Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nominace na České lvy :( Za moc to nestálo už v minulých letech, ale tohle je fakt vrchol.

Nakolko som to z pracovnych dovodov nemohol sledovat ,predpokladam,ze som usetril svoje dusevne zdravie.Ovsem 12 nominacii pre nemenovany film,nemenovaneho rejzu ma privadza k obavam o dusevne zdravie nominujucich....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrmanka nám dnes zechcala celej gauč :furious: Nijak jsem ji ovšem netrestal, jelikož vím, že to může být i psí forma protestu, pokud se objeví např. nový člen v rodině jako u nás" Naštvalo mě to ale pořádně a doufám, že si brzy zvykne a přestane nosit domů tyhlae stávkující móresy :evil:

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem na poštu 120 poslal tendle mejl, tak jsem zvědavej, co se stane. :D :D

Dobrý den, urguji zásilku, viz níže. Mohlibyste dát aspoň vědět, co se jako děje - jestli je něco špatně u mě nebo u Vásnebo kde???? Zásilka, která je tady z USA za pár dnů má trčet na poště kdovídokdy? To je fakt jak u blbejch.

Děkuji za odpověď!

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem na poštu 120 poslal tendle mejl, tak jsem zvědavej, co se stane. :D :D

Dobrý den, urguji zásilku, viz níže. Mohlibyste dát aspoň vědět, co se jako děje - jestli je něco špatně u mě nebo u Vásnebo kde???? Zásilka, která je tady z USA za pár dnů má trčet na poště kdovídokdy? To je fakt jak u blbejch.

Děkuji za odpověď!

Co se stane? No dají to přečíst celé kanceláři :-)
Odkaz ke komentáři

n....l ma jeden zatial nemenovaný servis, kde som poslal svoje Hamiltony, pán ma ešte pred odoslaním uistil, že oprava potrvá 1 deň, a že nasledujúci deň hodinky pošle späť. Už som mu toleroval to, že sa vyhovoril, že nezačal s opravou preto lebo bol odcestovaný na 2 dni, ale aj napriek tomu nedodržal termín, ktorý sľúbil...hodinky sú u neho už namiesto sľubovaných 2 dní aj s cestou 7 dní...a vrchol je to, že ani mi neodpísal na mail kedy ich láskavo mieni poslať späť. Viem, že týždeň v servise je veľmi krátky čas na to, aby som bol nahnevaný, ale nesľubujem vopred to, čo nemôžem splniť.Posted Image

Odkaz ke komentáři

Celé sídliště bez vody (minimálně do 19:00 nepoteče), auto blaflo až po 10-ti minutovém přemlouvání, smrad a kouř jak kdyby někdo hodil dýmovnici, auto se zahřálo až po půl hodině cesty, zima jako kráva, před firmou hned na devítku fronta zákazníků + jedna z kolegyň je na dovolené a druhá u doktora - to je pondělí...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...