spiderer Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Viktore muzu, chtel jsem to tam dat zitra az to bude kompletni, ale koneckoncu kdyztak to muzu pridat pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Jak me ty GPcka jako celek neberou, tak se mi strasne ale strasne libi ten drsny cerny cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Dik, mi provazky nevadi a ty hodky jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Liborku je to proto, ze je to jednoduchy - provazky mam v nejakym pytliku,........ Tak to už su klidný Ty máš triko za dvojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Ty máš triko za dvojku? Taky se divím. Takových peněz! Holt jsou lidi, co umí žít. Mně stačí z tržnice za stopade. A starý Botasky a ještě starší Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Blbci! :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Vyhlašuji nulovou toleranci na prohřešky proti pravidlům nebo elementárnímu slušnému chování. http://www.youtube.com/watch?v=VAdKaw7DTi0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Už to asi patří k místnímu folkloru. Ale nenechme si kazit jedno z nejkrásnějších období v roce. Vyhlašuji nulovou toleranci na prohřešky proti pravidlům nebo elementárnímu slušnému chování. Lepší pozdě nežli později je taky komedie, jen její obsazení mi přijde krapet kvalitnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekazanka.cz Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 ještě k aféře Profigate: Peto přeci nechceš tvrdit, že je něco špatného na tom, že sem jednou za delší dobu hodím jedny hodinky. Já přeci za inzerci zaplatil a hodlám platit dál. Pokud vím, tak naopak v běžném prodeji je to bez poplatku, tak proč ta naštvanost? Navíc, když to srovnám s inzercí Google nebo Seznamem tak u mě máte alespoň jistotu zpětné vazby. Vezmi si, že když se ti načte forum tak ti hned vyskočí odkazy ze seznamu - tam se platí za prokliky - tenhle server pokud vím z toho nemá nic - to ti neva? Jinak doufám, že už je přeháňka za námi. Možná si to myslel dobře a ve spravedlivém hněvu jsi se rozjel. Není jednoduché přistoupit na dialog, když na tebe srší víc lidí ( To znám a připadám si pak jak tenhle předseda: ) Peace? Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Ze z predajnej sekcie zmiznu hodinky ako Railmaster XXL alebo Longines Legend Diver za 20-30 minut. To predsa normalny clovek co nevisi cely den na fore nema sancu stihnut... public/style_emoticons/default/crying_anim.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 bohumil.talak, Vencalekl a smashing začnou mi sdělovat moudra a rýpat do mě na základě postu, kdy já reaguji na něco jiného... Oba pravdobijci jděte do háje, cenu komentoval někdo jiný a já jen hodil reply. Mimochodem fakt nevidím důvod jak můžou hodinky, které koupil v rámci fóra a tím pádem je cena lehce dohledatelná být za víc, budeme tady na sebe zkoušet nějaké triky? EDIT: Oprava Ani jsem nevěděl, že jsem zde byl nominován... Safriš, být to aktuální, to by byla defenzíva :-), nicméně mě to právě nenaštvalo, takže snad nikoho nenaštve tento můj post. V případě že ano, to může alespoň rovnou kropnout pode me :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Pomalu, ale jistě přestávám Evropu chápat Anders Behring Breivik je prý podle zprávy psychiatrů duševně nemocný a nemůže být souzen. Jednal v nepříčetnosti, tudíž by neměl být trestně odpovědný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Byl jsi rychlejší.....nechávám to bez dalších kometářů, páč slušného bych nenapsal vůbec nic. z... jeden zasranej, zgurvenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Vy z toho naděláte . Pokud uznali, že trpí schizofrenií, je to nemocný člověk a nemůže za to co udělal. Nezapomeňte, že se to může stát každému z nás. Než budete něco dodávat, informujte se prosím co to přesně znamená, nejlépe ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 To je jak z reality bankovního světa.Dlužíš mega, bum exekutor, bum pod most vs. dlužíš jardu, banka se může pos*at a radši si sama restrukturalizuje úvěr. Tady je to podobný.Zabiješ jednoho, bum basa, vs. zabiješ osumdesát a seš nemocnej. Buď jsme fakt úplně v řiti s pseudohumanismem nebo chlapec dosahne výš než jsme si mysleli a nějakej ten zednář zatahnul za brzdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Dyt je to ocividne cvok ... me by prislo divny, kdyby zjistili, ze je normalni ;-) Sice by bylo zajimave ho treba nejak drasave umucit ... ale nejsme v sestnactem stoleti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Tak potom v Norimberskom procese stačilo náckom vybaviť si papier schizofrenika a boli by v suchu? Porovnávam neporovnateľné? Sakra, zabil ľudí, vedome (a je jedno v akom svojom "ja")...hmmm...humanizmus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 ...vedome (a je jedno v akom svojom "ja") Tak znova: "Než budete něco dodávat, informujte se prosím co to přesně znamená, nejlépe ZDE" Aspoň pak nebudeš žvanit nesmysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Že se v poslední době ze všech možností brigády vyklube kšeft typu "zaplať 3000,- za školení a nabízej kosmetiku/doplňky výživy/ finanční služby .... " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 To je jak z reality bankovního světa. Dlužíš mega, bum exekutor, bum pod most vs. dlužíš jardu, banka se může pos*at a radši si sama restrukturalizuje úvěr. Tady je to podobný. Zabiješ jednoho, bum basa, vs. zabiješ osumdesát a seš nemocnej. Buď jsme fakt úplně v řiti s pseudohumanismem nebo chlapec dosahne výš než jsme si mysleli a nějakej ten zednář zatahnul za brzdu. Moje dva oblibene citaty: "Zabijes cloveka, jsi vrah! Zabijes milion, jsi dobyvatel" "Dluzis bance milion, mas problem! Dluzis miliardu, ma problem banka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky