Baker Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 A byl docela rozdíl v tom, co bylo v uvedených SZ a v pozdější "obhajobě"!!! Jaksi tam vypadla ta část o blbcech, kteří stejně nic nepoznají O blbech tam pokud vim neni ani slovo (najdi mi to, prosim), bylo napsano pouze to, ze je jedno zda bude Pleva nabizet hodinky koupene v lednu ve Vidni ci v kvetnu v Brne. Sakra uvedomujete si, ze pokud bych chtel na nekoho udelat podraz, prodam ty hodinky sam a koupim si Plevovy??? Ono totiz by pak bylo vsechno v poradku a nikdo by zde nemoralizoval a nekopal kolem sebe tri tydny po ukonceni komunikace. Mimochodem, s jednim clenem jsem si v te dobe o prodeji psal, muze potvrdit, ze dostal informaci, ze hodinky byly kvuli prachu na ciferniku otevreny - nemel s tim problem. A uz vubec nechapu kde je onen neustale omylany podvod, hodinky byly radne oservisovany v AS ve Vidni, maji plnou zaruku a jsou naprosto v poradku. Proste jen nekomu vadi ze byly otevreny a nekdo to proste neresi. Nikde jsem Plevu nenavadel k zamlceni teto informace. Tak uz se tady sakra proberte vy mravokarci. Ypo: muzes prosim ten Plevuv post vratit z kose zpatky? Diky.
bandicoot Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Snazite se mezi radky vycist neco, co tam neni. Vubec tam nebylo nic o tom, jak nekoho prechcat. Hledate senzaci tam, kde neni.
sect Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Tak prave mne nastvalo, ze Baker uz neni moderator. I kyz se mu nedivim, ze se tady na to po histerickych a stupidnich reakcich nekterych clenu vykaslal.
marosh Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Viktore, mě příjde divné, že si mu ten BAN vůbec dal. Říkám to bez nějaké hysterie, abych nebyl shozen do nově vzniklé kategorie, s kterou se tady začalo mávat, jak s praporem na výročí VŘSR.
Frantik Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) On je mezi demonstrativním odchodem a banem trochu rozdíl. Jsi demagog, sorry. Pleva dostal ban na par dni, ale pak se SAM rozhodl a pozadal o prodlouzeni. Ty vole proc se nebavime normalne, ale porad v nakej polokecech?!?!? Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem Frantik
honza71 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Na můj dotaz v LE vlákně mě "kdosi" poslal sem. Nemám tohle ubrečený vlákno rád, tak sem normálně nelezu.Co si udělali Baker s carpaciem je jejich věc. Mám je rád oba a tak mě to hodně mrzí, ale nic s tím nenadělám. Citace Bakera: " " Mimochodem, s jednim clenem jsem si v te dobe o prodeji psal, muze potvrdit, ze dostal informaci, ze hodinky byly kvuli prachu na ciferniku otevreny - nemel s tim problem. " Předpokládám, že mluvil o mně. V jisté fázi nakonec neúspěšného prodeje Sea Hawk jsem už věřil, že budu mít cash a lákal jsem z Viktora jeho IWC. Mohu potvrdit, že mě informoval o tom, že jeho hodinky byly otevřený a proč. Taky mě informoval v tom smyslu, že ví, že je magor, když mu na nich taková věc vadí. Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem honza71
Frantik Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 No super Honzo, diky. Treba se nekdo chytne za nos
utrejch Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 No super Honzo, diky. Treba se nekdo chytne za nos Ano, protoze nakonec minimalne my dva jsme tu za stbaky a bolseviky ...
Návštěvník Tada Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Si myslím, že jsou tady moderátoři (moderátor) ještě až moc benevolentní... Pak ty průsery zajdou až takhle daleko.
Eman2208 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Mě naštvalo to, že už jsou zas*aná dvě vlákna kauzou J.V. Pleva. Pleva porušil pravidla, moderátor v rámci své kompetence toto potrestal. Tečka. A už vůbec nechápu, proč to tu neustále rozebírá carpaccio, jak se ho to týká, nebo netýká ? Pokud Pleva dostal BAN a v rámci jeho uražené ješitnosti, nebo čistě z pragmatických důvodů se nechal vyautovat na pořád, tak je to jeho rozhodnutí. Nechápu tedy roli carpaccia. Pánové, ukončete to, je to točení v kruhu a jen to nasírá další a další.
Peta-Biker Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Si myslím, že jsou tady moderátoři (moderátor) ještě až moc benevolentní... Pak ty průsery zajdou až takhle daleko. Když máš neustále připomínky, tak sem nechoď a nepiš, nikdo Tě nenutí a taky nedrží. Olie Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem Peta-Biker
organic Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Dneska mě zatím nic nenaštvalo, tak to tu radši nebudu číst
Eman2208 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Dneska mě zatím nic nenaštvalo, tak to tu radši nebudu číst Přátelské varování, pokud ještě nejsi naštvaný, tak neotvírej ani vlákno Nautilus L.E. a zachováš si dobrou náladu po celý den. :-D
gas Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 syrove maso napsal:"Fakt je, že Baker v soukromých zprávách navrhoval Plevovi účast na podvodu spáchaném na případném kupujícím jeho hodinek." a ne.jebe Ti trochu vic nez obvykle ? ses nasranej, ze Te vyobcoval z LE a lecis si bebinko nebo co ? Ty vole tohle je uz vazne k smichu, zkus treba radeji nekdy psat neco podnetneho o hodinkach, zatim od Tebe ctu same urazlive sr.acky ...
Pavlucha Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Si myslím, že jsou tady moderátoři (moderátor) ještě až moc benevolentní... Pak ty průsery zajdou až takhle daleko. Milý Táďo, bylo by fajn, kdyby ti to moderátorství konečně přiklepli ... ne moc velký, ale takovej malinkej píseček bys mohl dostat přidělenej. Možná bys pak nemusel vlezle a pochlebovačně komentovat každej plk, kterej se tu napíše.Snaž se chovat jako chlap a ne jako slepičí prdelka ...
African Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Já bych Tadu ovšem udělal moderátorem hned, s Ypoušem pohromadě v moderování by mohla nastat zajímavá a výrazná změna
gas Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 a ja bych modem udelal sibire, to by byla teprve p.rdel
African Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 a ja bych modem udelal sibire, to by byla teprve p.rdel Jó, tak to by byl taky dobrej mazec
Návštěvník ?po Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Ypo: muzes prosim ten Plevuv post vratit z kose zpatky? Diky. Nic vracet nebudu, protože mi to přešlapováni v h***ě nebaví a nebudu zveřejňovat soukromou konverzaci = v zásadě to shrnul Honza71 .......a vy ostatní se soustřeďte na nákup vánočních dárku, souložení s manželkami, olizování výloh s hodinkami a hlavně klídek - a nebo založte vlákno,"YPO je blboun" aspoň budu moct dát někomu BAN Zdar a sílu
carpaccio Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 a ne.jebe Ti trochu vic nez obvykle ? ses nasranej, ze Te vyobcoval z LE a lecis si bebinko nebo co ?Samozřejmě zaměňuješ příčinu s následkem. Já byl vyobcován právě za to, že jsem Bakerův šaukl nepodpořil teplým lidským slovem, ne naopak.Berme to tak, že jsi ty dvě věci prohodil náhodou, ne z nějakých demagogických motivů.
Doporučené příspěvky