mondeo2 Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 že jsem od pěti vzhůru a to je dneska neděle.CHJO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Hmm, EU klasika. Rád bych věděl, na co potřebujou čtvrt kila. To jako budou měřit výhřevnost, nebo co? to je přece jednoduchý! 5 gramů do laboratoře na testy a zbytek na ochutnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Nominace na České lvy Za moc to nestálo už v minulých letech, ale tohle je fakt vrchol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Zdechlo mi auto.. Manzelke zdechlo auto...ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Nominace na České lvy Za moc to nestálo už v minulých letech, ale tohle je fakt vrchol. V tomhle státě už je totálně všechno v prd*li Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Nominace na České lvy Za moc to nestálo už v minulých letech, ale tohle je fakt vrchol. Nakolko som to z pracovnych dovodov nemohol sledovat ,predpokladam,ze som usetril svoje dusevne zdravie.Ovsem 12 nominacii pre nemenovany film,nemenovaneho rejzu ma privadza k obavam o dusevne zdravie nominujucich.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 To je jak Obama a nobelovka. To je neuvěřitelný vlezdoprdelství, úplně se stydim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 To je jak Obama a nobelovka. To je neuvěřitelný vlezdoprdelství, úplně se stydim. Je to hnus Velebnosti. Korea hadr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Dobrmanka nám dnes zechcala celej gauč Nijak jsem ji ovšem netrestal, jelikož vím, že to může být i psí forma protestu, pokud se objeví např. nový člen v rodině jako u nás" Naštvalo mě to ale pořádně a doufám, že si brzy zvykne a přestane nosit domů tyhlae stávkující móresy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Že nám nabořili ( hacked ) server HDCLUB.SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Dnes jsem na poštu 120 poslal tendle mejl, tak jsem zvědavej, co se stane. :D Dobrý den, urguji zásilku, viz níže. Mohlibyste dát aspoň vědět, co se jako děje - jestli je něco špatně u mě nebo u Vásnebo kde???? Zásilka, která je tady z USA za pár dnů má trčet na poště kdovídokdy? To je fakt jak u blbejch. Děkuji za odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Dnes jsem na poštu 120 poslal tendle mejl, tak jsem zvědavej, co se stane. :D Dobrý den, urguji zásilku, viz níže. Mohlibyste dát aspoň vědět, co se jako děje - jestli je něco špatně u mě nebo u Vásnebo kde???? Zásilka, která je tady z USA za pár dnů má trčet na poště kdovídokdy? To je fakt jak u blbejch. Děkuji za odpověď! Co se stane? No dají to přečíst celé kanceláři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Tak jsem ráno nenastartoval ani benzína ... sakra asi jsem měl v pátek ještě natankovat .... :-( dopr..dele práce :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Keď som sa pozrel do zrkadla, bol som dosť naštvaný, lebo mi narástol riadny vantúch, ktorý do leta musím dať do pôvodnej miery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 n....l ma jeden zatial nemenovaný servis, kde som poslal svoje Hamiltony, pán ma ešte pred odoslaním uistil, že oprava potrvá 1 deň, a že nasledujúci deň hodinky pošle späť. Už som mu toleroval to, že sa vyhovoril, že nezačal s opravou preto lebo bol odcestovaný na 2 dni, ale aj napriek tomu nedodržal termín, ktorý sľúbil...hodinky sú u neho už namiesto sľubovaných 2 dní aj s cestou 7 dní...a vrchol je to, že ani mi neodpísal na mail kedy ich láskavo mieni poslať späť. Viem, že týždeň v servise je veľmi krátky čas na to, aby som bol nahnevaný, ale nesľubujem vopred to, čo nemôžem splniť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Celé sídliště bez vody (minimálně do 19:00 nepoteče), auto blaflo až po 10-ti minutovém přemlouvání, smrad a kouř jak kdyby někdo hodil dýmovnici, auto se zahřálo až po půl hodině cesty, zima jako kráva, před firmou hned na devítku fronta zákazníků + jedna z kolegyň je na dovolené a druhá u doktora - to je pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Dostal jsi premie tak makej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Ze se kreditka scita za nejaky podivny obdobi a inkasuje par dni pred vyplatou. Zlata stara dobra debetka, tam bylo vsechno pekne jasne videt a uctovani online. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Dostal jsi premie tak makej Vše hotovo, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Dneska me nastval Orange a Blackberry, prinesl jsem si z posty jine BB a dam simku-zadam pin-a napiseto,ze chce po me -MEP kod,netusil jsem,ze orange blokuje telefony.Takze zase poslat zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky