně odpovídat,...? Zkrátka z jednobuněčného tvora, reagujícího na světlo či teplo se měním v člověka :-).

Nespat od 2 ráno, tak v 6 nejsem schopen asi nic a ve 12 bych umíral.

Odesláno

Ono jde o to čemu říkáš frmol od šesti do půl desáté. Je možné že třeba jen nejsi dostatečně fyzicky unaven a tělo pak odpočinek / spánek odmítá.

Nemůžeš spát i třeba po dni s náročnější fyzickou aktivitou?

A co třeba jídlo? S plným žaludkem se spí špatně, v kolik večer jíš a co?

Odesláno

To já se cítím jen lehce opotřebovaně. Kolem čtvrté přijde vlna ospalosti a ještě do šesti si schrupnu. Pak vstávají děti. Pak celý den co cca půl desáté frmol..

Aha, asi bych radil nějakého doktora ( léky já nějak neberu a nechtěl bych je brát ).

Odesláno

Já nespavostí trpím celý život. Naši mi nadávali, že jsem byl nejhorší dítě na světě ( nikdy nespal déle než 30min). Potom jako menší chodil spát pozdě a vstával třeba v 5. Pomáhá sport, obecně doporučuji bazén, saunu. Taky nechodit do postele neunavený- postel je k spánku a sexu. Na seriály atd bych se díval jinde. Já osobně když už se mi chce spát, tak si vezmu aspoň ještě na 1/2 hodiny knížku ať nečumím těsně před spaním do počítače, telefonu. Kvalitní matrace je taky super. Obecně jsem si nějak zvyknul chodit spát mezi 1-2 a vstávám v 7 ráno a to mi stačí. No teda od té doby co mi zjistili autoimunitní onemocnění, tak jsem trochu víc unavený a občas jdu spát dřív, ale to je jiné téma. Pokud nesportuji, tak skoro nespím a vlastně mám mnohem méně energie, tím bych začal. Upravit jídelníček je taky určitě dobrá rada. Co jsem četl, tak taky není dobré kouřit před spánkem... Jo a taky mi pomůžou 3 láhve vína, ale pak jsem ráno stejně unavený. 

Odesláno

Na co léky? Hledal bych příčinu a snažil se to vyřešit. Co děláš ty dvě hodiny? Lidi nejsou předurčeni ke spánku celou noc. Přečti si, jak se lidi normálně vzbudí ve dvě ráno, sejdou se a pak jdou zase spát. Jsou i o tom články, jak to kdysi fungovalo.

Odesláno

Zkus se projít venku, nadejchej se čerstvého vzduchu. Neposílej platby, nečti. Zkus nezamestnat mozek. Když by jsi usnul zase ve tři tak je to úspěch. Prostě se tím nestresuj. Tak prostě se vzbudíš ve dvě a usneš ve čtyři. Já se budím kolem půl třetí už dva měsíce a vstávám o půl páté. Usínám vždy na půl hodiny. V hlavě mám spousty otázek a žádná odpověď. Vím čím to mám já. Až to vyřeším, tak budu zase spát.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...