Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dane, ale každej nemůže bejt funkcionář. :)

Ale budiž - na začátek bych navrhl zrušení segregačních pravidel typu nepočítání příspěvků v sekci "Zábava".

To jsem navrhoval pred cca 3 lety, kdyz se resilo 50 prispevku ano ci ne po stoprve..

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dane, ale každej nemůže bejt funkcionář. :)

Ale budiž - na začátek bych navrhl zrušení segregačních pravidel typu nepočítání příspěvků v sekci "Zábava". Dobrej příspěvěk zůstane dobrej, ať už je v sekci "Švýcarské hodinky" nebo v sekci "Jakej je váš rekord v délce nošení jedněch slipů". A je tu dost moderátorů na to, aby případnýho uličníka, kterej zábavní sekci zneužije k nekalým piklům ohledně nahánění příspěvků, účinně eliminovali.

Ostatně stabilně vysoká účast všech členů fóra v sekci Zábava nesvědčí o nějaké něchtěnosti a trpěnosti.

To mas pravdu :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem teda dočetl některé tzv. prodejní vlákna a nedivím se že je karpáčo nasr... Klišé o tzv. fóru gentlemanů už je fakt... Drobek a jeho frky o guru, který ho zasvětil a podobný patlaniny snad ani nemá smysl komentovat. (nebo fakt, že Cyber napsal do jeho vlákna dvě hodiny po rezervaci prvním členem). Tohle fórum je čím dál víc banda přizdisráčů, kteří nemají ani koule napsat pravdu.

Matně si vzpomínám na svoje začátky tady a obchody. Tohle se tehdy fakt nedělo. Takže se něco asi opravdu změnilo.

Odkaz ke komentáři

Mě naštval člen Gint.

Prodává tritony v prodejní sekci, píšu mu že je beru, ale bohužel. Nemá pořád čas, obchod má vyřešit jeho bratr. Tak si jako vůl beru číslo na bratra, domluvím si s ním schůzku a samozřejmě se na ní dotyčný nedostavil. Od té doby telefon nebere, člen neodpovídá a já nevím co si o tom myslet. Fakt člověk se těší na nové hodinky a nic a ještě proježděný čas a peníze :-(

Nechtěl jsem to zveřejnovat, ale naštvalo mě že neměl ani tu slušnost napsat zprávu a mě tu utekl nádhernej nůž -(

Odkaz ke komentáři

Mě naštval člen Gint.

Prodává tritony v prodejní sekci, píšu mu že je beru, ale bohužel. Nemá pořád čas, obchod má vyřešit jeho bratr. Tak si jako vůl beru číslo na bratra, domluvím si s ním schůzku a samozřejmě se na ní dotyčný nedostavil. Od té doby telefon nebere, člen neodpovídá a já nevím co si o tom myslet. Fakt člověk se těší na nové hodinky a nic a ještě proježděný čas a peníze :-(

Nechtěl jsem to zveřejnovat, ale naštvalo mě že neměl ani tu slušnost napsat zprávu a mě tu utekl nádhernej nůž -(

Obávám se,že se mu rozležela sleva 2000,co na ně dal a tak se z toho chtěl vykroutit,ale dost nechutně.A pouze potvrdils slova výše,že ten prodej těch lidí už tu není tak exkluzivní,jak býval.Akorát,že já si nemyslím,že je to nějakým systémem.Je to jen v lidech a systém až tak roli nehraje.Každopádně by mě to dost dožralo co píšeš.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

To je Richarde holt takovej model.

1) Vyvolá se dojem, že za všechny problémy fóra můžou hloupí nováčci

2) jako řešení se navrhne nesmyslná úprava pravidel, která postihne všechny členy, ale nic nezlepší

3) výsledkem jsou pouze frustrovaní nováčci, na který se tu mnohdy štěká za každou blbost a pak "zasloužilí mazáci co se znaj" kteří si v tom svým modelu jedou v pohodě dál

4) občas se nějakej nováček ozve, že se mu tenhle systém nezdá a dostane se mu důraznýho upozornění, ať laskavě nepindá a svoji kritiku si ponechá na dobu, až tady bude dýl a bude znát víc lidí

5) pár nováčků to vzdá, ale většina se rozhodně plout s proudem a postupem času si tady najdou pár "důležitých přátel"

6) mezitím čas dál běží a i z těchto nováčků se postupně stávají "zasloužilí členové"

7) a nakonec i oni dospějí k názoru, že hlavním zdrojem problémů jsou rozhodně hloupí a drzí nováčci

8) kruh se uzavřel

Je to vlastně taková lehce vylepšená verze dobře známého mazáckého systému. Jedinej problém je, že se hned na začátku, mnohdy hystericky a zupácky, zlikvidují možné pozdější výrazné osobnosti, pro každé fórum veskrze prospěšné. Například já osobně si ani nepamatuju, kdy sem naposled přišel (a vydržel) nějaký nováček, kterej by byl osobnost. A jak by taky moh... Tyhle lidé jsou totiž často drzí a mají svůj, mnohdy nepopulární, názor. ;)

Ahoj, uplně s tebou nesouhlasím - nejsem a nebudu nikdy taková osobnost, jako myslíš, ale kastovní systém, jakej je tady mě vadí a líbit si rozhodně slušně nic nenechám od člena, co je tu měsíc, nebo 5 let, to je mě jedno. Kdybys měl nějaké nápady, tak přispěj do mlýna, já se např snažím o pročištění prodejního vlákna a píší na starší prodeje, zda je aktuální s prosbou o případné uzamčení (musel jsem se pochválit :smile_anim:) . Trochu to pomáhá.

Odkaz ke komentáři

Ty kecy u toho fotbalu.Prý Plašil tahoun týmujawdrop.gif .Musíme nastoupit koncentrovaní...snažit se dát co nejdřív gól...kuwa co to je za kecy tohlemad.gif.Hrají h...o a dokud neodejde ten plešatý blb a jiné super akvizice,nemá cenu si hrát na něco,co není.Tipuju 1:2

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...