bandicoot Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Vypadl jen jeden střípek z jasné mozaiky, obraz to nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Pokud to tak je,tak by potřeboval hodně za uši,ale to jim dají asi i oni občasni,proti kterým to bylo vedeno a s..t si takhle do vlastního hnízda opravdu nechápu,ale asi mu to nedocvaklo,co všechno tím může způsobit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 § 346 Křivá výpověď a nepravdivý znalecký posudek (2) Kdo jako svědek nebo znalec před soudem nebo před mezinárodním soudním orgánem, před notářem jako soudním komisařem, státním zástupcem nebo před policejním orgánem, který koná přípravné řízení podle trestního řádu, anebo před vyšetřovací komisí Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a) uvede nepravdu o okolnosti, která má podstatný význam pro rozhodnutí nebo pro zjištění vyšetřovací komise Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, nebo b ) takovou okolnost zamlčí, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti. (3) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 značnou škodu No jestli je mu 15, tak by mohl dostat až 5 let nepodmíněně. Pokud se tedy militarizování celé republiky proti skupině obyvatel dá posuzovat jako značná škoda. Stejně nechápu, jak ho mohlo vůbec napadnout, že se na to nepříjde (pokud je tedy ta poslední verze pravdivá). Vždyť pracovníci v oboru forenzní biomechaniky dokážou spočítat neuvěřitelné věci. Koho to zajímá, ať si přečte třeba toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jay-i, je to jenom jedna mala vec, ale jak rika bandi, obraz to nemeni. Kdyby bylo vsechno v poradku a spolunazivani je tam v pohode, jedna vypoved jednoho blbecka nic neudela. Tam to evidetne bobtnalo uz predtim, stejne, jak to bobtna desitkach dalsich mist.Jo, klucina to podelal, pac brnknul na hodne spatnou strunu, ale berme veci objektivne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jestli si dobře vzpomínám, tak před touhle kauzou nikdo neměl v Břeclavi problémy tohoto rázu a nevím o tom, že by to tam bublalo. Pro všechny zúčastněné to byl docela šok. Něco jiného je situace ve Šluknově samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jestli si dobře vzpomínám, tak před touhle kauzou nikdo neměl v Břeclavi problémy tohoto rázu a nevím o tom, že by to tam bublalo. Pro všechny zúčastněné to byl docela šok. Něco jiného je situace ve Šluknově samozřejmě Konkretne v Breclavi samozrejme nevim, ale pokud je to tam obecne vnimano v klidecku, prisla mi neadekvatni reakce mistnich, kteri se tam pak schazeli. Obecne mam dojem, ze bily nemaj potrebu zbytecne utocit na tmave jen tak.. To se fakt sejdou, az kdyz uz toho bylo fakt moc. Na druhou stranu - kdyz jsem byl malej, taky to nebylo vnimano u nas, jako vyhrocena situace a v podstate v pohode, nic to ale nemeni na tom, ze se mi osobne stala podobna situace asi 3x - jdu si v klidku po ulici a tlupa tmavejch blbecku zacne rejpat, pripadne utocit.. bezduvodne. Tohle dela jenom hrstka bilych, ale ze zkusenosti minimalne polovina tmavych. Oni to proste v sobe maj a jestli pujdou sedet, jim je u pr.ele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Určitě kdyby tam bylo všechno v pořádku,by se hned nesešlo tolik lidí.Ale taky to může být celorepubliková vlna,kde očkující média dělají divy,což jde vidět velmisnadno,takže to může být i jen všeobecná nenávist.A J.D. pokud nebydlíš v Břeclavi,tak o problémech ani vědět nemůžeš.To,co je ve zprávách,tak to jsou jen vybrané případy.Problémy mají mnohem víc míst,o kterých nemáme ani ponětí,takže pokud tam nežiješ,nemůžeš to vědět,to nemyslím nijak zle.Každopádně v 15 ti letech už by klučina asi měl přemýšlet trošku rozuměji,ikdyž je to dost subjektivní,ale očividně mu to nedocvaklo.Ale mohl si vymyslet mraky jiných bezproblémových příhod.Spadl na schodech,dělali kraviny s klukama atd.Ale proč zrovna tahle verze,tomu opravdu nerozumím...Cosi mi na tom ještě pořád nesedí,že by fakt vymyslel takovou blbost a úplně takhle otočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Zajímavé, doktoři nepoznají rozdíl mezi zraněním způsobeným pádem a když ho někdo zmlátí. Před několika týdny to byl drogový dýler, teď z něj dělají lháře... Nevím, osobně bych asi nikam nedošel s ledvinou na výměnu.Celé to pěkně sm.dí. Kdo ví, co se muselo stát, aby změnil výpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 poď na pivo, budem se navzájem litovat, bude nám líp! To je slovo do pranice /škoda,že to mám tak daleko / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Kdo ví, co se muselo stát, aby změnil výpověď. Vzali ho na detektor a kamaráda taky. Troška nátlaku no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jestli si dobře vzpomínám, tak před touhle kauzou nikdo neměl v Břeclavi problémy tohoto rázu a nevím o tom, že by to tam bublalo. Pro všechny zúčastněné to byl docela šok. Něco jiného je situace ve Šluknově samozřejmě Ale problémy tam jsou furt, třeba tady starší, http://www.novinky.cz/krimi/9357-desitky-romu-zkopaly-plavciky-v-breclavi.html , hodně toho v novinách ani není ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jay Doll: hele, mě když nabourali auto(před barákem) a já to zjistil až když mě hledali policajti, tak jsem tam přišel. Nebyl otřesený z bouračky, ale i tak jsem se klepal jak drahý čokl, nevím jestli vzteky nebo že to bylo poprvé, ale v takové situaci by mi naměřili kulové.Už to, že tě napojují na takovéto mašinky člověka vystresuje. Pak stačí jak píšeš troška nátlaku či jenom vůle vidět v daném záznamu, že lžeš a jedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 No já vím, jak funguje polygraf. A taky říkali, že je to jen utvrdilo v tom, že nějaké věci ve výpovědi nesedí. To, že se přiznali, byla až další věc. Tady jsou k tomu dvě videa z tiskovky: http://www.novinky.cz/krimi/268447-chlapec-z-breclavi-si-utok-romu-vymyslel-zranil-se-sam.html?ref=zpravy-dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 No v Břeclavi to asi skutečně bez problémů nebylo ani dřív... www.ofbreclav.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jestli si dobře vzpomínám, tak před touhle kauzou nikdo neměl v Břeclavi problémy tohoto rázu a nevím o tom, že by to tam bublalo. Pro všechny zúčastněné to byl docela šok. Něco jiného je situace ve Šluknově samozřejmě Za mých mladých let bylo v Břeclavi asi pět nebo šest rodinných klanů cikánů, chodili s námi do školy a nebyly s nimi problémy. Potíže začaly až po revoluci příchodem jejich slovenských příbuzných. Několikrát jsem musel řešit napadání mých dětí romy při cestě ze školy. Taky jsem volal na Romy policii, když dělali v noci binec, ale dopadlo to tak, že ani policie nic nevyřešila. Doufám, že situace s Romy nedojde tak daleko jako ve Šluknově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Opět čekám na balíček z Ostravy již 10 dní !!!! A ni nemusíte moc hádat co je v něm.Šel Českou poštou a jeho cesta se ztrácí někde po opuštění Moravy.To je už vážně k vzteku, je to bezmoc jít se ptát k nám na poštu kde ta vedoucí vypadá, že je jí úplně jednou jestli hledám nějaký balíček.Sem tam byl asi podvacáte tak za pět let něco hledat a nebo řešit a z toho tak pošesté je tam jiná vedoucí a již jsem ani neměl sílu zvednou hlas. Uf !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) Černá kočka (nebo kocur) ne přes cestu, ale přímo pod přední kolo biku na ranní cestě do práce... Efektní smyk, pád přes obrubník přímo do stojící popelnice, naštěstí prázdné, bo eště sbírat v pět ráno binec by bylo fakt už moc. Naštěstí "snad jen" naražené prsty, lopatka, osmica a posunuté páky, půl bídy Nemám rád kočky (čtyřnohé) Velmi pozitivní náladu s včerejší návštěvy Brna mi to naštěstí nezkazilo! Upraveno 25. května 2012 uživatelem Marty35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Návrat idiota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 tak abych ti trochu zvedl náladu Marusjo jeden z našeho kraje tombede, vzhlede, k tomu, ze me v pet rano vzbudila nejaka hlasita vymena nazoru (asi pulhodinova) pod oknem, resp. o dva domy vedle, ale dost hlasita na to, aby to slo slyset v cele ulici, tak musim rict, ze i kdyz tenhle "vtip" vidim uz po stopadesate, vzdycky me tak nejak nadzvihne ze zidle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 (upraveno) Za čtyři minuty má být přenos F1 z Monaka a Nova to asi bojkotuje . EDIT: konečně . Upraveno 27. května 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky