Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty blaho, clovek si s nadsazkou zanadava a hned je z nej facebook lover, co dela selfie na stadionu.. :-o)

Nemam stadion, bavi me behat v prirode (a v desti) a jsem jen doprcic vyjevenej, jak mi divne funguje gps v telefonu... 1 km na 5 km, to je 20%.. ja su ucetni, takovýhle odchylky proste nemam rad.. :-o)

Prosim te, nejenom ze jsi fb lover, ale navic jsi zpusobil, ze ypovi gpska vyzehli najety km a tim padem i vejplatu. Vy ucetni ..
Odesláno (upraveno)

Kdyz jsi ucetni, tak bys to mel umet spocitat tak, aby ti to vyslo, ne? :D

Ale tak jako da se toho dost zařídit, kdyz se chce.. :-)) Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Ty jsi natvrdlý. Mluvilo se o (ne)přesnosti GPS v mobilu a v přírodě, tak naopak udělej test ty s mobilem v lese.

Přesnost GPS v autobusu je něco jiného.

Udělejte test autobusu s GPS v lese.

Odesláno

No právě že cenného po peněžní stránce nic. Ale u spolujezdce na sedačce jsem nechal ležet diář, co jsem kdysi dávno dostal od manželky, byl s takovou jako kapsou navíc a v té jsem měl pevný disk a na něm veškeré fotky cca 15 let zpět, veškeré zálohy účetnictví a vlastně vše okolo firmy. Nikomu to k ničemu není, ale pro mě to bylo docela důležité. Navíc to neodneslo jen okno, ale i rám dveří a od těch střepů je posekaný i lak.

post-53285-0-22926000-1552857864_thumb.jpg

Odesláno

No, jestli tě utěší, že tyhle radosti okolo auta neřešíš sám - můj kamarád koupil před lety jedničkovýho Superba od prezidentský kanceláře, takže měl vše, co tam tehdy montovali. Voňavka. Teď už s ním pár let nejezdil, no tak, aby jen tak nestál, ho pronajal nějaký firmě jako služební auto. Ale ten blb, co v něm teda jezdil, měl minulý týden nějaký splín a depku a nenapadlo ho nic jinýho, než to pronajatý auto zapálit.

Tohle mu z něj zbylo...

post-33176-0-51179600-1552860244_thumb.jpeg

Návštěvník tolja
Odesláno

No právě že cenného po peněžní stránce nic. Ale u spolujezdce na sedačce jsem nechal ležet diář, co jsem kdysi dávno dostal od manželky, byl s takovou jako kapsou navíc a v té jsem měl pevný disk a na něm veškeré fotky cca 15 let zpět, veškeré zálohy účetnictví a vlastně vše okolo firmy. Nikomu to k ničemu není, ale pro mě to bylo docela důležité. Navíc to neodneslo jen okno, ale i rám dveří a od těch střepů je posekaný i lak.

nakonec, abys vypsal odměnu, fuj na to!

Odesláno

Já vždycky, když odcházim od auta a neni v garáži koukám dovnitř okýnkama, jestli jsem tam nenechal něco ležet. Já vim, člověk leccos přehlídne. Ale já mam paranoiu, že i když necham ležet na sedadle ořezávátko na tužky, nějakej vůl rozmlátí okno. V tý kapse ve dveřích u řidiče mám nějaký papírky od parkování a papírový ubrousky a řikam si, jestli bych je taky neměl radši vyhodit. Na druhou stranu před lety, když jsem parkoval auto na parkovišti na sídlišti, zůstalo párkrát odemčený celou noc, jednou snad dva dny a nic z něj nezmizelo. Ale nechat něco na sedačce, možná by bylo rozmlácený okno i u odemčenýho auta. Ještě že už je to bezklíčový zamykání.

Odesláno

Kamarád nechával auto zcela vyprázdněný, odemčený a otevřenou přihrádku u spolujezdce. Stejně mu to okno vymlátili...

Odesláno (upraveno)

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/leonid-kushnarenko-vzkaz-zbrojni-pas-reakce-teroristicky-utok-muslimska-obec-cr.A190319_123736_domaci_cern

Šéf pražské pobočky organizace bojující proti nevěřícím a jinověrcům Kushnarenko vyzývá své bratry k vyzbrojení. Tohle je u nás možné?

K vyzbrojení, nebo k získání zbrojního průkazu?

edit: pražská muslimská obec proti někomu bojuje? 

Upraveno uživatelem decebal
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...