railmaster Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 6:40, 'Diamondking' napsal: ..že mi je už padesát a uteklo to jako voda Gratulujem, za dva roky ťa možno dobehnem.
mondeo2 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Tak taky Fšechno nejlepší a užij si to, já to stihnu asi za 5 let tedy doufám, protože ty rána....................................... ty rána jsou krutá
miccalek Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 17:50, 'mondeo2' napsal: Tak taky Fšechno nejlepší a užij si to, já to stihnu asi za 5 let tedy doufám, protože ty rána....................................... ty rána jsou krutá Taky nemůžeš vstát? Já taky kolikrát ne. Ale nakonec vstanu, páč musím. A to je dobře, poněvadž jsou lidi co nevstanou.
mondeo2 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 V 8. 2. 2012 v 17:53, 'miccalek' napsal: Taky nemůžeš vstát? Já taky kolikrát ne. Ale nakonec vstanu, páč musím. A to je dobře, poněvadž jsou lidi co nevstanou. No trochu problém se zady, vyjetá plotna a sesedání bederní páteře operované levé koleno a zdrátovaný levý kotnik ............. nic co se zhruba do půl hodiny nerozhýbe ......................
Návštěvník Kamil Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Znáte to, pánové. Když se ráno vzbudím a nic mě nebolí...
PepaSFI Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 na mě něco leze, já si asi lehnu! Bolí mě v krku, blbě se mi polyká a celkově mi je jak kdyby mě někdo zmačkal a zahodil. A k tomu jsem se řízl do ukazováku a je to nepříjemný.Teda řízl, jen tak zlehka jsem přejel prstem po otřepu na vyvrtané díře, ani to nešlo do živýho, jen narušená povrchová vrstva kůže. Jenže to na té tvrdší vrstvě kůže utvořilo jakoby hranu která při dotyku pracuje a dráždí se to. Prostě mě v tom píchne vždycky když to nečekám.
mondeo2 Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) V 8. 2. 2012 v 20:26, 'PepaSFI' napsal: na mě něco leze, já si asi lehnu! Bolí mě v krku, blbě se mi polyká a celkově mi je jak kdyby mě někdo zmačkal a zahodil. A k tomu jsem se řízl do ukazováku a je to nepříjemný.Teda řízl, jen tak zlehka jsem přejel prstem po otřepu na vyvrtané díře, ani to nešlo do živýho, jen narušená povrchová vrstva kůže. Jenže to na té tvrdší vrstvě kůže utvořilo jakoby hranu která při dotyku pracuje a dr áždí se to. Prostě mě v tom píchne vždycky když to nečekám. No vidíš, víš jak se to říká : Malou bolest přehlušíme větší. Tak si ten prst uřízni a rázem zapomeneš i na to škrábání v krku Jó dobrá rada nad zlato Upraveno 8. února 2012 uživatelem mondeo2
maama Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 (upraveno) naštvalo mě totoedit: a ještě víc mě naštvalo, že když to mělo skočit na devadesát, objevila se zas osmdesátka:( Upraveno 8. února 2012 uživatelem maama
Jay Doll Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 s tím bych krásně trápil podřízené. Meeting je ráno v 9:82 a kdo příjde pozdě dostane padáka. A vzal bych s sebou ty hodiny abych mohl kontrolovat, kdo se spozdil a ukázal jim o kolik
onney Odesláno 8. února 2012 Nahlásit Odesláno 8. února 2012 Takhle jsem se už dlouho nepobavil :-)Binární hodinky hadr :-)
KFL Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Budíček ve 4:20 s bolavym krkem, rozlámanej, blbě mi je, a zrovna se mi to vůbec, ale vůbec nehodí.
bedja Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 ..práce..totálně..dělám s bandou potřeštěných děcek.. ...se na to v.s.ru..a bude..
gougy Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 V 9. 2. 2012 v 7:43, 'bedja' napsal: ...se na to v.s.ru..a bude.. To zabírá ale jen krátkodobě
Josef01 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 (upraveno) nic.. Upraveno 9. února 2012 uživatelem Josef01
African Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Že v prodejním vlákně je takových krásných kousků na prodej a já si usmyslel nějáký stopstav, ráno se klepu, psychicky jsem na dně, domácí sbírka už přestává stačit, hlava bolí, no prostě klasický chronobundus je opět tady" Se na nějákou fíčurindu zvanou stopstav asi vykašlu a něco koupím, zdraví mě je přednější a rok bude zase klídek - doufám
panedge Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 African-tak u me je to naopak,kazdy rano cumim do inzerce,neco bych si koupil,ale nic se mi tam nelibi:-(
African Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 V 9. 2. 2012 v 8:45, 'panedge' napsal: African-tak u me je to naopak,kazdy rano cumim do inzerce,neco bych si koupil,ale nic se mi tam nelibi:-( Ty se máš Mě všechny Béčka, Perreletky, Fortisky, Tissotky, Hamiltonky a další, jo a také Hublotky, ale to bych musel natáhnout punčocháče přes palici a vlítnout do komerčky Jsem vyřízenej
ricous Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Štvou mě různí přisvěcovači diodama z Aukra a mlhovkama, přičemž na zadku nesvítí nic. Za normálního počasí to vem čert, ale dneska za celkem hustého sněžení na D8 to bylo k nas...
panedge Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 Hamiltony mam,Perrelet,Fortis,Tissot me nechava uplne chladnym,Becka- musim priznat,ze se mi docela libej ty Avenger Skyland co tam sou,ale ze bych se od nich nemohl odtrhnout to ne.Nejvic se mi libej ty Certiny BMW Sauber,ale 42 mm nee,chtelo by to 44,jako maj Certiny s Valgranges.
jacob Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Odesláno 9. února 2012 "Prim" Dakar, které jsou vlastně Seamastery . Vzpomněl jsem si také na Prim Orlík a Omega Seamaster, Steinhart Ocean Vintage a Rolex. Ach jo .
Doporučené příspěvky