Georf Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Došlé nefunkční hodinky zakoupené na Aukru, sice za málo, ale přece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 ..naštval mě šutrák od auta přede mnou..mé sklo čelní rozbíjející.. ..debilní uskákaná drahá dálnice a k tomu okno v haj.lu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Tak uz sedíme v alpách v resrauraci, šunka, vino, parada a co me naštvalo? Vcera o pjl noci pohotovost, mam zánět varlat, strasny :-( mam antibiotika, brutalni bolesti,cely den, tak xe uvidi co bude´ pry to mam z prochladnuti´ ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 A mě dneska propychovali uši. Vlastně pracovní úraz. Dva dny slunce, tak panáček na vleku bez čepice a teď trpí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 vítkoviiiiceee !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Este koncom minuleho roku som si objednal v uk eshope volake tricka atd. Dlho sa nic nedialo tak reku ze poslite mi tracking number ze co sa deje. Kukam a neverim ze vraj sa mi to pokusili dorucit neuspesne dakde v Germany a vracia sa to spat do uk. Tak pisem Joanne ze thats strange sak som kazal to poslat na Slovensko a ona tiez ze divne. Ze to fakt doslo naspat a teda posle este raz. Overi si adresu a posle. Ked sa nic nedeje tak ja ze hej co sa deje? A ona ze jor parsel returnd egén ze mi radsej mi vrati prachy. Tak sa este opytam ze ajwont biejbl baj anymor in jor sop? A ona ze ja fakt neviem ze ten nas rojalmejl je daky divny. Nechapem. Ze email sa da heknut viem. Ale toto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Este koncom minuleho roku som si objednal v uk eshope volake tricka atd. Dlho sa nic nedialo tak reku ze poslite mi tracking number ze co sa deje. Kukam a neverim ze vraj sa mi to pokusili dorucit neuspesne dakde v Germany a vracia sa to spat do uk. Tak pisem Joanne ze thats strange sak som kazal to poslat na Slovensko a ona tiez ze divne. Ze to fakt doslo naspat a teda posle este raz. Overi si adresu a posle. Ked sa nic nedeje tak ja ze hej co sa deje? A ona ze jor parsel returnd egén ze mi radsej mi vrati prachy. Tak sa este opytam ze ajwont biejbl baj anymor in jor sop? A ona ze ja fakt neviem ze ten nas rojalmejl je daky divny. Nechapem. Ze email sa da heknut viem. Ale toto? tvl, já tomu vůbec nerozumím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 tvl, já tomu vůbec nerozumím:-) jestli to nebude tou flaškou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Ivan je už asi taky daleko................................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 jestli to nebude tou flaškou :-D nemyslím si:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Tak uz sedíme v alpách v resrauraci, šunka, vino, parada a co me naštvalo? Vcera o pjl noci pohotovost, mam zánět varlat, strasny :-( mam antibiotika, brutalni bolesti,cely den, tak xe uvidi co bude´ pry to mam z prochladnuti´ ach joZanícený koule, no nazdar. To máš z toho, že se furt někde flákáš po čertech ďáblech. Mazej domů za synkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Tak uz sedíme v alpách v resrauraci, šunka, vino, parada a co me naštvalo? Vcera o pjl noci pohotovost, mam zánět varlat, strasny :-( mam antibiotika, brutalni bolesti,cely den, tak xe uvidi co bude´ pry to mam z prochladnuti´ ach jo Napsal bych Ti vydrž bude lépe, ale kamarádovi třetí den po prostidnutí natekly do velikosti basebolových míčků. Fakt hustý a nebyla to Pjdel. Na tvém místě bych to řádně léčil a neblbnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Došlé nefunkční hodinky zakoupené na Aukru, sice za málo, ale přece...Pokud je v pohodě pouzdro a cifr, tak houby zle Vždyť je v tom obyčejná padesátka, jakejch se válí hromada na každým rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2013 Pripustam ze som coto popil. Ale ani to nevysvetluje fakt ze poctivu slovensku adresu royal mail dvakrat za sebou vyhodnoti ako germany a skusa to volakemu nemeckemu ivan_nojnachtnojn dorucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Že sem si včera na hokeji zlomil nohu. A to sem si ho užíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 jenom dodatek k tem brachovo utopenym hodinkam (par stranek zpatky jsem to psal). korunka vytazena samozrejme nebyla. bracha je tyden po bazenu zanesl k mechanovi - a voda tam jeste byla! prej se kluci celkem smali, ze se to da pouzit jako vodovaha no, zkoumani neprineslo zadne vysvetleni... podrobne zkoumani odhalilo drobnou "ryhu" na skle. mechano usoudil, ze to muze byt nikoliv ryha, ale miniprasklinka, kterou se voda npod tlakem dostala dovnitr (a tim padem uz ne ven, jestli slo nikoliv o diru, ale prasklinku). no, stat se to muze - teplotni vykyvy a tak, prej. no nic, hodinky jsou kazdopadne mrtve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Dneska vecer mi syn upustil hodinky na zem - dlazbu v koupelne. Samo ze sklicko je hyn. Je to sice jenom mineral, ale ja ho nechal vymenit za nove teprve pred mesicem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Dneska vecer mi syn upustil hodinky na zem - dlazbu v koupelne. Samo ze sklicko je hyn. Je to sice jenom mineral, ale ja ho nechal vymenit za nove teprve pred mesicem. tak snad jim nic nebude a podaří se je ještě rozchodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Že je tomu dnes 19 let co zemřel hlavní představitel Československého protestsongu Karel Kryl a v TV si ani nevzpomenou, přednost mají falešné modly úpadku. Čest jeho památce. ..no jo..všecko je to pi.ou ke zdi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky