ricous Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 To je votřes - koukám, co dávaj v bedně a na Barrandově běží Muž na radnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 To je votřes - koukám, co dávaj v bedně a na Barrandově běží Muž na radnici... Koukni na ČT1 - momentálně Hradišťan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Že mi před chvíli prasklo akvárko a zítra ráno, místo abych jel na hory, budu jezdit po hausech, hornbachu a obi a shánět nové........ Jel bych jen do hornbachu - ceny slusne... ale Boss taky dobre radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 právě jsem nedopatřením shlédl zprávy a zas jsem se něco dozvěděl. Na pohřbu V.H. bude vypáleno 21 dělových salv. Jenže ty salvy budou fejkový! Mají na to čtyři vykuchaný kanóny, v hlavních to má pouzdra na dělobuchy a prostě se to vybouchá jak petardy na silvestra. Nějak mi hlava nebere proč stálo za to vyrábět takovou blbost. To se těch slavnostních salv střílí tolik že se to musí šidit? Vím že ta slepá patrona do kanónu není za pár korun ale určitě jich jsou ve skladech tisíce a když se nevystřílí tak se budou muset časem likvidovat. Spíš tipuju že si někdo nechal dobře zaplatit "zlepšovák". Každopádně z toho mám divnej pocit, příště ty salvy můžou rovnou pustit z repráků. No, poslední, kdo z kopce nad Prahou stílel opravdu "nefejkový" salvy byl nějakej Windisch-Grätz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 právě jsem nedopatřením shlédl zprávy a zas jsem se něco dozvěděl. Na pohřbu V.H. bude vypáleno 21 dělových salv. Jenže ty salvy budou fejkový! Mají na to čtyři vykuchaný kanóny, v hlavních to má pouzdra na dělobuchy a prostě se to vybouchá jak petardy na silvestra. Nějak mi hlava nebere proč stálo za to vyrábět takovou blbost. To se těch slavnostních salv střílí tolik že se to musí šidit? Vím že ta slepá patrona do kanónu není za pár korun ale určitě jich jsou ve skladech tisíce a když se nevystřílí tak se budou muset časem likvidovat. Spíš tipuju že si někdo nechal dobře zaplatit "zlepšovák". Každopádně z toho mám divnej pocit, příště ty salvy můžou rovnou pustit z repráků. co to je za nesmysl? Proste to ber tak, ze se to stalo a nepremyslej o takove blbine... kdo na cem vydelal, proc to nepoustet z repraku... kam by jsi jako chtel ty "ostre" strilet na poctu cloveka, ktery je pro mir??? To je snad uplne jedno, jak uznas uctu k temto pietnim dnum za takovou osobnost jako byl V.H.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Že mi před chvíli prasklo akvárko a zítra ráno, místo abych jel na hory, budu jezdit po hausech, hornbachu a obi a shánět nové........ Máš se koupat jako normální lide ve vaně a ne lízt k rybičkám do akvárka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 No jo, to je rozumne, ale ve vanne byl kapr. . . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Me dneska nenastve NIC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Vojtěch Filip komentovat to nebudu, musel bych pouzit sprosta slova a to se dnes nehodi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Blicí epidemie v rodině. Na vánoce fakt gut. O půlnoci jsem zaklek u hajzlu a furt se nemůžu vzdalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Včera jsem si, celý natěšený, vyzvedl nové brýle a nevím čím to je, skla mají stejná jako staré brýle, ale tyto mi nějak kroutí oči, vše je prohnuté. Když jsem to slečně říkal, tak mi řekla, že staré brýle (na které ale bezvadně vidím) měly špatnou rozteč a že mi stahovaly oči, nové mají správnou rozteč a že je musím pár hodin nosit, aby se mi přeprogramoval mozek. No nějak se nepřeprogramoval, včera večer mě z toho už bolely oči, tak je půjdu po svátcích reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 ze sme kvoli zlemu pocasiu museli porusit tradiciu a zrusit vianocnu jazdu na bikoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Vojtěch Filip komentovat to nebudu, musel bych pouzit sprosta slova a to se dnes nehodi.. Tak to je fakt mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Blicí epidemie v rodině. Na vánoce fakt gut. O půlnoci jsem zaklek u hajzlu a furt se nemůžu vzdalovat to měla tak před 2 lety moje babička, přesně na štědrý den, p...l bylo to, že si vyblila starý umělý klapačky, nechtělo se jí to lovit tak zuby byly definitivně v hajzlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Včera jsem si, celý natěšený, vyzvedl nové brýle a nevím čím to je, skla mají stejná jako staré brýle, ale tyto mi nějak kroutí oči, vše je prohnuté. Když jsem to slečně říkal, tak mi řekla, že staré brýle (na které ale bezvadně vidím) měly špatnou rozteč a že mi stahovaly oči, nové mají správnou rozteč a že je musím pár hodin nosit, aby se mi přeprogramoval mozek. No nějak se nepřeprogramoval, včera večer mě z toho už bolely oči, tak je půjdu po svátcích reklamovat. Tohle se mi stalo taky. Přesně ta samá legenda, přesně to stejné pokračování. 30 let jsem nosil nějaké brýle, pak najednou tohle a slečinka hned měla stejnou výmluvu. Nakonec to prostě předělali. Ale nechtělo se jim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Tohle se mi stalo taky. Přesně ta samá legenda, přesně to stejné pokračování. 30 let jsem nosil nějaké brýle, pak najednou tohle a slečinka hned měla stejnou výmluvu. Nakonec to prostě předělali. Ale nechtělo se jim.... kecy, kecy, mám takový v šupleti, za 6 kolíků, vše se kroutí, ohybá, nezaostřuji a točí se makovice. vyměnit!!! špatná osa čočky nebo cylindr. vyměnit a trvat na svém! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 kecy, kecy, mám takový v šupleti, za 6 kolíků, vše se kroutí, ohybá, nezaostřuji a točí se makovice. vyměnit!!! špatná osa čočky nebo cylindr. vyměnit a trvat na svém! Přesně tak, u mě to také končilo výrobou nových skel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Pánové, díky za reakci, jsem z toho nešťastný, mezi svátky tam na ně půjdu a uvidíme. Brýle se nosit skoro nedají, jsem jako opilý. Tedy ne, že bych byl abstinent! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Pred hodinou jsem byl v prodejne, kde maji PICK salam, sice drahy, ale mel jsem na nej hroznou chut. Maji zavreno a to mi nemeli delat. Krasne vanoce ALL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Vojtěch Filip komentovat to nebudu, musel bych pouzit sprosta slova a to se dnes nehodi.. To snad ani není možný, že nám takovýhle lidi vládnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky