odjinud Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Takže by se vlastně nějaká echt epidmie hodila... :-)
Cyber Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Takže by se vlastně nějaká echt epidmie hodila... :-)To co píšeš, není ani chytrý ani vtipný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března 2020 uživatelem Cyber
Josef01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Loni zemřelo v EU na běžnou chřipku kolem 90 tis. lidí....
paolous Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 A další co ti řekne že to je chřipka jenom... Ale třeba když se dostane do domova důchodců... to už nedomyslí
Josef01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 A? jen že jsem nikde neviděl palcové titulky, grafy ani apokalyptické scénáře, prostě 100 tis. mrtvých na jednu nemoc už nikoho nezajímá....
Bob Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Loni zemřelo v EU na běžnou chřipku kolem 90 tis. lidí....ja nasel celosvetove 61 000 na klasickou chripku, jestlize je ten virus 10 horsi tak muzeme cekat neco kolem 500 tisic az milion, uplne bych to nezlehcoval
svijanskymaz Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Odesláno 16. března 2020 Budem hnusny,ale 7 miliard ludi,k tomu ruku na srdce,sme vacsinou zbytocne vyrobniky na hovna....Tak asi uraduje priroda,alebo nejaky slusny labak..
Petr R Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 V Praze to třeba šlo dost dolu u novejch projektu dokončených 2009-2010. Tam byly i poklesy i o milion plus.
Tom4 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 ja nasel celosvetove 61 000 na klasickou chripku, jestlize je ten virus 10 horsi tak muzeme cekat neco kolem 500 tisic az milion, uplne bych to nezlehcovalTo máš špatně, na běžnou chřipku umírá jen v USA 30 až 70 tis. lidí ročně.
odjinud Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Ekonomicky se dostaneme brzy do krize, takže pokles cen bude, ovšem hodně lidí (nebo spíš firem) má pořád cash na koupi nemovitosti, takže zavětří slevu, čímž se ceny zase částečně stabilizují.V delším horizontu tu bude na nějaký čas krize se vším všudy, tedy hlavně nejistota práce v určitých oborech, což omezí nové hypotéky a taky povede k nesplácení stávajících, takže můžeme mít plus/mínus efekt jako byl za fin. krize v r. 2010.Nic víc bych nečekal. Jestli na koronáč u nás zemře 100, 1000 nebo i 10000 lidí, je ekonomice podle mě prakticky jedno, tím spíš, že by šlo ve většině případů o důchodce, ovšem ty restrikce spotřeby a následně výroby to tady rozhodí slušně.
Boris313 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Podle mne je možné očekávat vyšší nabídku. Ne všichni aktuální situaci zvládnou i přes některá státní opatření, nezaměstnanost se zvedne, nekteří na to prostě mít nebudou. A banky nebudou odkládat splácení půjček donekonečna. Na druhou stranu, momentálně poptávka nabídku převyšovala ve velkých městech extrémně, takže se to možná trochu vyrovná. Pokles ceny asi bude, ale zase se, jak tady některí podotkli, mohou zvedat daně. Já bych zas tak nečekal, pokud by se něco výhodné objevilo v aktuální situaci, tak bych klidně kupoval.. Ale expert nejsem a do budoucna taky nikdo nevidí.
MíraMíra Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Za větší nabídku, bych byl rád.Když to náhodou ještě půjde trochu dolů, zlobit se samozřejmě nebudu. Když se něco zajímavýho objeví, tak určitě čekat dál nehodlám.Někde se píše, že se nic dít nebude, někde že jo.https://m.facebook.com/TECHNICKYSTAVEBNIDOZOR/posts/2604084549918501/Uvidíme.
MíraMíra Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2020 https://m.denikplus.cz/zpravy/1539-kdo-si-nyni-udrzi-zamestnani-bude-mit-nemovitost-vyrazne-dostupnejsi-nez-dnes.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Boris313 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Diky za clanek, zajimave cteni. Docela to dava smysl, ale uvidime jak kriticke to bude. Ted mne stve ze jsem pred pul rokem refinancoval hypoteku na 3% rocne s fixaci 10 let..
eskimak Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Diky za clanek, zajimave cteni. Docela to dava smysl, ale uvidime jak kriticke to bude. Ted mne stve ze jsem pred pul rokem refinancoval hypoteku na 3% rocne s fixaci 10 let..A? Uz som videl aj ponuky ze banka zaplati pokutu, a keby aj nie tak pokuta je 1% z nesplatenej sumy nad 10t Eur. Takze rychle pocty ci sa to vyplati.Btw, tie vase uroky su sialene. U nas to aktualne atakuje 0.6%.
Cyber Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Za větší nabídku, bych byl rád.Když to náhodou ještě půjde trochu dolů, zlobit se samozřejmě nebudu. Když se něco zajímavýho objeví, tak určitě čekat dál nehodlám.Někde se píše, že se nic dít nebude, někde že jo.https://m.facebook.com/TECHNICKYSTAVEBNIDOZOR/posts/2604084549918501/Uvidíme.Technický stavební dozor Brno je pro mě stejně validní infromační zdroj jako radio Jerevan, nebo Pitomio Lobotomio
MíraMíra Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Pro mě taky, proto píšu, že názory jsou různý a že budu rád za za větší nabídku.Nicméně informace v druhým odkazu už pro mě určitou váhu mají.Tak jak tak se všechno teprv uvidí.
Cyber Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Odesláno 20. března 2020 Právě že nikdo neví nic. Ale nebál bych se držet poučky, co platí už od nepaměti. Že dobrá lokace a dobrá nemovitost, cenu drží, krizi navzdory. A ve zlatě se bydlí blbě, stejně tak v hodinkách Pro mě taky, proto píšu, že názory jsou různý a že budu rád za za větší nabídku.Nicméně informace v druhým odkazu už pro mě určitou váhu mají.Tak jak tak se všechno teprv uvidí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se