PepaSFI Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Naštvalo mně, že nemůžu sehnat správný rozměr jižanské vlajky na Harleye. Na druhou stranu potěšilo, že v jednom šopu mají tohle: ?Neomarxisti, sluníčkáři, multikulti aktivisti a jiná levičácká verbeži všech zemí, táhněte do prdele!?abys za to nedostal od admina ban :-)Co to je správný rozměr? 3x2 metry? Vlastně ne, originál je čtvercová ale to se moc nevyskytuje.
Arkham Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Chtělo by to link na ten šop,udělám jim kšeft.
Bert Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 No právě, jako tradicionalista chci tu čtvercovou. Electra má 2 antény, a já již jednu nepotřebuji. Cca 50 cm.
mAra_ Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 My máme pod barakem "fabriku" na výrobu vlajek. Podle mě by bylo nejjednodušší a možná i levnější kontaktovat přímo je?Jde o tyto: https://www.vlajky.com/kontakty/
M.K. Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Berte, doporučuji omrknout stránku dixiegear.cz, je to shop patřící k Radio Dixie (které je mimochodem super). Přímo vlajku tam asi nemají, ale jižanské tématiky, hlavně oblečení, habaděj.
Bert Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 A kde si myslíš, že jsem byl.... :-) Btw, ten slogan je od jednoho ze zakladatelů této stránky.
Franta Dobrota Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Podpořte je svými penězi, to je tak jediné, co v dnešní době lze dělat. Já to tak dělám skutečně velmi poctivě, a své peníze dávám jen těm, jejichž veřejné postoje nejsou z mého pohledu diskvalifikační.
Honza.manta Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 ?Neomarxisti, sluníčkáři, multikulti aktivisti a jiná levičácká verbeži všech zemí, táhněte do prdele!? Celkem správná filosofie, souhlas.
decebal Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 A kde si myslíš, že jsem byl.... :-) Btw, ten slogan je od jednoho ze zakladatelů této stránky.To musí být duševní titán!
Radek124 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Sím pane řediteli, Decebal hlásí že se mu na výlet do prdele nechce...
decebal Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Sím pane řediteli, Decebal hlásí že se mu na výlet do prdele nechce...Ty na tom s logikou nejsi moc dobře, pozoruju to už dlouho.
Franta Dobrota Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Asi nebudu jediný, kdo to vidí přesně naopak...
Bert Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 To musí být duševní titán! Asi ani nemusí. Jenom zkrátka poslal do prdele neomarxisty, sluníčkáře, multikulti aktivisty a jinou levičáckou verbež. Osobně si myslím, že je to slušně vychovaný hoch s jasným názorem, který se nebojí prezentovat.
Návštěvník Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Asi ani nemusí. Jenom zkrátka poslal do prdele neomarxisty, sluníčkáře, multikulti aktivisty a jinou levičáckou verbež. Osobně si myslím, že je to slušně vychovaný hoch s jasným názorem, který se nebojí prezentovat.Berte ty uličníku, já mám stejně pocit, že jsi toho Decebala chtěl takhle při neděli jenom nasrat
decebal Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Asi ani nemusí. Jenom zkrátka poslal do prdele neomarxisty, sluníčkáře, multikulti aktivisty a jinou levičáckou verbež. Osobně si myslím, že je to slušně vychovaný hoch s jasným názorem, který se nebojí prezentovat.Ach.
decebal Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Berte ty uličníku, já mám stejně pocit, že jsi toho Decebala chtěl takhle při neděli jenom nasrat Spíš mě rozesmál.
Návštěvník Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Odesláno 3. března 2019 Mě jinak naštval svým výkonem Herb Dean. Jak bývá normálně celkem přesný, tak takhle poškodit Robieho a potom trestat čisté koleno od Johna přes to, že mu bodový říkal ať koukne na video, že to bylo ok.... Ale Smith je frajer, že pokračoval, podle mě byl zrovna tak bitej, že vůbec nemohl vědět jak přišlo a postavil se k tomu i v rozhovoru jako chlap.
Doporučené příspěvky