Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) gougy: Tady nejde o pravou viru, ale o respektovani zakonu hostitelskeho statu. Nemec prece taky neprijede do CR a nejezdi po dalnici 250 a pak: "kdyz se vam nelibi ze tu jezdim tak jak se muze u me doma, tak se odstehujte". Jejich kultura a zakony jsou tu na navsteve a princip personality prava je jiz prekonan principem teritoriality. Takze v ci zemi bydlis, toho pisen zpivej. Upraveno 10. června 2012 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 teda Tado... uz jsem si myslel, ze se nedoziju dne, kdy se budu moct tak nejak ztotoznit s nejakym tvym prispevkem. ale s timhle jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 gougy: Tady nejde o pravou viru, ale o respektovani zakonu hostitelskeho statu. Nemec prece taky neprijede do CR a nejezdi po dalnici 250 a pak: "kdyz se vam nelibi ze tu jezdim tak jak se muze u me doma, tak se odstehujte". Jejich kultura a zakony jsou tu na navsteve a princip personality prava je jiz prekonan principem teritoriality. Takze v ci zemi bydlis, toho pisen zpivej. A to, že jsi před pár generacemi povraždil pra-pra-pra rodiče původních předků Ti dává to právo rozhodovat takto? Třeba v případě australského odpadu, co si vybral místo, kde to chce zkusit znovu a pak se za pár generací rozhodl, že jiní už totéž dělat nemohou? Kdepák, spolehlivě zvítězí ten schopnější a narovinu - způsob boje přemnožením původního obyvatelsva je mi podstatně sympatičtější, než kulky, bodáky, znásilnění a zotročení domorodců atp.. Není to tak dávno a snadno se zapomíná na vlastní prasárny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Promiň ale srovnávat chování lidí pár stovek let zpět,stavět to do jedné roviny,omlouvat tím násilí,radikalismus a tím pádem nutit někoho k trpění kolektivní vinou je prostě trochu mimo.A i kdybych to teda pojal po tvém,tak mám strkat hlavu do písku,když někdo v současném světě někomu řeže hlavy??Je nepřirozené že vedle takového člověka nechci žít? Já prostě žádnou vinu nemám,nemyslím že bych měl mít. Upraveno 10. června 2012 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Pravo tak rozhodovat? 2500 let tradice evropskeho prava, ne kultury, ale pravniho systemu, ktery dospel k tomu, ze kazdy se ma ridit pravem zeme, kde se nachazi. Nerad bych to stavel do urovne kulturniho boje a nabozenstvi, to je mi jedno. V ceskych zemich meli muslimove svobodu vyznani uz nekdy z dob stareho rakouska... A jestli ma vyhrat schopnejsi, at vyhraje, jen si myslim , evropane by se nemeli tak snadno vzdavat (a hlavne by se meli vic mnozit teda), takze by se mela na noc vyponat elektrika, aby lidi necumeli na chronomagu, ale delali deti. A jestli muj praprapredek bojoval nekde s puskou a bodakem proti turkum? Jsem na to hrdy. Stejne tak jako turecky prapravnuk bude hrdy na sveho predka, ktery nekde v Uhrach stal proti nemu, ale ani to nam nemusi zabranit v tom, abychom se v hospode sesli u jednoho stolu a dobre si pokecali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Frantíku to máš pravdu,stejně tak kanclkrysy nepochopěj jaký to je bejt 10 hodin ve výkopu Skalis-to je jasný,já si vážím každýho člověka,kterej umí svoji práci,ať je to dělňas nebo kanclkrysa Instante-ty už máš ty přesčasy ve smlouvě a máš je placený v základu nebo prémiema ne?nebo snad výrobáci maj tučný platy s přesčasama a chudáci v kanclu makaj do večera zadarmo?to snad nee U "kanclkrysy" ale nepracuješ od-do a pak máš klid. Pokud máš jako kanclkrysa větší odpovědnost, nebo nedejbože pod sebou lidi, případně odpovědnost za funkci nějakého IT celku, tak práci v určité míře řešíš i večer, v noci, o víkendu i na dovolené..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Hodinky na celnici, DPH neuniknu. jsi malo kreativni, toto je zaslouzeny trest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Pravo tak rozhodovat? 2500 let tradice evropskeho prava, ne kultury, ale pravniho systemu, ktery dospel k tomu, ze kazdy se ma ridit pravem zeme, kde se nachazi. Nerad bych to stavel do urovne kulturniho boje a nabozenstvi, to je mi jedno. V ceskych zemich meli muslimove svobodu vyznani uz nekdy z dob stareho rakouska... A jestli ma vyhrat schopnejsi, at vyhraje, jen si myslim , evropane by se nemeli tak snadno vzdavat (a hlavne by se meli vic mnozit teda), takze by se mela na noc vyponat elektrika, aby lidi necumeli na chronomagu, ale delali deti. A jestli muj praprapredek bojoval nekde s puskou a bodakem proti turkum? Jsem na to hrdy. Stejne tak jako turecky prapravnuk bude hrdy na sveho predka, ktery nekde v Uhrach stal proti nemu, ale ani to nam nemusi zabranit v tom, abychom se v hospode sesli u jednoho stolu a dobre si pokecali... Já psal o výpravách "našich" do Afriky a psal konkrétně o Francii a Austrálii, ale převzal sis to po svém :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Já psal o výpravách "našich" do Afriky a psal konkrétně o Francii a Austrálii, ale převzal sis to po svém :D Aha, no nam tady. CR muze byt "kolonizacni vina" francouzu, belgicanu, spanelu, holandanu, italu a anglicanu celkem srdecne jedno... A jak si rikal, at vyhraje silnejsi, tenkrat meli na vrch oni, tak at se ted afrika ukaze, ale nemusime se vzdavat predem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 A to, že jsi před pár generacemi povraždil pra-pra-pra rodiče původních předků Ti dává to právo rozhodovat takto? Třeba v případě australského odpadu, co si vybral místo, kde to chce zkusit znovu a pak se za pár generací rozhodl, že jiní už totéž dělat nemohou? Kdepák, spolehlivě zvítězí ten schopnější a narovinu - způsob boje přemnožením původního obyvatelsva je mi podstatně sympatičtější, než kulky, bodáky, znásilnění a zotročení domorodců atp.. Není to tak dávno a snadno se zapomíná na vlastní prasárny. přesně tak...navíc, že sem někdo pouštěl Slovany...Marobud se musel otáčet v mohyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 tohle je na vtip dost blby vime, ale strasit nehodnovernymi cisly/udaji nejde ad ja: ja vim, ze to unas jde, ale my mame jinou tradici pohledu na obcanstvi/narodnost, nez treba francouzi, tak bych spis myslel, ze se tehdy valonska vestina inspirovala ve Francii nech sa paci, vcera som uz nemal cas to sem dat: http://www.pewforum.org/newassets/images/reports/Muslimpopulation/Muslimpopulation.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 cítím to jako kamilb... gougy tvůj názor bych aplikoval na afriku, ameriku, indii, ale ne na musulmány, těm nic nedlužíme, naopak několikrát se už evropa jejich nájezdům musela bránit, viz Maurové a Španělsko, celý Balkán, Turci až u Vídně. je to agresivní náboženství a nemám s němi slitování jako oni s námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Mohamedáni byli daleko expanzivnější a agresivnější, než všechny koloniální mocnosti dohromady. Stačí se kouknout na mapy šíření islámu od 7. století. Proti nim byli Francouzi i Angličané žabaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) cítím to jako kamilb... gougy tvůj názor bych aplikoval na afriku, ameriku, indii, ale ne na musulmány, těm nic nedlužíme, naopak několikrát se už evropa jejich nájezdům musela bránit, viz Maurové a Španělsko, celý Balkán, Turci až u Vídně. je to agresivní náboženství a nemám s němi slitování jako oni s námi. Ale vždyť já jsem přirozeně také proti "přeonačení" své rodné hroudy, jen se není čemu divit a je to přirozený vývoj života na Zemi. Především mě "pobavila" drzost Austrálie - proklamovat něco o svobodě náboženství "své" země. Obvykle to trvá déle než dvě století.. Mohamedáni byli daleko expanzivnější a agresivnější, než všechny koloniální mocnosti dohromady. Stačí se kouknout na mapy šíření islámu od 7. století. Proti nim byli Francouzi i Angličané žabaři. Nemám historii úplně v malíku, ale soutěž v počtu mrtvých dle rasy, náboženského vyznání, nebo třeba růžových triček od Lacoste běží pořád.. Upraveno 10. června 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Dokud nezmizí jakýsi zvrácený pocit viny za léta kolonizace, Západni Evropa se v tom svém problému s imigranty bude rochnit ještě spoustu let. Díky bohu se zdá zatím být Ćesko nebo Slovensko neatraktivní zemí pro tyto kobylky bez špetky respektu. Malé růžky však již začínají vystrkovat už i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 nech sa paci, vcera som uz nemal cas to sem dat: http://www.pewforum.org/newassets/images/reports/Muslimpopulation/Muslimpopulation.pdf 1) report z 2009 - to neni takovej problem ale 2) vetsi hacek je, ze u Belgie je hvezdicka = Data for countries marked with an asterisk (*) are drawn primarily from general population surveys, which have smaller sample sizes than demographic surveys and are not designed to measure the size of small minority populations. This may lead to undercounts of Muslims in countries where they represent a small minority of the population and overcounts where they represent the vast majority of the population protoze tato data jsou, jak rika Apendix C, odvozena od European Social Survey z roku 2006...takze opet ne census, ale 6 let starej survey...co jsem tak letmo pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 1) report z 2009 - to neni takovej problem ale 2) vetsi hacek je, ze u Belgie je hvezdicka = Data for countries marked with an asterisk (*) are drawn primarily from general population surveys, which have smaller sample sizes than demographic surveys and are not designed to measure the size of small minority populations. This may lead to undercounts of Muslims in countries where they represent a small minority of the population and overcounts where they represent the vast majority of the population protoze tato data jsou, jak rika Apendix C, odvozena od European Social Survey z roku 2006...takze opet ne census, ale 6 let starej survey...co jsem tak letmo pochopil obycajne "dakujem za namahu" by stacilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Na druhou stranu západní intervence za zdroji do inslámských a všeobecně zemí "třetího světa" jsou taky na pováženou. Oni se infiltrují v mezích zákonů kebabem... "my" humanitárním bombardováním a násilnou vojenskou akcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Dokud nezmizí jakýsi zvrácený pocit viny za léta kolonizace, Západni Evropa se v tom svém problému s imigranty bude rochnit ještě spoustu let. Díky bohu se zdá zatím být Ćesko nebo Slovensko neatraktivní zemí pro tyto kobylky bez špetky respektu. Malé růžky však již začínají vystrkovat už i tady. Na ilustraciu: Rakuska dedina Neudorf je par kilometrov od Bratislavy, je to povodne chorvatska usadlost, pouzivaju dvojjazycne tabule (Neudorf - Novo Selo) a aj podla cedul na domoch ti je jasne ze sa tam hovori viacerymi jazykmi, co je pre tento region nakoniec typicke. Ale ze tam uz stretnes zahalenu zensku (myslim v moslimskej burke) ako vlecie za ruky dvoch troch harantov po ulici, no tak to si treba asi zacat zvykat.. sme neatraktivni len relativne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Dneska jsem nastval sam sebe. Nejakej kreten, kindermenazer Seznamu v Oktavce, projizdel parkingem v nakupnim centru po prechodu, ja jsem po nem sel a tak jsem mu ukazal, at se klidni a kdyz jsem kus odesel tak na me zatroubil. A me uz pres hodinu s..e, ze jsem tam mel 3 rozlitany deti, tak jsem mu nemoh jit rozbit hubu, pripadne mu tu debilni hlavu omlatit o dvere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky