zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak tohle je zlo, ale jo ja to beru. Rano pujdete k autu v zime s vlhkym hadrem pres xicht, budete z toho nemocni, tedy oslabena imunita a fo toho chytnete tu sracku. Ti lide tady neumrou na ten virus, ale na vlastni hloupost. A ted i povinne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Co jste pouzili za filtr, nejake foto?Hepa filtry do vysavače, všité do roušky. Foto nemam, jsem autem v praci, nosim ji ven a do obchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak tohle je zlo, ale jo ja to beru. Rano pujdete k autu v zime s vlhkym hadrem pres xicht, budete z toho nemocni, tedy oslabena imunita a fo toho chytnete tu sracku. Ti lide tady neumrou na ten virus, ale na vlastni hloupost. A ted i povinne. proč s vlhkým hadrem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Hepa filtry do vysavače, všité do roušky. Foto nemam, jsem autem v praci, nosim ji ven a do obchodu Jak se ti s tim dejchá? Jinak moje drahá máti, toho času zotavující se po chemoterapii, za 3 dny ušila 350 roušek. Bydlí na vsi, bere od ní místní pošta, pošta ve vedlejším městečku, místní vývařovna, jeden malej průmyslovej provoz a ozvala se jí prej i nemocnice... k tomu samozřejmě várka pro mě, pro děti atd. Jako velkej obdiv. Upraveno 18. března 2020 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 My jsme dnes v práci nafasovali roušky FFP2 a musíme je povinně nosit. K tomu dezinfekce na ruce, uklízečky se nezastaví a všude smrdí Savo. Zákaz kontaktu s lidmi zvenčí, papíry se na recepci předávají přes kastlík s UV lampou. Vedení to bere vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak až od půlnoci, ale když to bude i od 18hod, tak to nikomu neublíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 proč s vlhkým hadrem?Pac si ho zadejchas, sala u duchodce kdyz je venku 5 stupnu je vyborna vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jak se ti s tim dejchá? Jinak moje drahá máti, toho času zotavující se po chemoterapii, za 3 dny ušila 350 roušek. Bydlí na vsi, bere od ní místní pošta, pošta ve vedlejším městečku, místní vývařovna, jeden malej průmyslovej provoz a ozvala se jí prej i nemocnice... k tomu samozřejmě várka pro mě, pro děti atd. Jako velkej obdiv. Super! Moja zena teraz bastli detom ruska tiez so sackom z vysavacu. No problem je s krpcom, ten to odmieta nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 My jsme dnes v práci nafasovali roušky FFP2 a musíme je povinně nosit. K tomu dezinfekce na ruce, uklízečky se nezastaví a všude smrdí Savo. Zákaz kontaktu s lidmi zvenčí, papíry se na recepci předávají přes kastlík s UV lampou. Vedení to bere vážně.A posledni kliku na kterou v praci sahate dezinfikuje kdo? Tu zvenku, na kterou sahate nez si nandate na xicht hadr. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jak se ti s tim dejchá? Jinak moje drahá máti, toho času zotavující se po chemoterapii, za 3 dny ušila 350 roušek. Bydlí na vsi, bere od ní místní pošta, pošta ve vedlejším městečku, místní vývařovna, jeden malej průmyslovej provoz a ozvala se jí prej i nemocnice... k tomu samozřejmě várka pro mě, pro děti atd. Jako velkej obdiv.No dejcha se s tim nahovno a potim se v tom jeste vic, ale na nakup nebo nekam dojit to stačí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 A posledni kliku na kterou v praci sahate dezinfikuje kdo? Tu zvenku, na kterou sahate nez si nandate na xicht hadr. )samootviraci dveře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 samootviraci dveře?To pak jo, to ja v baraku ani v praci nemam. Ale asi to uz vsichni maji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 To pak jo, to ja v baraku ani v praci nemam. Ale asi to uz vsichni maji.tak je dodělej a budeš mít klid na duši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-italii-umira-uz-8-nakazenych-proc-je-smrtnost-dvakrat-vetsi-nez-v-cine-93717?seq_no=3&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Zajimava statistika - Pocet luzek na obyvatele ma Jizni Korea 12.3 (!), Nemecko 8, Cesi 6.6, Slovaci 5.8 a Britanie, ktera tomu nechava temer volny prubeh, jen neskutecne 2ks (!), pricemz Italie 3.2 luzka na 1000 obyvatel. K tomu jeste "kvalita" britskeho zdravotnickeho systemu, lekaru a je zadelano na obrovsky prusvih.. Treba se pletu, ale Italie proti tomu bude lehka rymecka.. Počet nemocničních lůžek na 1000 obyvatel Počet nemocničních lůžek na 1000 obyvatel 14121086420Jižní KoreaNěmeckoRakouskoČeskoPolskoFrancieSlovenskoČínaItálieŠpanělskoVelká Britán? 14121086420Jižní KoreaNěmeckoRakouskoČeskoPolskoFrancieSlovenskoČínaItálieŠpanělskoVelká Britán? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Boris to pojal ako dôchodkovú reformu, je to jasné.Ako povedal súdruh Husák, zahynie čo je slabé, ostane čo je silné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tvl... tak to teda trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Nooo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 A posledni kliku na kterou v praci sahate dezinfikuje kdo? Tu zvenku, na kterou sahate nez si nandate na xicht hadr. ) Tak já jsem ráno přišel s hadrem na xichtě a s nitrilovými rukavicemi na rukou A zrovna teď mi tu uklízečka byla omýt stoly, klávesnici, myš, kliku, dokonce i madla na skříni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Ve 12:40 mi pípla SMS,že náš kraj HK dnes od 12:00 všichni povinně roušky, šátky, respirátory. Někdo bude mít cestou z práce možná problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se