Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdar, a to ani nemluvim o vintazich, s tim k AD nema smysl chodit vubec. Parkrat jsem jim zkusm ukazal skladacky, kdy treba vubec nesedlo cislo kalibru na dany model a vubec je to netankovalo.. je to Omega pouzdro, je to Omega strojek, tak je to cajk...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Seamaster napsal:

Zdar, a to ani nemluvim o vintazich, s tim k AD nema smysl chodit vubec. Parkrat jsem jim zkusm ukazal skladacky, kdy treba vubec nesedlo cislo kalibru na dany model a vubec je to netankovalo.. je to Omega pouzdro, je to Omega strojek, tak je to cajk...

Co se vintage modelů dané značky a schopností prodejců týká, myslím, že o tom docela výstižný obrázek poskytuje toto mé vlákno 🙂

Odkaz ke komentáři

Ragu, díky za upřesnění. Pokud tomu tak je, má omluva směřuje k současnému AP Boutique, a několikerý plivanec k tomu starému. 

Pokusím se ale zapátrat v paměti, protože slovní spojení AP Boutique jsem si tehdá určitě z prstu nevycucal ....

Odkaz ke komentáři

Ono se to tak klidně mohlo jmenovat a zároveň to nemusel být podnikovej butik. Každopádně nechci kecat, jistej si nejsem. Byl jsem v AP asi před týdnem a zkušenost to byla skvělá, je teda fakt že jsem jednal (pokud se nepletu) s místním členem James Lurk. Na druhou stranu nejsem objektivní, před měsícem jsem se vrátil z Le Brassus a jsem pořád okouzlenej AP jako brandem.

Edit: https://www.lidovky.cz/byznys/z-malacove-se-stala-kralovna-luxusu-ovladla-parizskou-ulici.A121204_111117_firmy-trhy_ape

image.thumb.png.5543b7f49a444a3d7db27865895f9852.png

Teď už je to myslím jinak, ne?

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Připojuji se k dlouhému zástupu spokojených zákazníků. Obrovská profesionalita, ochota, komunikace, to se fakt jen tak nevidí. Dále velice slušný termín, navíc v době dovolených a v neposlední řadě velmi vstřícná cena.

Rudo, moc děkuji.

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz k mým hodinkám Hamilton Murph (velikost 42 mm, ano, s vymorseovkovaným nápisem "Eureka" na sekundové ručce). Pro mne jsou to úžasné hodinky a dokonce je považuji za ikonické do té míry, že zkusím sehnat jedny z první série, dodávané s boxem ve stylu Tesseract z filmu Interstellar. U kusu, který mám, bych chtěl nechat na sklíčku dodělat kvalitní antireflex, nejlépe oboustranný (mám k němu důvěru od hodinek Fortis), minimálně vnitřní. Bylo by to možné u firmy Onyx, případně můžete doporučit někoho jiného? Děkuji.

165652506_1657078911143124_5279809693215066336_n.jpg

165943676_1657078941143121_7475898678135956206_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Jen bych chtěl velmi poděkovat Onyxu za perfektní práci na mých vintažkách, výborná domluva, skvělý přístup k "zákazníkovi". Co bylo domluveno, bylo beze zbytku a vlastně ještě nad rámec, splněno ... děkuji. Mám zase radost ...

Odkaz ke komentáři

V 9. 8. 2023 v 5:53, Ivan Lelák napsal:

Mám dotaz k mým hodinkám Hamilton Murph (velikost 42 mm, ano, s vymorseovkovaným nápisem "Eureka" na sekundové ručce). Pro mne jsou to úžasné hodinky a dokonce je považuji za ikonické do té míry, že zkusím sehnat jedny z první série, dodávané s boxem ve stylu Tesseract z filmu Interstellar. U kusu, který mám, bych chtěl nechat na sklíčku dodělat kvalitní antireflex, nejlépe oboustranný (mám k němu důvěru od hodinek Fortis), minimálně vnitřní. Bylo by to možné u firmy Onyx, případně můžete doporučit někoho jiného? Děkuji.

165652506_1657078911143124_5279809693215066336_n.jpg

165943676_1657078941143121_7475898678135956206_n.jpg

Ano, u nás je možné dodělat antireflexní vrstvu a to buď modrofialovou a nebo oranžovožlutou. Po zkušenostech s otěrem AR provádíme pouze vnitřní jednostrannou úpravu.

Odkaz ke komentáři

Musím všem přispívajícím, poděkovat za pozitivní recenze. Vždy se snažíme o maximum. Vaše spokojenost a zpětná vazba je pak pro nás měřítkem kvality práce, kterou odvádíme. 

Ještě jednou Vám všem moc děkujeme

Ruda a ONYX.  

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

První zkušenost, podložená důvěrou a hlavně množstvím pozitivních recenzí a referencí zde. Komunikace na jedničku, řešení, i lehce nestandardních závad, taktéž. Vyřízení v prakticky rekordním čase, cestovní pouzdra navíc, a i faktury, na každou opravu zvlášť. Velký dík🙃🎩, J.

IMG_20230828_190144.jpg

Odkaz ke komentáři

Tohle byl příjemný zážitek. Budu opakovat mnohokrát vyřčené, ale nejde jinak - počínaje exkurzí do dílny s podrobným výkladem při předání hodinek do servisu a konče závěrečným převzetím byl celý proces ukázkou profesionality a poctivého přístupu se zájmem o zákazníka. Tak to má být a tady bylo. Skvělé, děkuji a ať se daří.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...