FantasticFabio Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 před 3 hodinami, VS napsal: Máte počítač otevřený pro všechny? https://www.idnes.cz/technet/umite-dobre-zachazet-s-hesly-a-zabezpecenim-pc-i-mobilu.Q251002_133511_technet_vse#quid Počítač doma nemám ….. jen dcera ….. co musím dělám na telefonu a ten se odemyká na ksicht ….. a ten v práci ten chráním heslem …… většinou to je název modelu a jeho kalibr ….. hádejte čeho? Samozřejmě velký malý pismena a jiny pičičundičky
KFL Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 On 9/18/2025 at 5:25 PM, Tittus said: 39/40, zradila mě akorát tchyně Stejně... zajebaná bába! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Počítačovej kvíz je taky oka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 No nevím, na ten IT v idnes dokáže odpovědět správně snad každý školák, nebo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M109 Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 Ha, beat this! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Neco na zamestnani hlavy behem svatecniho obzerstvi [emoji3]. 1 1
Pandera Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 To je spíš do vtipů, ale uznávám, že někoho to potrápit může.
KFL Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 To je spíš do vtipů, ale uznávám, že někoho to potrápit může. [emoji6]Priznam se bez muceni, ze mne trvalo 5 minut a ruzny pokusy s vylovenim vzorcu z pameti, nez mi to docvaklo [emoji3].
nazdarhodiny Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 no, teda ja uz taky premyslel nad integralem pro retezovku - nebyt vasich komentaru, tak bych hloupe pokracoval. Diky @KFL Pobavilo 1
KFL Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Ještě přidám jednu, možná znáte Běžec zaběhl 1. kolo na dráze průměrnou rychlostí 5 km/h. Jakou průměrnou rychlostí musí zaběhnout 2. kolo, aby celková průměrná rychlost po dvou kolech byla 10 km/h?
nazdarhodiny Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 pekny, vzhledem k tomu ze sam beham, tak jsem to mel rychlejc ale kupodivu mi zabralo mnohem vic casu vysvetlovat reseni manzelce, nez s tou retezovkou 1
Hasňa Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Neco na zamestnani hlavy behem svatecniho obzerstvi [emoji3]. Nikdy jsem o sobě neměl vysoké mínění, ale teď už jsem ztratil veškeré iluze. 1
redd Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Ten obrázek je hrozně zavádějící... můj mozek pak funguje jinak... kdyby bylo zadání jen slovní, je to lepší 1 1
mato57 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Ten obrázek je regulérní podraz. Secvaklo mi to až po těch komentářích. Nejdřív jsem vážně uvažoval, co je to vlastně za křivka, do které se to prohne 2
Dopi Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Běžce jsem si v hlavě spočítal, dokonce několikrát, protože realita mě fakt překvapila, ale na ty sloupy už jsem si chtěl stavět model Naštěstí mi ale stačilo si ten model představit a nemusel jsem si o svátcích špinit ruce manuální prací. Stačí že je mám mastné od řízků
horal Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Můžete mi prosím, ještě jednou pro debily, naznačit někdo ty sloupy ať můžu spát... klidně SZ. Děkuji Jediné co mi nesedí je výška 50/ 10m, ale jinak mentální mlha..
Kamil.K Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Mrkni na délku lana versus průvěs. 1
horal Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 před 8 minutami, Kamil.K napsal: Mrkni na délku lana versus průvěs. No to mi právě přijde jako nesmysl...když sloup má 50m a průvěs 10m nad zem..ale furt nic...
nazdarhodiny Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 (upraveno) Před hodinou, horal napsal: ..ale furt nic... kdyby byla vyska lana nad zemi 50m, bylo by jasne, ze sloupky jsou od sebe 80m zkus se podivat na ten druhy krajni pripad Upraveno 30. prosince 2025 uživatelem nazdarhodiny
horal Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Dekuji za trknutí. Máme mezi sebou opravdu trpělivé jedince a pak jedince, kteří nedají některým spát, třeba mně teda. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se