Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, VS napsal:

Počítač doma nemám ….. jen dcera ….. co musím dělám na telefonu a ten se odemyká na ksicht ….. a ten v práci ten chráním heslem …… většinou to je název modelu a jeho kalibr ….. hádejte čeho? Samozřejmě velký malý pismena a jiny pičičundičky✌️

Odesláno
On 9/18/2025 at 5:25 PM, Tittus said:

39/40, zradila mě akorát tchyně 🙂

Stejně... zajebaná bába! :D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Počítačovej kvíz je taky oka :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
Odesláno
To je spíš do vtipů, ale uznávám, že někoho to potrápit může. [emoji6]

Priznam se bez muceni, ze mne trvalo 5 minut a ruzny pokusy s vylovenim vzorcu z pameti, nez mi to docvaklo [emoji3].
Odesláno

Ještě přidám jednu, možná znáte :) 

Běžec zaběhl 1. kolo na dráze průměrnou rychlostí 5 km/h. Jakou průměrnou rychlostí musí zaběhnout 2. kolo, aby celková průměrná rychlost po dvou kolech byla 10 km/h?

Odesláno

Ten obrázek je regulérní podraz. Secvaklo mi to až po těch komentářích. Nejdřív jsem vážně uvažoval, co je to vlastně za křivka, do které se to prohne 😆

• Like 2
Odesláno

Běžce jsem si v hlavě spočítal, dokonce několikrát, protože realita mě fakt překvapila, ale na ty sloupy už jsem si chtěl stavět model 🤔  Naštěstí mi ale stačilo si ten model představit a nemusel jsem si o svátcích špinit ruce manuální prací. Stačí že je mám mastné od řízků 😀

Odesláno

Můžete mi prosím, ještě jednou pro debily, naznačit někdo ty sloupy ať můžu spát... klidně SZ. Děkuji 

Jediné co mi nesedí je výška 50/ 10m, ale jinak mentální mlha..

Odesláno
před 8 minutami, Kamil.K napsal:

Mrkni na délku lana versus průvěs.

No to mi právě přijde jako nesmysl...když sloup má 50m a průvěs 10m nad zem..ale furt nic...

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, horal napsal:

..ale furt nic...

kdyby byla vyska lana nad zemi 50m, bylo by jasne, ze sloupky jsou od sebe 80m

zkus se podivat na ten druhy krajni pripad 😉

Upraveno uživatelem nazdarhodiny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...