Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Obojí správně. Ten druhej lidem většinou trvá, tak to čumím (teda pokud to bylo bez nápověd :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Bez nápověd, ale nejsem si jistej jestli jsem to už neslyšel, naskočilo to podezřele rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Tak schválně jestli znáš i tuto (pro urychlení, ať se s tím nekreslím, jsem si obrázek vygooglil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Doleva . Paní než očí nemůže bejt řidička??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Směr je správně (ten je 50:50), ale důvod je blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 [spoiler] Dveře jsou na druhý straně? [spoiler] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Ježiš, ale ten spoiler jsem celkem slušně zvojtil, promiňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 (upraveno) Odpověď je správně Chybí ti tam lomítko a zkopíroval jsi to v tom bloku pro zdroják. Musíš kliknout ctrl+pravý tlačítko a dát vložit bez formátování, nebo dle prohlížeče ctrl+shift+V Upraveno 16. října 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Děkuju a příště se polepšim, už mi to herdek nejde editovat. A vlastně i na tu správnou odpověď přišla žena během vteřiny, mám slabej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Ale vole řidič bez očí nikoho nesere ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Víš jak, inkluze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 (upraveno) Autobus může jet i doprava... Je-li v zemi s pravostranným řízením . Ale protože se mi to zobrazilo na mobilu zdeformované, tak jsem chtěl napsat že s těma ovalnejma kolama nepojede nikam Ad jehlan, logicky správně, ale graficky to sedět nebude. Upraveno 17. října 2021 uživatelem Milan156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 S autobusem mě napadlo to samý, ale nechtěl jsem napovídat, že uvažujeme jen pravostranné řízení U toho jehlanu přemýšlím, proč by to nesedělo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Tenhle autobus nepojede nikam, protože v něm není ani jedinej negr. Tak je to správně, už si to zapište za uši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 7 hodinami, Americkej napsal: Tenhle autobus nepojede nikam, protože v něm není ani jedinej negr. Tak je to správně, už si to zapište za uši. Negr ho vyhodí za rohem do luftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Ale no tak kucí, tuhle diskusi bych nechal do žumpy a hoďte sem raději nějaký hádanky a úlohy. Mě to včera chytlo, tak jsem lovil na netu a tahle se mi líbila. Kdo na to přijde? Hádanka - 9 mincí a rovnoramenné váhy Dostali jste devět na pohled identických mincí. Víte, že jedna z nich je falešná a lehčí. K dispozici máte rovnoramenné váhy. Jak na dvě vážení zjistíte, která mince je falešná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Snadno. A který dítě kdy vidělo plnej bus ksichtů, považte- bez náhubků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 (upraveno) před 56 minutami, Lamiczka napsal: Ale no tak kucí, tuhle diskusi bych nechal do žumpy a hoďte sem raději nějaký hádanky a úlohy. Mě to včera chytlo, tak jsem lovil na netu a tahle se mi líbila. Kdo na to přijde? Hádanka - 9 mincí a rovnoramenné váhy Dostali jste devět na pohled identických mincí. Víte, že jedna z nich je falešná a lehčí. K dispozici máte rovnoramenné váhy. Jak na dvě vážení zjistíte, která mince je falešná? Tento je jednoduchý, ale asi som to už niekedy dávno počul... Tak skúsime niečo prahistorické, tri ženy, dva kondómy, jeden muž. Jedná zo žien má pohlavnú chorobu (alebo aids, vyberte si :), ale neviete ktorá. Muž musí vykonať súlož so všetkými tromi dámami za sebou bez toho, aby pohlavnú chorobu preniesol alebo sa sám nakazil. 1. váženie 9/3, vážím 2 trojice, ak jedna je ľahšia, falošná minca je tam, ak sú =, falošná minca je v tretej kôpke. 2. váženie ten istý princíp s mincami z identifikovanej trojice. Tak skúsime niečo prahistorické, tri ženy, dva kondómy, jeden muž. Jedná zo žien má pohlavnú chorobu (alebo aids, vyberte si :), ale neviete ktorá. Muž musí vykonať súlož so všetkými tromi dámami za sebou bez toho, aby pohlavnú chorobu preniesol alebo sa sám nakazil. Upraveno 17. října 2021 uživatelem M109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 (upraveno) Mince jsou easy. Šprcka taky, stačí jedna a pořádně vymejt, ne? Jinak tu pohlavní asi vim, ale nevim, jak udělat skrytej komentář. Upraveno 17. října 2021 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 25 minutami, KFL napsal: Mince jsou easy. Šprcka taky, stačí jedna a pořádně vymejt, ne? Jinak tu pohlavní asi vim, ale nevim, jak udělat skrytej komentář. Skoro kontinuálna súlož, nie je čas na dezinfekciu. Už vidím, ako vymývaš a znovu nasadzuješ použitý kondóm Návod na skrytý text - Spoiler nájdeš na predošlej strane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se