jartop Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Ja mam od neho tiez velmi dovernu SZ, ale je tak intimna ze sa ju neodvazujem zverejnit. som rozhodne jednym z tych co dona escobara vytocili hned v uvode. tymto sa celemu foru ospravedlnujem ze som ho svojim necitlivym pristupom ochudobnil o pritomnost osobnosti, ktora by bola prinosom a obohatenim pre vsetkych.. Skratim to: je to kokot. I já jsem si s ním pár SZ vyměnil a doplnil si tak svůj slovenský slovník...
jacob Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Neřešme ho již. Trvalý ban a hotovo. Jdeme dál.... Vidím to úplně stejně. BAN na pár let plus IP a ať si prodává někde u dálnice z auta.
Jezevcik2 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Skratim to: je to kokot. Každopádně je to drzost a pokrytectví,že sem vůbec leze,po tom,co na chrmg.nakydal na SK fóru.Nelíbí se mi tu?Fajn,v tom případě sem ale nelezu.To je úlisný styl poplácat po zádech a pak do nich vrazit kudlu. Po tom,co si dovolil k Horhemu bych ho nazval tím,co instant,ale v českém překladu.
utrejch Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Každopádně je to drzost a pokrytectví,že sem vůbec leze,po tom,co na chrmg.nakydal na SK fóru.Nelíbí se mi tu?Fajn,v tom případě sem ale nelezu.To je úlisný styl poplácat po zádech a pak do nich vrazit kudlu. Po tom,co si dovolil k Horhemu bych ho nazval tím,co instant,ale v českém překladu. Kokot?
Honza.manta Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Přitom, kolik si tady stihl za poměrně krátký čas získat věrných příznivců si myslím, že je nejlepší řešení mu zamávat a zabanovat ho kompletně.
bedja Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 ..mě naštvalo..že jsem někde promarnil 1000tý příspěvěk....ale tak někde bude a zapiju to večer..
Jay Doll Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 ..mě naštvalo..že jsem někde promarnil 1000tý příspěvěk....ale tak někde bude a zapiju to večer.. Asi tě to nepotěší, ale tvůj tisící příspěvek byl tento:
financ Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Asi tě to nepotěší, ale tvůj tisící příspěvek byl tento: To je spíš do vlákna "co mě dnes pobavilo" :-))
tmoris Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 ..mě naštvalo..že jsem někde promarnil 1000tý příspěvěk....ale tak někde bude a zapiju to večer.. jj presne, ja si taky vcera vsiml, ze jsem tisicovku nekde "zazdil"
Hasič Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Me toho pred casem napsal donescobar vic , vetsine jsem rozumel , ale co je Köcsög nevim.... Daníku, ty nejsi čubička, ty máš ocásek! Víš co říkal Švejk madarům se nedá věřit pánové!
Hasič Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Kokot? bud vopatrnej, Kamil nikdy nespí! Já jednoho nazval pravýn zařazením jeho druhu a tři dny jsem jen přihlížel! Kamil, čert a moje tchýně nikdy nespí! Bacha........
ggrand Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Jak to tak vidím, o dost jsem přišel Proč jsem si s tím pánem taky nevyměnil pár SZ dokud to ještě šlo
marosh Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Tak já se tedy taky stavím do fronty těch, kterým poslal Donescobar milostný dopis přes SZ. Na mě byl milý, nazval mě jen nacistou nebo fašistou? Teď si nejsem jistý.
Hasňa Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Ty jsi mu rekl pravdu o jeho inteligencni impotenci? :-)
pato31681 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Skor ako nastval ma zarmutil poziar hradu Krasna Horka, dufam ze sa im podarilo zachranit co najviac exponatov...
instant Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Skor ako nastval ma zarmutil poziar hradu Krasna Horka, dufam ze sa im podarilo zachranit co najviac exponatov... tak tak, je nacase zavriet do basy prveho dementa, ktori na jar vypaluju travu, aby tato nechutna a nebezpecna uchylka definitivne zmizla zo Slovenska. To nie je nikde inde v Europe len u nas. Hruoza. vraj stropy zostali cele ale aj tak. staci nech zajtra zaprsi a mame to.. Upraveno 10. března 2012 uživatelem instant
instant Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 bud vopatrnej, Kamil nikdy nespí! Já jednoho nazval pravýn zařazením jeho druhu a tři dny jsem jen přihlížel! Kamil, čert a moje tchýně nikdy nespí! Bacha........ Kokot je proste vedecky pojem, o tom sa pisu knizky a studie. Je to definicia charakteru. LINK keby som ho chcel urazit tak pouzijem "xuj" alebo v cestine "cu.ak".. ale skoda sklzavat k vulgarizmom ked je mozne viest kultivovanu gentlemansku debatu
Petr Svenda Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Skor ako nastval ma zarmutil poziar hradu Krasna Horka, dufam ze sa im podarilo zachranit co najviac exponatov... Ajaj... velka skoda, ted jsem videl ve zpravach. Tak at ty volby vam aspon dobre dopadnou... Jestli teda neco takoveho existuje. Upraveno 10. března 2012 uživatelem Petr Svenda
Petr Svenda Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Jinak me stve, ze je brezen, a zas budu muset poslat pekne hodinkyfinancaku
FrantisekH Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 po ctyrech hodinach chozeni po.byte se zaludecnima krecema uz snad konecne usnu...uz nikdy teply cesky buchty od babicky...
Doporučené příspěvky