sibirnaya Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ja neska pustil kluky vo hodinu driv dom a uz su u bazenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Tak u nás dneska naopak všichni zůstávají dobrovolně a makají, protože tady máme 23 stupňů. Nikomu se nechce domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Tak u nás dneska naopak všichni zůstávají dobrovolně a makají, protože tady máme 23 stupňů. Nikomu se nechce domů.Teď tu mám 37 stupňů, tak mě nedráždi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Já přijel před chvílí z terénu, měřil jsem dneska venku sedm hodin čistýho času, od 9 do 16 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ja neska pustil kluky vo hodinu driv dom a uz su u bazenu ty ses na ně tak hodnej, náčelníku... Ikdyz si to udělal spíš kvůli sobě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ja mam chlapce rad, uz tak mame pracovni dobu 38h tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Tak moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ja neska pustil kluky vo hodinu driv dom a uz su u bazenu Já taky, pecka viď, ještě že ty bazény máme... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Už je to dost let zpátky, nevím, jak to mají dnes, ale na pražském policejním ředitelství nebývala v kancelářích klimatizace a tož nás vedení v takových hicech pouští(vá)valo dom dokonce už v jednu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ja mam chlapce rad, uz tak mame pracovni dobu 38h tydne chápu... Taky se mám rád a pustil jsem se z práce v půl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Já pro jistotu nešel radši do práce vůbec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Já musel, dobrej zákazník. Ale od pátku mám prazdniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Já pro jistotu nešel radši do práce vůbec .já nejdu zítra a v pátek konečně na 14 dovca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Ja mam chlapce rad, uz tak mame pracovni dobu 38h tydne dohromady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 já nejdu zítra a v pátek konečně na 14 dovca...U mě na 64. Když už jsme v tomhle vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 já nejdu zítra a v pátek konečně na 14 dovca...I s tímhle mě stvete, dovca až za 66 dnů :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 I s tímhle mě stvete, dovca až za 66 dnů :-(.Já už si vybral 66 dnů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Já už si vybral 66 dnů :-)Tak právě ten kbelík pretekl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 hele, vono to uteče a pak budu přispívat sem, že už bude zas jen práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Já už si vybral 66 dnů :-)copa ty....máš hovno co na práci a ještě lítáš nakupovat do Dekáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky