Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Objeveni povinneho prostredku zvaneho sKarta. Kdo to zase vymyslel? :(

Nějákej debil, kterej za to dostal pořádnej balík od Český spořitelny :oneeyed02: Mladý na to chodí nějákej rodičovskej příspěvek, ve formuláři Skarty ale zaškrtla, že ho chce okamžitě přeposílat na svůj účet v jiné bance, takže pointu jsem nechytil ani jsem po tom radši moc nepátral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějákej debil, kterej za to dostal pořádnej balík od Český spořitelny :oneeyed02: Mladý na to chodí nějákej rodičovskej příspěvek, ve formuláři Skarty ale zaškrtla, že ho chce okamžitě přeposílat na svůj účet v jiné bance, takže pointu jsem nechytil ani jsem po tom radši moc nepátral.

No prave! Stejne to je a bude u nas. Jenze kvuli tomu musi na urad a pak hlidat/nosit uplne zbytecnou kartu navic :(.

Odkaz ke komentáři

No prave! Stejne to je a bude u nas. Jenze kvuli tomu musi na urad a pak hlidat/nosit uplne zbytecnou kartu navic :(.

Na sociálce nějáká vyplašená baba za přepážkou prej říkala, že na tom systému stále dělají a že do budoucna to přeposílat na jiné konto už nepůjde, budeš na Skartu moc vybrat pouze nějákou malou hotovost a pak se s ní bude platit ve vybraných krámech, kde ti na ni neprodají alkoholol, cigarety, kokain a ták" No zase nějáký opatření proti sockám, kteří dávky hned propily nebo hodily do automatů a my normální lidi se svezeme s nima, no bordel prostě" Ale nikdo neví co bude, tomu systému prej něják dochází dech"

Odkaz ke komentáři

myslím že drobek s ničím takový nezačal. nabídl cenu a za tu ji prodal komu chtěl na což má právo.

Bohužel nikoliv... Praktika je vyčkávání na nejvyšší nabídku v SZ.

A Cyberova úloha...? Inu, kdyby měli pánové koule, jistě by nám ji vysvětlili. Bohužel, prodejní atmosféra tu je taková, jaká je. :/

EDIT: Vymazána moudra neznámého editora. Prosil bych adminy, aby mi kdyžtak psali pod nějakým nickem a ne pod mým... Je v tom pak trochu guláš.

EDIT DAN: Hele sorry omylem jsem dal edit misto odpovedi.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Potápěč naznačil, že některý členové snad nabídly víc, pokud jsem to tak dobře pochopil? Pokud ano, tak je to taky pěkná levárna vůči Carpácciovy :crying_anim02: A zajímalo by mě docela kdo, abych si to všechno zařadil do jedny skupiny :D No možná bude férovější počkat, až bude potápeč zpátky, aby se mohl taky připojiti k diskůzi, docela mě zajímá, jak se tohle skončí :o

Odkaz ke komentáři

Bohužel nikoliv... Praktika je vyčkávání na nejvyšší nabídku v SZ.

A Cyberova úloha...? Inu, kdyby měli pánové koule, jistě by nám ji vysvětlili. Bohužel, prodejní atmosféra tu je taková, jaká je. :/

EDIT: Vymazána moudra neznámého editora. Prosil bych adminy, aby mi kdyžtak psali pod nějakým nickem a ne pod mým... Je v tom pak trochu guláš.

EDIT DAN: Hele sorry omylem jsem dal edit misto odpovedi.

Hele ty chytraku , jak to mam asi vedet ?? Drobek zverejnil seznam na kterem byl Cyber na 1. miste - a jemu to take prodal. Tak si nech debilni kecy o praci moderatoru od cesty.

Odkaz ke komentáři

Hele ty chytraku , jak to mam asi vedet ?? Drobek zverejnil seznam na kterem byl Cyber na 1. miste - a jemu to take prodal. Tak si nech debilni kecy o praci moderatoru od cesty.

Mno, on spíš než moderátoři byl míněn jeden konkrétní moderátor... A on to ví.

Takže nezúčastněným osočeným se omlouvám, jsem nějak v ráži.

A jak to vědět...? Inu, do toho bych se nerad pouštěl... Ale věz, že o tom postupu velmi dobře věděli nejméně tři další lidé, kteří mi o něm nezávisle na sobě psali... Takže nějak to jde. ;)

Ale vyprdněme se na to... Causu "drobek & cyber" jsem zmínil jen v nasrání na Leviathana, což je levárna, která mi dokáže zkazit den.

Vzpomněl jsem si, kolikrát jsem různým známým vyprávěl o té parádní atmosféře důvěry při obchodech na jakémsi Chronomagu - a tohle je přesně ten druh sraček, který z mého vyprávění dělá vzpomínky sentimentálního pitomce.

Každopádně, Dane, sorry za zobecnění a dík za správný zásah proti tomu vykukovi. Jen mě trochu mrzí smazání toho vlákna, aby si z něj každý mohl udělat závěr sám.

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

Mno, on spíš než moderátoři byl míněn jeden konkrétní moderátor... A on to ví.

Takže nezúčastněným osočeným se omlouvám, jsem nějak v ráži.

A jak to vědět...? Inu, do toho bych se nerad pouštěl... Ale věz, že o tom postupu velmi dobře věděli nejméně tři další lidé, kteří mi o něm nezávisle na sobě psali... Takže nějak to jde. ;)

Ale vyprdněme se na to... Causu "drobek & cyber" jsem zmínil jen v nasrání na Leviathana, což je levárna, která mi dokáže zkazit den.

Vzpomněl jsem si, kolikrát jsem různým známým vyprávěl o té parádní atmosféře důvěry při obchodech na jakémsi Chronomagu - a tohle je přesně ten druh sraček, který z mého vyprávění dělá vzpomínky sentimentálního pitomce.

Každopádně, Dane, sorry za zobecnění a dík za správný zásah proti tomu vykukovi. Jen mě trochu mrzí smazání toho vlákna, aby si z něj každý mohl udělat závěr sám.

Hele me taky par lidi upozornilo, ze to neni uplne standardni prodej. Psal jsem nekolik vterin po zverejneni inzeratu, byl jsem zrovna ve vlakne prodej. A nedostal jsem ani SZ, ani odpoved, proste nic. Pak jsem dostal info, ze to je trochu "nestandardni" prodej, tak jsem se prestal snazit sad01_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...