Honza.manta Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Me stve, ze se nam za poslednich par dnu plynule skoro ztratil signal dvb-t, sila a kvalita signalu naprd. Vcera nesla ctvrtina naladenych kanalu, dneska uz skoro nic.Tak jsem to vyzkoušel. Mám v laptopu kartu AVER media a funguje mi všechno jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Sorry za OT. Vzhledem k nefungujícím SZ - Kamile můžeš mi nějak poslat spojení na sebe? Mně funguje mail. Potřeboval bych hodit řeč. Díky.Mně taky funguje mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Tyvoe, fakt jsem si myslel, že tyhle doby už minuly. Doufám, že s nima brzo někoho potkám:)Potkáš ho,až si bude odnášet Tvé stěrače a možná Tě s nimi ještě kopne do svěrače:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Neskutocne ma s..u colnici v Bratislave. Doprava zasielky zo Singapuru trvala dva dni. Kedze ale pani colnici maju dovolenky a zvysok to berie "letnym sposobom", tak moja zasielka a podla slov colnej deklarantky aj dalsich xyz lezia v colnej klietke uz viac ako tri dni. Tak to cakanie je na nervy.... Kebyze je tu nejaky colnik a zaroven fanda hodiniek, tak nech necha odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 ti, na kterých si Čunek udělal kariéru..?Ve Vsetíně jsme pořád trvale přihlášení, tam jsou terénní pracovníci, chodí s děckama na výlety, postarají se." Kuva, mají 16! děcek a já si netroufnu ani na 4, abych měl jistotu, že jim dám veškerou péči a vzdělání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 ti, na kterých si Čunek udělal kariéru..?Ve Vsetíně jsme pořád trvale přihlášení, tam jsou terénní pracovníci, chodí s děckama na výlety, postarají se." Kuva, mají 16! děcek a já si netroufnu ani na 4, abych měl jistotu, že jim dám veškerou péči a vzdělání.. Tak jsem si to přečetl a pak i celou diskusi a je mi na blití.Nemám je rád vychcánky zmr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Dnes k blbé náladě přispěly tanečky kolem Skylink - nejenže zm.di klamali spotřebitele, ale tak nějak na území ČR podnikali/podnikají bez potřebných formalit - firma není zapsaná v OR, nemá tady založenou organizační složku, nemá potřebná povolení (nedělám si iluze o tom, kolik tady odvedli daní) jo a maximální výše pokuty 25 mil. Kč se jí hravě vrátí za 1 měsíc = tolik dělají dodatečné poplatky od oklamaných zákazníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Na krku nejteplejší dny v roce a mně praskla trubka od klimatizace. Snad bude zítra skladem a v úterý, kdy budu celý den v autě, už budu chladit. Jo, a mám si prý připravit minimálně 6k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Pro všechny naštvané něco pro pobavení. Aneb jak přiléhavě zvolit značku: Hodinky značky Detomaso Firenze.http://www.nakupvakci.cz/cs/panske-hodinky-luxusni-model-detomaso-firenze/#competition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 aaaa jaroslav je tu znova ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Pro všechny naštvané něco pro pobavení. Aneb jak přiléhavě zvolit značku: Hodinky značky Detomaso Firenze.http://www.nakupvakc...ze/#competitionTy si z toho děláš srandu. Ale on si je někdo koupí a pak se tady domáhá pochopení "sofistikovaných" funkcí těchto hodinek. Například Mistr Yoda byl naprosto "dokonalý". Více toto vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Do Říma nakonec zdárně však cestu našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 Nějakej kretén mi utrh v noci z manty zrcátko. Ta upevňovací destička ale zůstala na dveřích a zrcátko bylo navíc stříkané do barvy auta. Takže jemu je k ničemu a já abych sháněl a opravoval. Lidi jsou neskutečný idioti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Štve mě Jarret, protože jak ty GPčka, tak prototyp Prim digitálek mi silně rozhazují mou rovnováhu po ránu. Ale odolám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 organic-ty GP jsou bomba,taky jsem hned po ranu z toho nakej divnej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 organic-ty GP jsou bomba,taky jsem hned po ranu z toho nakej divnej:-)Po Primkách naštěstí skočil Tolja, to se dalo čekat, a u těch GPček si opakuju mantru: "Jsou malý, jsou malý, jsou malý..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 R.I.P. Tony Scott Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 R.I.P. Tony Scott Chlapíka je škoda, měl jsem jeho filmy moc rád" Docela mě vyrazilo dech, že spáchal sebevraždu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Jj, todle si cas od casu poustim, abych vedel jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Pokud je to firemní auto a pokud bude policejní orgán důslednej, tak tě udělaj.Jsou totiž oprávněni vyžádat si od zaměstnavatele knihu jízd, kterou on je povinnen vést dle zákona. A z knihy jízd určí konkrétního pachatele přestupku.Takže bych to moderní vyjebání s policií neviděl tak žhavý. Na vyzadani "Knihy jizd" ma pravo pouze Financni urad a pripadne Policie CR v pripade vysetrovani trestneho cinu.v tomto pripade se jedna o prestupek, takze na to pravo nemaji a mestska policiie uz ani nahodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky