Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam od neho tiez velmi dovernu SZ, ale je tak intimna ze sa ju neodvazujem zverejnit. som rozhodne jednym z tych co dona escobara vytocili hned v uvode. tymto sa celemu foru ospravedlnujem ze som ho svojim necitlivym pristupom ochudobnil o pritomnost osobnosti, ktora by bola prinosom a obohatenim pre vsetkych.. Skratim to: je to kokot.

I já jsem si s ním pár SZ vyměnil a doplnil si tak svůj slovenský slovník... :D
Odesláno

Skratim to: je to kokot.

Každopádně je to drzost a pokrytectví,že sem vůbec leze,po tom,co na chrmg.nakydal na SK fóru.Nelíbí se mi tu?Fajn,v tom případě sem ale nelezu.To je úlisný styl poplácat po zádech a pak do nich vrazit kudlu.

Po tom,co si dovolil k Horhemu bych ho nazval tím,co instant,ale v českém překladu.

Odesláno

Každopádně je to drzost a pokrytectví,že sem vůbec leze,po tom,co na chrmg.nakydal na SK fóru.Nelíbí se mi tu?Fajn,v tom případě sem ale nelezu.To je úlisný styl poplácat po zádech a pak do nich vrazit kudlu.

Po tom,co si dovolil k Horhemu bych ho nazval tím,co instant,ale v českém překladu.

Kokot?
Odesláno

..mě naštvalo..že jsem někde promarnil 1000tý příspěvěk..:crying_anim02:..ale tak někde bude a zapiju to večer..:D

Asi tě to nepotěší, ale tvůj tisící příspěvek byl tento:

post-5465-090072500 1331378226.jpg

Odesláno

..mě naštvalo..že jsem někde promarnil 1000tý příspěvěk..:crying_anim02:..ale tak někde bude a zapiju to večer..:D

jj presne, ja si taky vcera vsiml, ze jsem tisicovku nekde "zazdil"

Odesláno

Me toho pred casem napsal donescobar vic , vetsine jsem rozumel , ale co je Köcsög nevim....

Daníku, ty nejsi čubička, ty máš ocásek! Víš co říkal Švejk madarům se nedá věřit pánové!

Odesláno

Kokot?

bud vopatrnej, Kamil nikdy nespí! Já jednoho nazval pravýn zařazením jeho druhu a tři dny jsem jen přihlížel!

Kamil, čert a moje tchýně nikdy nespí! Bacha........

Odesláno

Tak já se tedy taky stavím do fronty těch, kterým poslal Donescobar milostný dopis přes SZ. Na mě byl milý, nazval mě jen nacistou nebo fašistou? Teď si nejsem jistý.

Odesláno (upraveno)

Skor ako nastval ma zarmutil poziar hradu Krasna Horka, dufam ze sa im podarilo zachranit co najviac exponatov...

tak tak, je nacase zavriet do basy prveho dementa, ktori na jar vypaluju travu, aby tato nechutna a nebezpecna uchylka definitivne zmizla zo Slovenska. To nie je nikde inde v Europe len u nas. Hruoza.

vraj stropy zostali cele ale aj tak. staci nech zajtra zaprsi a mame to..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

bud vopatrnej, Kamil nikdy nespí! Já jednoho nazval pravýn zařazením jeho druhu a tři dny jsem jen přihlížel!

Kamil, čert a moje tchýně nikdy nespí! Bacha........

Kokot je proste vedecky pojem, o tom sa pisu knizky a studie. Je to definicia charakteru. LINK

keby som ho chcel urazit tak pouzijem "xuj" alebo v cestine "cu.ak".. ale skoda sklzavat k vulgarizmom ked je mozne viest kultivovanu gentlemansku debatu

Odesláno (upraveno)

Skor ako nastval ma zarmutil poziar hradu Krasna Horka, dufam ze sa im podarilo zachranit co najviac exponatov...

Ajaj... velka skoda, ted jsem videl ve zpravach. Tak at ty volby vam aspon dobre dopadnou... Jestli teda neco takoveho existuje.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...