Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A jó. Moje chyba. Já to používal denně. A dokonce dvakrát ;)

Holt měl jsi sedadla střídat stejně jako prostřídání kol mezi hnanou a nehnanou nápravou (po ujetí 15000 Km)

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bandi, buď v klidu, bederka je maličkost. Kolegovi v Mondeu (taky 09 ročník) se zbláznila elektrická sedačka a za jízdy se mu odsunula úplně dozadu a položila opěradlo. Po opravě ho zase namačkla na volant a hlavu přitiskla prakticky na čelní sklo. Nakonec jí komplet vyměnili včetně elektroniky v rámci záruky. Po roce mu odešlo ovládací servo křesla a opěradlo mu spadlo volně dozadu. Za jízdy.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Bandi, buď v klidu, bederka je maličkost. Kolegovi v Mondeu (taky 09 ročník) se zbláznila elektrická sedačka a za jízdy se mu odsunula úplně dozadu a položila opěradlo. Po opravě ho zase namačkla na volant a hlavu přitiskla prakticky na čelní sklo. Nakonec jí komplet vyměnili včetně elektroniky v rámci záruky. Po roce mu odešlo ovládací servo křesla a opěradlo mu spadlo volně dozadu. Za jízdy.

tohle byla kultovní závada u Škodovek 1000MB a š100. Snad každý kdo to měl někdy jel bez opěradla. Akorát že tam to spravil za deset minut šikovnej kutil se svářečkou. Kamarád měl š100 ještě snad před deseti lety, jeli jsme tenkrát spolu do Šumperka a kdesi za Lanškrounem mu ruplo opěradlo. Zrovna nás zastavili policajti, dali mu pokutu za sjetou gumu a jak sedal do auta tak mu to ruplo. Policajti si naštěstí ničeho nevšimli protože mezitím chytli nějakého strejdu na motorce takže jsem jen zasyčel "ty vole nějak odjeď ať si toho nevšimnou!" Odjeli jsme pár kilometrů, on visel na volantu jak akční hrdina na zábradlí a pak na nějaké lesní cestě jsme to podepřeli odklopeným zadním sedadlem. Samozřejmě se s tím jelo blbě protože to mělo úplně blbě polohu.
Odkaz ke komentáři

Před pár lety jsem měl volvo c70 a na sedačce takový ty otočný kolečka.. Tak si sednu a kroutim co to udělá.. Trochu to podepřelo bedra.. Ujedu 200 km a řikám si bedra chtěj víc!!! víc!!! Kroutim, kroutim, kroutim, a rána!!! Bedra nemaj nic!!! Nejsi v tom sám..

Odkaz ke komentáři

Každej hol něco jel jsem 1200 km v srpnu do Chorvatska v Oktávě, klimatizace sice šla ale zbláznilo se vytápění sedaček,šlo celou dobu, takže u nosu nudli a zadek na škvarek

Odkaz ke komentáři

Kdysi se mě za jízdy složilo sedadlo v renaltu clio, bylo dost blbý s tím zastavit. Ale nový to to nebylo. Prý vypadla nějaká závlačka, ale zkuste řídit skoro vleže. Oprava proběhla kompletní výměnou sedadla.

Odkaz ke komentáři

To mi připomělo: Někdy v 18 letech jsem vlastnil vozidlo Škoda 110R Coupe. A při překročení rychlosti v obci asi o 30km jsem byl stavěn budoucím kolegou od PČR. Auto moc nebrzdilo, tak jsem policistu málem sejmul, musel chudák odskočit z cesty. Jak jsem zastavil (asi po dalších dvaceti metrech), tak jsem byl vyzván s výstrahou abych vystoupil z vozidla. To se mi konec konců podařilo, ale i se sedadlem řidiče, jelikož nebohé eRko bylo trošku zhnilé a brutální odstředivou sílu při brždění sedadlo nevydrželo a od karoserie vozidla definitivně odloučilo.

Jinak mě štve, že musím zítra do práce.

post-17158-044492000 1324931335.jpg

Odkaz ke komentáři

Ani ziadna sauna, fitko, ani kino. To slobodny ludia maju sediet doma a umierat nudou na sviatky?

Madame, to je ale peknej blabol. Si zajed ako slobodny clovek nekam za mesto a vypln odpoledne prochazkou po lese... Stezovat si, ze je behem svatku zavreny kino a fitko, to je teda hardcore.
Odkaz ke komentáři

Madame, to je ale peknej blabol. Si zajed ako slobodny clovek nekam za mesto a vypln odpoledne prochazkou po lese... Stezovat si, ze je behem svatku zavreny kino a fitko, to je teda hardcore.

Neviem, ale moji rodicia su od dnes uz v praci, cize teoreticky by som povedal, ze je take medzisviatocne obdobie (po sviatkoch a pred dalsimi sviatkami) :D Cize ja by som bral ako normalne mat otvorene fitko atd atd ..

Odkaz ke komentáři

Ach jo. Misto hodinek 40K za operaci pejska.

Ty penize / hodinky me nestvou, strasne lito je mi pejska - vyhrezle plotynky. Nemohla se postavit na zadni packy a strasne skucela, chudak :( Dneska ji operovali, tak snad to bude v pohode...

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Ja by som rada so psikmi vybehla na prechadzku do prirody, len keby nebolo take zle pocasie.

Ach jo. Misto hodinek 40K za operaci pejska.

Ty penize / hodinky me nestvou, strasne lito je mi pejska - vyhrezle plotynky. Nemohla se postavit na zadni packy a strasne skucela, chudak :( Dneska ji operovali, tak snad to bude v pohode...

Tvojho psika mi je velmi luto, budem drzat palce aby sa z toho vylizal. Poznam tvoju situaciu. Pred par rokmi sme riesili nieco podobne. Verim, ze u vas to bude mat stastny koniec . Upraveno uživatelem mademoiselle
Odkaz ke komentáři

Taky to vidím na novou sedačku. Ford neopravuje, ale mění. A to mě právě štve, 2 měsíce po záruce.

skus kulanciu,2mes.po gar a pri tych kilakoch,neviem ako funguje ford v tomto ohlade,ale z mojej praxe u inej znacky by to malo byt riesitelne
Odkaz ke komentáři

Ták už jsem se začal bát, že dneska nikoho nic nena s..e :D ale problémy s pejskem ty nezávidíma hlavně nepřeji,sám jsem si to zažil před sedmi lety a dal bych cokoliv za to aby tady byl dnes s námi.Boo-Beek držím palce i pěsti zároveň ať je vše vpořádku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...