odjinud Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Super... vyrážím ještě na chatu ostříhat stromy, hlavně révu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) ...Vždycky jsme byli v Evropě napřed... Zvládáme to... tvl Bába zase perlí. Edit* ty hlášky mě uklidnily natolik, že asi půjdu nakoupit na dalšího půl roku. Upraveno 15. března 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Pochopil jsem to správně, že když přijedete např. z AUT nebo DE, tak jdete automaticky na 14d do karantény a že pendleři můžou denně do 100km od hranice dojíždět tam do práce? Dej tomu do dnešního večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 ...Vždycky jsme byli v Evropě napřed... Zvládáme to... tvl Bába zase perlí. Edit* ty hlášky mě uklidnily natolik, že asi půjdu nakoupit na dalšího půl roku. Ten chlap permanentně lže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Really? https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/koronavir-t-mobile-vlada-nabidka-sledovani-pohybu-lidi-cilene-sms.A200315_113312_mobilni-operatori_jm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) tak doma jen tohle a nikde nic nemají a nejde sehnat,zítra půjdu makat asi pěšky než busem Upraveno 15. března 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Really? https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/koronavir-t-mobile-vlada-nabidka-sledovani-pohybu-lidi-cilene-sms.A200315_113312_mobilni-operatori_jm No tvl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) No. Decká (dcéra s priateľom) sa v noci vrátili z Kanárskych. Pristáli vo Viedni a zvyšok autom.Medzitým sme svokru (tchýni) odviezli ku nám a v jej byte naplnili chladničku a špajzu. Na stole sme nechali rúška na tvár a dezinfekčné prostriedky.U nás sa len zastavili po tašku s vecami. Prevzatie prebehlo na chodníku s odstupom 3 metre.Takže decká budú 2 týždne v karanténe.Paranoja? Neviem, mám rád svojich blízkych, dokonca aj svokru. Upraveno 15. března 2020 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 No tvl....Tak už si se mnou smskuje prostřednictvím T-mobila Bábova vláda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Jo, se mnou taky, ale žena má Vodafone a ti byli o několik dní rychlejší teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Mas dobry, me budila vcera v 22:59.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Buď v klidu Martine,Velký Bratr tě vidí:-) ( a nejsi v tom sám,aj mě psal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Pochopil si to správněTohle totiz jen tak nekdo nevymysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Zdravím ze Španělska země zaslíbené, osobně se mi zda vic model Británie,kdy daj starší obyvatele do karantény (4 mesice) Drzte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Tak už si se mnou smskuje prostřednictvím T-mobila Bábova vláda...Se mnou vdf též již asi dva dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Děte do háje, a já si připadal tak důležitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To je prd, já mám i polskou, rakouskou a italskou... asi je začnu sbírat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Něco aspoň trochu pozitivního: Policisté nesmějí kontrolovat lidi ani auta, nařídil jejich prezidenthttps://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-cr-zakaz-kontroly-ridicu-interni-narizeni-kvuli-koronaviru.A200314_172521_domaci_chtl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 A proč to takhle vytrubuje / vytrubujou do světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) A proč to takhle vytrubuje / vytrubujou do světa? To jo, tenhle krok se zapise do statistik, pulka ridicu se ted na silnicich zabije kdyz nebudou mit strach z pokuty. Upraveno 15. března 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky