Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Naštvalo mně, že nemůžu sehnat správný rozměr jižanské vlajky na Harleye. Na druhou stranu potěšilo, že v jednom šopu mají tohle: ?Neomarxisti, sluníčkáři, multikulti aktivisti a jiná levičácká verbeži všech zemí, táhněte do prdele!?

abys za to nedostal od admina ban :-)

Co to je správný rozměr? 3x2 metry? Vlastně ne, originál je čtvercová ale to se moc nevyskytuje.

Odesláno

Berte, doporučuji omrknout stránku dixiegear.cz, je to shop patřící k Radio Dixie (které je mimochodem super). Přímo vlajku tam asi nemají, ale jižanské tématiky, hlavně oblečení, habaděj.

Odesláno

To musí být duševní titán!

Asi ani nemusí. Jenom zkrátka poslal do prdele neomarxisty, sluníčkáře, multikulti aktivisty a jinou levičáckou verbež.

Osobně si myslím, že je to slušně vychovaný hoch s jasným názorem, který se nebojí prezentovat.

Odesláno

Asi ani nemusí. Jenom zkrátka poslal do prdele neomarxisty, sluníčkáře, multikulti aktivisty a jinou levičáckou verbež.

Osobně si myslím, že je to slušně vychovaný hoch s jasným názorem, který se nebojí prezentovat.

Berte ty uličníku, já mám stejně pocit, že jsi toho Decebala chtěl takhle při neděli jenom nasrat :) 

Odesláno

Ach.

Odesláno

Mě jinak naštval svým výkonem Herb Dean. Jak bývá normálně celkem přesný, tak takhle poškodit Robieho a potom trestat čisté koleno od Johna přes to, že mu bodový říkal ať koukne na video, že to bylo ok.... Ale Smith je frajer, že pokračoval, podle mě byl zrovna tak bitej, že vůbec nemohl vědět jak přišlo a postavil se k tomu i v rozhovoru jako chlap. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...