Radek K Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Tak jak píšeš. Hoax.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Z jineho soudkuNove auto mam ani ne tri tydny a uz se nasel dobrak co do nas nacouval kouli od tazneho zarizeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Z jineho soudkuNove auto mam ani ne tri tydny a uz se nasel dobrak co do nas nacouval kouli od tazneho zarizenia to ti to jeste za tri tydny nikdo ani neobesel s klicem? aspon jedny dvere? u nas je to uz mistni kolorit, takze se nad tim temer ani nepozastavuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 a to ti to jeste za tri tydny nikdo ani neobesel s klicem? aspon jedny dvere? u nas je to uz mistni kolorit, takze se nad tim temer ani nepozastavuju.. To jsi se akorát trefil, soused je chvíli senátorem a dnes ve dvě ráno jeho manželce někdo zapálil před barákem auto Nedávno jsem tu psal, že mu někdo ukopal zrcátka a mě zlomil stěrače, to asi proto, že bydlím hned vedle , no jo lidi jsou hovada" Teď mě psala mladá, že u nás byli vyšetřovat policajti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 tak to ses jasnej, udelals to ty a sterace sis zlomil sam, aby na tebe nepadlo podezreni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 tak to ses jasnej, udelals to ty a sterace sis zlomil sam, aby na tebe nepadlo podezreni Když já ty politiky nemám tak rád Ale pšššššššt, nikomu ani muk, jasný? Mě vzbudilo bouchání gum, jako dobrej rachot" Chudák paní, právě, že jsou to lidi docela v pohodě, dost při zemi, na nic si nehrajou, nechápu to" Závist, to je prevít" Když stavěli baráček, tak tam furt někdo chodil fotit, stále se mě někdo ptal, zda-li tam staví hetjman (ještě rok zpátky), a ták, no hrozný, však to znáte" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 To jsi se akorát trefil, soused je chvíli senátorem a dnes ve dvě ráno jeho manželce někdo zapálil před barákem auto Nedávno jsem tu psal, že mu někdo ukopal zrcátka a mě zlomil stěrače, to asi proto, že bydlím hned vedle , no jo lidi jsou hovada" Teď mě psala mladá, že u nás byli vyšetřovat policajti"Pro tohle a podobné historky jako třeba ukradené zblácené botky ve fitku mám někdy chuť zbalit si pět švestek a vypadnout z tohohle státu. Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Normálně sem nepíši, ale toto musím a navíc v tom mám prsty, víceméně ruce a hlavu. Vždy beru PHM u nás na Globusu a včera jsme to nestihl. Říkal jsme si nevadí vezmu si někde jinde, stejně ty PHM stále zlevňuji. Zastavl jsem tedy dnes ráno lehce rozespalý na Benzině v Pruhonicích. ZLODĚJI= 37,90 kč( litr motorové nafty neprémiové) Ono jim nestačí mít z jednoho litru 1,50 kč jako ostatní , ale musí mít 5 kč !!! To je , ale hnus velebnosti !!!! No a jak píši víceméně si za to mohu sám. Uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Pro tohle a podobné historky jako třeba ukradené zblácené botky ve fitku mám někdy chuť zbalit si pět švestek a vypadnout z tohohle státu. Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short. Hm, ani nemluv, mě láká brácha už pár let zpátky do Afriky a teď ještě k tomu všemu kámoš úspěšně rozjel firmu na Zélandu, postavil si tam v krásné přírodě baráček a láká mě tam, vůbec nevím, co dělat Tady u nás mám rodinu, dobrou práci, a jednou už jsem emigroval, tak vím, že to není žádná sranda, no uvidíme jak to všechno jednou bude, život je zajímavý a tím zároveň krásný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Ja bych asi volil tu Afriku A kdyz nevezmes ten Zeland, tak ja bych tam jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Ja bych asi volil tu Afriku A kdyz nevezmes ten Zeland, tak ja bych tam jel To ti věřím Já bych volil určitě Afriku, už jenom kvůli počasí a stylu života, ale je pravda, co se bezpečnosti týká, tak Zéland je asi lepší Jinak u nás byli znovu policajti a prej, že zápalná láhev, už to přebrala kriminálka" Když si vezmu, že mám před barákem taky auta, doma malýho kluka a bydlím přes plot, tak se mě dělá normálně zle, ten šulin to mohl hodit kamkoliv, šílená doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Pro tohle a podobné historky jako třeba ukradené zblácené botky ve fitku mám někdy chuť zbalit si pět švestek a vypadnout z tohohle státu. Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short. Jen pockej, az si to tu procte manzelka :-D :-D .... ale jako chlap chlapa te chapu :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Jen pockej, az si to tu procte manzelka :-D :-D .... ale jako chlap chlapa te chapu :-PTa sem nechodí, a ženatý nejsem... Ale já byl na podobné situace vždycky srab. Kdybys ji viděl. V sále pět lidí, na pravé straně jenom my dva. Měla na sobě snad jen nějakou minisukénku a červenočerné punčošky. Co ta dělala s nožkama, aby si udělala pohodlí.. Snad desetkrát jsme po sobě koukli...Sami dva v jedné řadě. Kruci kruci kruci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 :/ je možné že je balík "dopravován k dodací poště" už týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 organic: Ber to jako vítězství, v ten moment by mě to sice taky sralo, ale vyhnout se tý morální kocovině je dobrý. A nemusíš řešit jestli tě někdo viděl, jestli jsi něco nechyt a podobně.. sakra todle si taky musim připomínat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Bohužel je. Taky čekám na složenku za dobírku odeslanou 9.11. do dneška - reklamace proběhla, i ta je zatím bez jakékoliv informace... Už mě docela štvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 (upraveno) No jo, jako každý rok tak i letos jsou silničáři zaskočeni v prosinci sněhem a pošta předvánočním náporem :/ Upraveno 17. prosince 2012 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 organic: Ber to jako vítězství, v ten moment by mě to sice taky sralo, ale vyhnout se tý morální kocovině je dobrý. A nemusíš řešit jestli tě někdo viděl, jestli jsi něco nechyt a podobně.. sakra todle si taky musim připomínat:)Ale dyk já vim...Vždycky si v téhle situaci vzpomenu na jeden vtip, co mi říkal švagr: "Mám zůstat doma a klátit, to, na co se nemůžu dívat anebo jít ven a dívat se na to, co nemůžu klátit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Ale dyk já vim...Vždycky si v téhle situaci vzpomenu na jeden vtip, co mi říkal švagr: "Mám zůstat doma a klátit, to, na co se nemůžu dívat anebo jít ven a dívat se na to, co nemůžu klátit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2012 Jinak mě štve, že jsem včera nešel do sexy bloncky co vedle mě seděla v kině (šel jsem sám, žena a děti doma). Kurnik, bylo to tak evidentní a ona byla tak sladká...Life's short. Mně se stalo něco podobného,akorát teda na koupališti.Já sám na dece,ona sama na dece.Pořád jsme na sebe čuměli,ona se všemožně nastavovalala ze všech stran a furt se na mě dívala.Říkám si,to není možný,tady nejde neuspět.Zašel jsem tam v domění,že nemůžu prohrát...a jak to dopadlo...to ani nemusím říkat.Od té doby jsem si říkal,že už se nenechám nikdy zlákat:-).Přijde mi,že si ty ženské tak jen dokazují,že je o ně prostě zájem,protože už jsou třeba dlouho zadané,nebo vdané a udělá jim to dobře,když vidí,že chlapi mají pořád zájem.Jinak to opravdu nechápu.Tím jsem chtěl říct,že někdy to nemusí být tak,jak my si to namalujeme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky