Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V originále určitě do palice nabyla,nebo minimálně, proto jsem dovažoval. Držadlo je obdélníkové, ale Head jsem nikdy nedržel, tak nemůžu porovnat.

Zřejmě ti nezbude, než vyzkoušet ve kšeftě. Já jsem s ní spokojen. Hodně štěstí při výběru.

Vašek

Ja se prave obavam,ze Tec. tady u nas nikde mit nebudou,proto zjistuju takhle.ono jako vsechny rucky jsou obdelnikove,ale nektere hodne (treba Head) a jine jen trochu (z tenisovych Wilson,nevim jestli i squashovky).i tak diky za cenne postrehy.

Odesláno

Mohu ti ručku změřit šuplerou, maš-li zájem, třeba ti to něco napoví. Bohužel přes omotávku, takže zkresleně.

Ja se prave obavam,ze Tec. tady u nas nikde mit nebudou,proto zjistuju takhle.ono jako vsechny rucky jsou obdelnikove,ale nektere hodne (treba Head) a jine jen trochu (z tenisovych Wilson,nevim jestli i squashovky).i tak diky za cenne postrehy.

Odesláno

Mohu ti ručku změřit šuplerou, maš-li zájem, třeba ti to něco napoví. Bohužel přes omotávku, takže zkresleně.

Zitra jdu do mistnich obchodu a pokud by nikde.nebyla poprosil bych te pres SZ.zatim ti dekuji.

Odesláno

Vývoj EUR, zrovna jich potřebuji haldu :suicide_anim: Pro ty co exportujete - "Co mě dnes potěšilo", pro nás co importujeme - "Co mě dnes naštvalo"

Mám stejné trápení s dolarem :sad01_anim:. V polovině října za 18.80 Kč a dnes za rovných 20 Kč.

Odesláno

Mám stejné trápení s dolarem :sad01_anim:. V polovině října za 18.80 Kč a dnes za rovných 20 Kč.

No ale pokud by ten graf byl delší, tak je vidět , že importéři si pískají a exportéři trpí.

No a pak tady máme něco jako zajištění kurzu a je hned po problémech.

Odesláno

No ale pokud by ten graf byl delší, tak je vidět , že importéři si pískají a exportéři trpí.

No a pak tady máme něco jako zajištění kurzu a je hned po problémech.

Tak je jasné, že kdybychom se podívali do minulosti, tak se dostaneme až někam ke 40Kč/USD. Něco málo o diverzifikaci, hedgingu, apod. jsem se učil, ale ta praxe je jiná, když zajištění kurzu banky většinou nabízí až pro opravdu veliké obchody.

Odesláno

Tak je jasné, že kdybychom se podívali do minulosti, tak se dostaneme až někam ke 40Kč/USD. Něco málo o diverzifikaci, hedgingu, apod. jsem se učil, ale ta praxe je jiná, když zajištění kurzu banky většinou nabízí až pro opravdu veliké obchody.

No částka je samo důležitá, ale standartní hedge se dělá už od 20 000 EUR. Ono na menším nominálu, je ten kurzový pohyb skoro jedno.

Odesláno (upraveno)

Vývoj EUR, zrovna jich potřebuji haldu :suicide_anim: Pro ty co exportujete - "Co mě dnes potěšilo", pro nás co importujeme - "Co mě dnes naštvalo"

Možná bych mohl pomoct. Mám opačný problém. Napiš mi když tak do SZ, kolik potřebuješ.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Letecka preprava... to uz je tak strasnej vopruz, nedokazu pochopit, ze to mohlo zajit tak daleko.... pres nesmyslne nizke ceny letenek se smutne komickym systemem priplatku za odbaveni ale i neodbaveni, platby za neexistujici zavazadla, zvracena omezeni rozmeru kabinovych zavazadel, ktera ale presto nebo prave proto zpusobi totalni preplneni binu v letadle, samoucelnych bezpecnostnich pseudoopatreni zajistovanych frustrovanym personalem outsourceovanym u agentury recidivista a syn, a to vse jen kvuli tomu, abych sveril svuj zivot do rukou pilota, ktery za 25.000 Kc hrubeho, s naprosto neodhadnutelnou budoucnosti, uz nema vubec co ztratit... :crying_anim:

Odesláno

Tyden sleduju na eBayi krasny Glycine Stratoforte, checkuju jejich cenu snad kazdou hodinu, abych nakonec v pul devaty, kdy aukce koncila, delal neco uplne jinyho a zapomnel na ne... nakonec se pak dozvim, ze je vydrazili asi sto liber pod mym limitem za libovych 400?. Tenhle mesic se mi zkratka v obchodovani fakt nedari. Budu si muset dat inzerat, aby me z toho zoufalstvi nekdo vytahl...:)

Odesláno

Chci kupovat nějaké věci přes ebay a zjeví se tohle : We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxx. This happened because it has been denied by the card issuer.Thank you.

Poradí mi někdo, co s tím ?

Odesláno

Chci kupovat nějaké věci přes ebay a zjeví se tohle : We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxx. This happened because it has been denied by the card issuer.Thank you.

Poradí mi někdo, co s tím ?

pravděpodobně tvoje karta nemá povoleny mezinárodní a internetové platby, nebo neberou karty z V Evropy, nic jiného mne nenapadá

Odesláno

Do teď jsem normálně fungoval s touhle kartou, jinou ani nemám. No uvidím, co mi napíšou z paypalu, příp. jiní tady. Díky za reakce.

Odesláno

Může ti končit platnost. Druhá věc, u mne čsob z ničeho nic 14 dní zpátky změnila nastavení a musel jsem znovu povolit internetové platby. Nejlíp zavolat na banku a zeptat se.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...